Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:
Szerinted az Osasuna egy könnyű hazai meccs volt? Szerintem nem. Kínkeserves győzelem.
Keita vkp-ba Touré helyett? Jeffrent középpályára? Életében nem játszott még azon a poszton, Keita meg mi a túróért játsszon vkp-t, ha ott van Touré?FtcSikiHun írta:-----------------Valdés-------------------
D.Alves----Puyol------Milito------Maxvell
------------------Keita---------------------
----------Jeffren-------Iniesta------------
Pedro------------------------------Henry--
-----------------Ibra------------------------
Cserepadon: Pinto,Piqué,Chigrinsky,Touré,Xavi,Messi,Bojan
Szerintem behúzzuk a meccset, megrázzák magukat a fiúk és nyerünk.A Mallorca igazán félelmetes hazai mérleggel rendelkezik (ebben a szezonban 13 mérkőzésükből 12-t megnyertek a „szigetlakók", csak a Sevilla tudott pontot rabolni, igaz rögtön hármat is), ám nemcsak emiatt aggódhatnak kissé a Barcelona hívei. Szombat esti ellenfelüket ugyanis az a Gregorio Manzano irányítja, aki eddig ötször vezette győzelemre csapatait a katalán gárda ellen, többször, mint bármely más, ma is aktív edző a Primera Divisiónban
Szerinted az Osasuna egy könnyű hazai meccs volt? Szerintem nem. Kínkeserves győzelem.csababarca írta:Ahogy Pepet ismerem nem is fog kezdeni.Egy könnyű hazai meccsen inkább nem pihenteti,egy nehéz idegenbelin meg padozni fog.Fernando írta:Kövezzetek meg de én Messi-t nem kezdetném. Osasuna ellen elég fáradtan mozgott, vége felé el is tűnt. Szerintem, ha ég a ház van akkora zseni, hogy beállva segítse a csapatot.
Bőven jó lenne egy: Henry, Ibra, Bojan v. Pedro v. Jeffren sor is elől.
Szerintem pont fordítva kellett volna.
Ahogy Pepet ismerem nem is fog kezdeni.Egy könnyű hazai meccsen inkább nem pihenteti,egy nehéz idegenbelin meg padozni fog.Fernando írta:Kövezzetek meg de én Messi-t nem kezdetném. Osasuna ellen elég fáradtan mozgott, vége felé el is tűnt. Szerintem, ha ég a ház van akkora zseni, hogy beállva segítse a csapatot.
Bőven jó lenne egy: Henry, Ibra, Bojan v. Pedro v. Jeffren sor is elől.
Akkor nem tudom te milyen Piquet ismersz,lehet az exF1-esre gondoltál.MR. TROMORT777 írta:
Igen, komolyan gondoltam...
Magasságához képest gyors, jól helyezkedik, jól tud segíteni a támadás építésben.
Igen, komolyan gondoltam...Sanama írta:Logikus... Jön egy szélső aki 3szor körbeszaladja Piquet,de nem kell félni.MR. TROMORT777 írta:Én legszívesebben Pique-t nézném meg balhátvédnek, szerintem jobb lenne mint Maxwell ott, és legalább nem kellene félni ha támad az ellenfél.
190centivel balbekknek,ezt komolyan gondoltad?
Amíg nem játszott bal hátvédet, nem tudni mire lenne képes, de szerintem Piqué lassú lenne szélső hátvédnek. Középen is legtöbbször a helyezkedésével oldja meg a dolgokat.MR. TROMORT777 írta:Én legszívesebben Pique-t nézném meg balhátvédnek, szerintem jobb lenne mint Maxwell ott, és legalább nem kellene félni ha támad az ellenfél.
Logikus... Jön egy szélső aki 3szor körbeszaladja Piquet,de nem kell félni.MR. TROMORT777 írta:Én legszívesebben Pique-t nézném meg balhátvédnek, szerintem jobb lenne mint Maxwell ott, és legalább nem kellene félni ha támad az ellenfél.
Igen,de ebből 2 sárgát akkor kapott,amikor kiállították.Ezeket az a piroslapos eltiltás kiváltotta.Így csak 5 sárgája van,ami az eltiltásoknál számít.A hivatalos oldalon is így írják abban a cikkben,amiben a keretről írnak,hogy az 5. sárgalapja miatt eltiltott.LM10 írta:Nem úgy, mint Sergi Busquets, aki az Osasuna elleni meccs során összeszedte az 5. sárga lapját is, aminek következtében a fiatal katalánnak ki kell hagynia a hétvégi bajnokit.
A Barca hivatalos oldala szerint Busquetsnek 7 sárgája van.
Tetszik a felállás elöl, középpályán Xavival aztán nem szabad kockáztatni, csak akkor játsszon ha 110% ig egészséges. Hátul viszont Maxwell olyan bűn rossz volt, hogy nem lenne nagy szentségtörés valaki szükségmegoldást játszatni helyette. Belsőbekknek Gabi és Piqué is tanár mostanában, megoldanák.LM10 írta:---------------------V.V.---------------------
Alves---------Puyol-----Piqué-------Maxwell
---------------------Touré--------------------
--------------Keita/Xavi----Iniesta----------
Messi------------------Ibra-----------Bojan.
Egyébként tetszett Pep nyilatkozata a meccs előtt, remélem a srácoknak is átadta ezt a mentalitást amiről beszélt.
Daninál ez idény végén szokás.Mikaos írta:Ezért kár volt veszekedni, mert Busquets volt a legjobb középpályásunk az első félidőbenmademan írta:számomra tegnap dani alves és buszketsz játéka jelentett nagy csalódást!
az 50. percben össze is vesztem barátnőmmel mert annyira ki voltam akadva sergio-ra hogy üvöltözve követeltem a cseréjét!![]()
Igaz, a másodikra elfáradt, és volt 2 eladott labdája hirtelen egymásután - összehasonlításképp mind Iniesta, mind Touré 3-3-at legalább eladtak az első félidőben...ami tőlük inkább volt meglepő, mint Busquets-től.
Dani beadásaitól viszont én is idegbeteg lettem. Egy darab jó beadása volt csak, de hogy a többi 10el mi történt, az rejtély