Egy Milito lövést lehetett feljegyezni, mást nem. Viszont a 2. félidőben még ennyit sem mutattak, ott is volt egy Sneijder meg egy Stankovic távoli lövés, és kész annyi. Többre számítottam ettől az Intertől,
Sneijder továbbra is hatalmas alibi...Már az első jól sikerült meccse után írtam, hogy ugye nálunk is hogy kezdett...aztán mi lett belőle!

Többet passzol hátra, mint előre, képes ezt a nem túl gyors intert tovább lassítani.
A védelmük az elég jó egyébként, egyénileg is, meg összességében is, nehéz lesz nekik gólt rúgni, de a támadásaik elég estlegesek, várják, hogy történjen valami csoda, valami felrúgott labdából csak csinál valamit Eto'o vagy Milito. Röviden: a középpályájuk gyenge.
Mondjuk Milánóban 1 pont nem rossz eredmény...sőt.
Teljesen jó! Most még nem szívesen találkoznék az Interrel, szerintem nem tudtunk volna mit kezdeni velük. Még!

Tavasszal már jöhetnek. (mondjuk a 16 között valami vicc csapatot szeretnék, mert akkora mumus az a szint nekünk, hogy ne bizzuk egy picit se a véletlenre!

Utána már jöhet bárki!)
Messi posztjára meg köszi a magyarázatokat, azt hittem renszeresebb, hogy középen játszik.
Ami meg Xabi-t illeti...remélem, hogy nem komoly a sérülése, mert 4-5 legfontosabb ember között van. Sőt, igazából az a baj, hogy az ő helyettese a leggyengébb jelenleg(pedig egy éve még milyen jól indult Gago...

), bár Granero vagy Guti is lehet helyette, de ők nem adják azt a stabilitást a középpályának, illetve védekezésben is gyengébbek. Persze kisebb csapatok ellen így sem szabad, hogy gond legyen, de rangadókon nagyon szükség van Xabi játékára.