Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy ám!LG írta:Nem semmi, ahogy a lokisták elnyomják az angol szurkolók hangját
Első napnak itt első forduló számít.Enjoy írta:Az ORF1 nem adja?![]()
Megnéztem az hiv. oldalt, de oda az van írva, hogy:
SPORT
20:15
FUSSBALL UEFA CHAMPIONS LEAGUE 1.SPIELTAG
SPORT
20:35
FUSSBALL UEFA CHAMPIONS LEAGUE 1.SPIELTAG
Ez most a tegnapi nap?Csak mert ha jól tudom, a tegnapi számított az első játéknapnak.
Szerintem is kimondottan jó, élvezhető meccs volt, ami mondjuk elsősorban az OM-nek köszönhető, de azért kellett ehhez egy Milan is...Mikaos írta: Nem értek egyet azokkal a véleményekkel, akik szerint a Milan csúnyán játszott. Vagyis de: félig van igazuk. A meccs utolsó harmadában tényleg úgy játszottak, elfogyott minden kondijuk, ráadásul a 2-1 után nem is erőltettek semmit (bár lehet, h amúgy se tudtak volna).
Előtte viszont (főleg első félidőben) uralták a meccset, a labdatartást, voltak szakaszok, amikor a Marseille jó pár ideig nem ért labdába - bár az tény, hogy jó messze volt a Barca szinttől. (Mindenki messze van). Én még mindig nem írnám le a Milant, ravasz öreg rókák gyülekezetét. Egyszerűen a titok annyi, hogy nem szabad beállítani Ronaldinho-t, és akkor megy a csapatnak - ez valahol szomorú, de igaz.
OFFMikaos írta: Viszont lássuk a pozitív oldalát: előbb-utóbb mindenkinél lesz DigiSport, ezt mutatná a mostani reklámhadjáratuk.
Viasat 6 az olyan sok helyen fogható az országban? Nekem az sincs... Így én, már 2 éve csak M1-en láttam meccset!Subinho írta: Tavaly legalább kedd M1, szerda Viasat... Ez most egy vicc komolyan!!!
mr. írta:Ha valaki nem tudná a RAI UNO adja a meccset bár kétlem hogy sok mindenkinek van.
Én megint feldühödtem a retkes milanon. 0 amit csináltak megint, de arról rohadék nyomorékról - akit én veled ellentétben egy kicsit sem tisztelek, hanem minden porcikámmal rühellem - bepattant kétszer a labda. Ez a csapat már évek óta a labdarúgás szégyene, pipóval az élen.Jó meccs volt ez a Marseille-Milan.
Látszott, hogy melyik csapat a fiatalabb, melyiknek jobb a kondija - de az is látszott, hogy melyik a rutinosabb csapat tehetségesebb játékosokkal. Most utóbbi felé billent a mérleg. Inzaghi pedig egy zseniális fazon, minden tiszteletem az övé - nem sok 36 éves középcsatár tud megélni ilyen sokáig egy nagycsapatban. Seedorf se volt kutya a 2 gólpasszával, ő egy igazi "máisztró". Az X valóban igazságosabb lett volna.
Ettől engem is szétb... az ideg!!! A TV2 beharangozza, hogy náluk a BL idén!!! Erre összesen 6 meccset közvetítenek, abból 3 DVSC (ne értsétek félre szurkolok nekik, csak hát....) Egyetlen Barca meccs sem lesz ebben az időszakban!!! A címvédőről beszélünk!!! Nem értem egyszerűen!!! Szaros 3 meccs és óriási hírverés!!! Tavaly legalább kedd M1, szerda Viasat... Ez most egy vicc komolyan!!!Bobberto írta:Itt is találsz:Enjoy írta:Mi az, hogy nem ad semmilyen meccset a mai napon a TV2?
Komolyan mondom az egész forduló legvártabb meccsét nem adják?![]()
Megveszik a közvetítési jogot a Viasat-tól, s erre nem adják a meccseket. Agyam megáll![]()
Rojadirectán kívül van még valami oldal, ahol vannak linkek online meccsekhez?
Csak mert nekem a Justin és az Ustream is behal egy bizonyos idő után, van vmi idő korlátja. Vagy van ez ellen valami trükk?
Komolyan mondom agyam eldobom, hogy nem adja a TV a meccset...
Másik meg az, hogy itt nyomatják agyba főbe, hogy húú tizen..x éve nem volt magyar csapat bl-ben, erre vannak akkora köcsögkancsók, hogy nem adják le... (csak felvételről)
De nem is ez érdekel engem, mert utálom a liverpoolt...
http://tv.orf.at/all/20090916/filter?cat=Sport
http://myp2p.eu/index.php?part=home
Ha ezeken nem találsz meg a "Rojadirectán" akkor halott ügy, de 100% hogy fogsz
Csak hogy ne legyen off. Alig várom a meccset, győzzük le mutassuk meg mit tudunk Ibra lőjjön egy mesterhármast vagy ha kell nem csak győzzünk