Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...és teljesen jogosan! Én nagyon meglepődtem, amikor láttam a hírt. Azért ez a 9 milla elég nagy szemtelenség. 6 az pont reális. Azannya...azért elég kemény belegondolni, hogy mennyit keresnek a profi focisták....Cooltiszo írta:Valdes: LOL.
Ennyit senki se fog neki adni. Vicces egy tárgyalás lehetett, szerintem szemberöhögték az ügynökét
Talán az Inter kapusára Julio Cesarra gondolt.Ő tényleg jó kapus (ha rágondolt) de az Inter úgysem adja el,egyébként meg fel sem merült a neve mint lehetséges érkező.fcbarca0827 írta:Két kérdésem van hozzád:bojan95 írta:Ha elmegy nm fogok sírni mert van nála sok jobb kapus,bár nm rossz csak nm Barca szintű és ha elmegy le igazolhatjuk Cesart ő egy nagyon jó kapus a TOP 10ben ott van
Az első: Ki az a Cesar?
A második: Miből tart azt írni, hogy: nem? Ugye 3x is azt írtad, hogy: nm...
Szerintem arra Cesarra gondolt, aki jelenleg Valenciaban véd. Vagy az Interes.fcbarca0827 írta: Az első: Ki az a Cesar?
Két kérdésem van hozzád:bojan95 írta:Ha elmegy nm fogok sírni mert van nála sok jobb kapus,bár nm rossz csak nm Barca szintű és ha elmegy le igazolhatjuk Cesart ő egy nagyon jó kapus a TOP 10ben ott van
Kiváncsi vagyok, hogy állna a szavazás az évi 9 millióért nélkül...Mikaos írta:Szavazás állása az elmundodeportivo-n: 34.000 szavazat alapján!!!!
- Megújítanád Valdés szerződését évi 9 milláért?
IGEN: 6%
NEM: 94% LOL
Mikaos írta:Szavazás állása az elmundodeportivo-n: 34.000 szavazat alapján!!!!
De széép gondolatmenet!gekkodan írta:És mi van, ha nem kapja meg?
Lesz olyan csapat, aki ennyit ad egy felső középkategóriás kapusnak? Ugyan kérem.
Majd jövőre, amikor a Xerez meg a Lazio fogja hívni 3-4 milláért évente és élete hátralevő részében egy királykupa megszerzésére marad esélye egyedül, rájön, hogy hibázott.
Egy garassal többet nem adnék ezek után. Maradhat egy évet, aztán mehet Isten hírével. Szánalom. Főleg ahhoz képest, hogy említettem: gyakorlatilag nem világklasszis, egy felső középkategóriás kapus. Olyan mint az autók között a Toyota. Jó kocsi, de mégsem Lexus. Na ennyit erről.
Viszlát VV!
Nem meglepő sztem.Mikaos írta:Szavazás állása az elmundodeportivo-n: 34.000 szavazat alapján!!!!
Ismét sikerült jól összefoglalnod a dolgokatgekkodan írta:És mi van, ha nem kapja meg?
Lesz olyan csapat, aki ennyit ad egy felső középkategóriás kapusnak? Ugyan kérem.
Majd jövőre, amikor a Xerez meg a Lazio fogja hívni 3-4 milláért évente és élete hátralevő részében egy királykupa megszerzésére marad esélye egyedül, rájön, hogy hibázott.
Egy garassal többet nem adnék ezek után. Maradhat egy évet, aztán mehet Isten hírével. Szánalom. Főleg ahhoz képest, hogy említettem: gyakorlatilag nem világklasszis, egy felső középkategóriás kapus. Olyan mint az autók között a Toyota. Jó kocsi, de mégsem Lexus. Na ennyit erről.
Viszlát VV!
gekkodan írta:És mi van, ha nem kapja meg?
Majd jövőre, amikor a Xerez meg a Lazio fogja hívni 3-4 milláért havonta és élete hátralevő részében egy királykupa megszerzésére marad esélye egyedül, rájön, hogy hibázott.
Viszlát VV!
Manchester City. ;>socio66 írta:nem tudom mégis mit képzel Victor..
ahelyett,hogy örülne neki,hogy a világ legjobb csapatának lehet az első számú kapusa,-közel nem a világ legjobb portásaként..-még ő követelőzik..
szerintük ő Casillassal egyenértékű kapus,mégis a mindenkori spanyol válogatott edző még a keretbe sem hívta be..azért ez elgondolkodtató lehetne számára is,mielőtt-csak nagyon keveseknek járó-sztárgázsit kér..
sosem bírtam igazán,ez pedig most végképp nem tetszik.
én azt mondom,menjen csak oda,ahol megkapja ezt a fizut..gyanítom nem sok ilyen helyet fog találni..