Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt elis felejtheted, idén szvsz simán eljutnak az elődöntőig, akár a döntőig.martin120 írta:
Én annak örülnék ha Ronaldonak is meg kellene küzdenie volt csapatával.![]()
Főleg ha a nyolcad döntőben és persze úgy hogy a MU megy tovább.![]()
Nem tudom Perez bácsi mit szólna a ha már megint a nyolcad döntőben kiesnének mikor bl-t akarnak nyerni.
A TV 2 képernyőjén. A digisport valószínűleg a barca-intert fogja adni!fcbarca0827 írta:Nem valószínű, hogy látni fogod TV-ben! Mert az E, F, G, H csoprt mindig ugyanazon a napokon fog játszani mint a Loki!merx írta:nagyon jó ez a csoportaz interrel lesz 2 izgalmas meccs amit reményeim szerint ad majd a tv, valamint lesz 4, szerintem több gólt hozó találkozó.
nem tudom elképzelni, hogy ebből a csoportból ne jussunk tovább
királyValószínűleg a magyar csapat meccsei lesznek a TV képernyőn!
Abban meg ne reménykedj, hogy 2-nél többet rúgunk Keleten, a hidegben! Itthon nagyon megfogják kapni, de odakint...
bali 15 írta:Fura humora van a sorsnak. Kakának is meg kell küzdenie a régi csapatával és Ibrának meg Eto-nak is.
Nem valószínű, hogy látni fogod TV-ben! Mert az E, F, G, H csoport mindig ugyanazon a napokon fog játszani mint a Loki!merx írta:nagyon jó ez a csoportaz interrel lesz 2 izgalmas meccs amit reményeim szerint ad majd a tv, valamint lesz 4, szerintem több gólt hozó találkozó.
nem tudom elképzelni, hogy ebből a csoportból ne jussunk tovább
király
Ha Sammy gólt lő nekünk a Nou Campban, talán meg is fogjuk tapsolni.bali 15 írta:Fura humora van a sorsnak. Kakának is meg kell küzdenie a régi csapatával és Ibrának meg Eto-nak is.
Azért abban a ''balfék'' Fiorentinában van egy Mutu, Gillardino, Freygekkodan írta:A
De a Fiorentinát tartom annyira balfék, favágó bandának az olasz bajnokságot figyelve, hogy a Loki szerintem ellene nem esélytelen. Sőt.
http://www.itv.com/sport/football/champ ... fault.htmlbali 15 írta:Mi volt a címe annak a linknek amin néztük. Valami iltv vagy mi..
Mert nagyon jó minőségű volt.
itv.com home of football. Megjegyeztem!!
Wenger megint bemákolta, szépen elhiszi majd az Arsenal baráti kör, hogy bivalyerős csapatuk van, aztán tavasszal vége lesz az ifi-sikereknek.Rivaldo11 írta:Az Arsenal valóságos "halálcsoportba" került.De sebaj. Lesz egy szép ősze Fabregaséknak. Utána vége a dalnak, bekapcsolódnak a játékba a felnőttek is.
Ez engem is nagyon érdekelne.Koeman írta:Hali!
Tudja valaki, hogy mikortól és hol lehet majd jegyeket venni a BL meccsekre itthon?
Üdv!
Rivaldinho írta:Adja ma valami Dzsudzsákék meccsét ?
Na igen ezért rossz, mert azért más, hogy mondjuk a Real veri ki őket vagy a Lyon.Hunfranco írta:A Barca-Inter meccs az érdekesnek ígérkezik.
Sajnos a Debrecen nem a legjobb csoportba került. Az ellenfeleket aligha veri (ha ezt a szempontot nézzük akkor, a G vagy a H csoport lett volna megfelelő), viszont az ellenfelek nem élklubok (legalábbis nekem), pl. a Barca-Inter, Real-Milan, Bayern-Juve, esetleg Chelsea, Manchester ellen is szívesebben elmentem volna a meccsre szurkolni.
Lehet hogy még Magyarországon ilyen drágán még nem mértek meccsjegyet, mint ahogyan most fognak!malaati írta:Tudja valaki, mennyi volt a jegy a Levszki meccsre?
És vajon mennyi lesz a csoportkörre?
Azért egy Torrest érdemes lenne látni, arra kimegyek...