Varatrix írta:Szerintem az zavaróbb lenne, ha Messi karierje végefelé pedig egyátalán nem lennének sztárok.
A FIFA kiválasztott egy-két embert akik a játékban a jövő "aranylabdásai".
Szerintem ez teljesen helyén van.
Ugyanakkor az átigazolások lehetnének földhözragadtabbak, mert ez nem manager mód, hanem FIFA álom 11 mód.
Legendás módon 3 év alatt megnyerem a Bl-t a Southhamptonnal, vagy a Murciával, csak azért mert megalapozzák a költségvetést a szabadúszók.
Pontosan! Én a 09-ben a Metzel jutottam fel az első osztályba és úgy hogy nem igazoltam senkit! Aztán úgy döntöttem az első osztály kicsit húzósabb lesz így INGYEN(!) megvettem Tevezt, CR-t, Abidalt és Quaresmat (persze nem rögtön az elején) és simán nyertem a bajnokságot. Ez kicsit ciki lenne a nagy kluboknak hogy ingyen elmennek egy francia éppen feljutó csapatba. Egyébként kicsit lehúztak ezek a játékosok mert szinte mindnek 120ezer felett volt a heti fizetésük

. Egyébként nem lehetetlen hogy az Arsenal meg a Barca meg bármilyen csapat játékosai lehetnek 90-es szint felettiek.
Ha már itt vagyok leírom az én Manchester City-met a Fifa10-ben:
Második szezonomban járok az elsőt tizenvalahány ponttal nyertem a Chelsea előtt. A Blacburn lett a harmadik és az United a negyedik. A Liverpool 15.-ik lett és most is 14.-ik. Én harmadik. Naszóval:
Kapuban még mindig Given aki nagyon jó 1-1-ben és csak 31 gólt kapott.
A védelem szélén még mindig Richards és a másik oldalt pedig Bale.
A két középső védő pedig akik eddig is voltak Touré és Lescott.
A középpályán 3 játékos van a jobb szélen Wright-Phillips középen a kedvencem Ireland és mivel Barry a 09-10-es idényben rögtön az elején szinte az egész szezonra kidől megvettem Camachot az A.Madridból. A csatársor pedig ugyanaz. Tevez, Adebayor és Robinho.
A három csatár ha nem játszik akkor ők: Bojan, Donovan és Babel.
Ha jól emlékszem az érkezők: Bale, Camacho, Donovan, Bojan és Babel. Távózó az sok van úgyhogy nem írom le.
Bakker még nem írtam ennyit