Megtaláltam az egyik legrégebbi sigemet. Sőtt, ha jól emlékszem ezt volt az első...
Csak linkelem, mert... szóval majd megláltjátok, h miért

http://www.kepfeltoltes.hu/080423/barca ... es.hu_.jpg

aztabüdösleborultmindenitCFirpo3 írta:Igaz, nem Robert vagyok, de én is megpróbáltam:
http://img22.imageshack.us/img22/3524/iniesta1.jpg[/img]
Milyen lett?
Balboa! Fantasztikusak a műveid.
Nem én csináltamBarcagirl24 írta:amugy M.I.P.A.X. most vettem igy észre az aláírás képed. nagyon szép lett grat (:
Hm... nem tudom, de olyan érzésem van, mintha vmi hiányozna belőle.CFirpo3 írta:Igaz, nem Robert vagyok, de én is megpróbáltam:rszergej írta:Robert, kérhetnék egy Iniestás avatart?
Előre is köszi.
Milyen lett?
Balboa! Fantasztikusak a műveid.
Igaz, nem Robert vagyok, de én is megpróbáltam:rszergej írta:Robert, kérhetnék egy Iniestás avatart?
Előre is köszi.
Az Air Sanyis képen meghaltam
Azt nem láttam sehol a képfeltöltőn se hogy mekkora a magssága :S Megpróbálom megváltoztatniSlither írta:Ha rendesen elolvastad volna akkor tudnád, hogy max 150 px. magas lehet... a tiéd meg 200.M.I.P.A.X. írta:
Köszi a segítséget az előbbi hszm-nélEkkora jó???
Köszi a segítséget az előbbi hszm-nélSlither írta:Ezt a beszélgetést a humorban vagy az offtopicban folytassátok!
Elnézést, most értem haza a helyi szakkörömről. Hát Barcagirl, én a helyedben ilyen képpel nem égetném magam, már ha egyáltalán te csináltad...Barcagirl24 írta:
Nem elég elvont a kép, nincs benne elég fantázia. Pep túlságosan hangsúlyos a képen, elvonja az apróságokról a figyelmet. Megjegyzem a színösszeállítás sem teljesen jó, de nem akarok kukacoskodni.Barcagirl24 írta:
RobertFCB művei első látásra valóban nem megnyerőek. Értem ezt úgy, hogy avatatlan szemek számára talán még rondának is tűnhetnek, ámde azon emberek számára akik jártasak a művészetekben, rendszeres vendégei a modern művészeti kiállításoknak, ők tudják igazából értékelni ezt az elvont ámde a maga nemében egyedi és csodálatos alkotást.Barcagirl24 írta:figy már bocs de nekem Poldi, Fripo, Katalán88 munkái jobban tetszenek és akár hogy nézem sztem borzalmassemmi művészet nincs benne csak ott egy fej ami valami iszonyat rondán van kivágva és rávan rakva egy fehér részre na mind1 nem akarok vitázni mert ez a topic nem erről szol