2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Örülnék ha ezt gólokban is megmutatnánk lassan.csababarca írta:De jól láttad,de mivel minket segítenek a bírók,ezért Piquét megtámogatták egy sárga lappal...Fernando írta:Neten nézem a meccset, lehet vmi elnéztem, de ennek a Torres gyereknek már a zuhanyzóban lenne a helye nem?
Dominálunk,javuló játékot látok az elmúlt hetekhez képest.
De jól láttad,de mivel minket segítenek a bírók,ezért Piquét megtámogatták egy sárga lappal...Fernando írta:Neten nézem a meccset, lehet vmi elnéztem, de ennek a Torres gyereknek már a zuhanyzóban lenne a helye nem?
Hát igen... már a vizet kellene beállítania a fürdéshez...Fernando írta:Neten nézem a meccset, lehet vmi elnéztem, de ennek a Torres gyereknek már a zuhanyzóban lenne a helye nem?
Nem.Fernando írta:Neten nézem a meccset, lehet vmi elnéztem, de ennek a Torres gyereknek már a zuhanyzóban lenne a helye nem?
Busquets peldaul,most nem azert mert mindenki fikazza,de lassitja ma egyertelmuen a jatekot.Mag hat aztan Toure alig jatszik.herlius írta:Minek is??? Ki az aki annyira gyenge ma, hogy már lecserélnéd?Leomessi14 írta:Masodik felidore be Touret majd a 60. percben be Bojant.
Az, azt hiszem balszélső nélkül játszunk, eleinte azt hittem, hogy teljesen feladjuk a baloldalt, de aztán látom, hogy Maxwell játssza be egyedül. Pedro ugyanis jobbszélen van.Fernando írta:Érdekes Messi posztja ezen a meccsen. Mintha támadó középpályást játszana. Szerintem bejöhet, persze ha nincs semmi baja...
igen, sajna sántít..ez nagyon nem jó hír, de nem adja fel ..fog ő még ma gólt szerezni!herlius írta:Minek is??? Ki az aki annyira gyenge ma, hogy már lecserélnéd?Leomessi14 írta:Masodik felidore be Touret majd a 60. percben be Bojant.
Minek is??? Ki az aki annyira gyenge ma, hogy már lecserélnéd?Leomessi14 írta:Masodik felidore be Touret majd a 60. percben be Bojant.
Ilúvatar írta:aaarrrgghhhhhhhh
ibraaa növessz lábat