2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én sem a szemilyéségért csípem hanem a számai és a szövegei miatt! 50 Centnél télleg jobb,én őt nem is zeretem anyira.....kezdjük Eminemmel!...sokkal tehetségesebb mint pl. 50 cent barátunk, és sokkal jobb MC is (jobb szövegeket ír). De amit így az elmúlt években művelt, az nem nagyon szimpatikus...jobb lett volna ha a zenére és nem az ellenségeire, britnispííírsre és a többiekkel foglalkozott volna...de sztem a 8 mérföld filmes húzása yo lett...bár nagyon sok véleményt hallottam róla!
hát igen, maga volt a rap......2Pac-ról, sztem nincs mit beszélni, ha valaki meghallgat egy számot tőle, az levágja h miért volt ő az, aki volt!
ez sajnos igaz, ez a Signs egy-két hallgatásra jó, de inkább pop-os zene......SnoopDogg-ról is csak annyit, hogy az elmúlt évekbe ő is elvitte poposba a témát, mint Em...
hát... nekem akkor is a The Game a kedvenc, a G-Unit meg az 50 Cent szerencsére eddig még nem olyan nagy mértékben szólt bele a Zhe Game zenéibe....The Game...én őszintén megmondom, hogy ez a G-unit, meg gengszter rap, nekem nagyon nem jön be!...50 cent rémes amit csinál, és nem is ragoznám tovább...
keresgélek...még csak annyit, hogy aki szereti a külföldi rapzenét, az ha van lehetősége rá, szerezzen be pl.: egy Masta Ace, Jedy Mind Tricks, Nas albumot...
...csumiii akkor!Saviola írta:Jártasnak azt azert nem mondanam magam ,de enis erossen abban mozgok![]()
Jártasnak azt azert nem mondanam magam ,de enis erossen abban mozgokbalboa7 írta:....na a hipi-hopi-t én is vágom! Főleg a magyar underground-ot, ha valaki más is jártas benne az szóljonVito írta:Hip-Hop...Jah meg Jamaica FOREVER!
http://rapidshare.de/files/3939871/ol_h ... g.mp3.htmlSilvanus írta:SRÁCOK! FONTOS, a munkámhoz kellene nagyon!!! Kérlek segítsetek, ha tudtok!!!
Kellene nekem az EU Himnusz, és az Oláh Ibolya - Magyarország című száma!!! Visszább láttam, hogy ez már másnak is kellett, de az adott link már nem jó!...
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
pillanat..Silvanus írta:SRÁCOK! FONTOS, a munkámhoz kellene nagyon!!! Kérlek segítsetek, ha tudtok!!!
Kellene nekem az EU Himnusz, és az Oláh Ibolya - Magyarország című száma!!! Visszább láttam, hogy ez már másnak is kellett, de az adott link már nem jó!...
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!
liverpoolfc.uw.huNunoGomes86 írta:Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahonnan szurkolásokat lehet letölteni??
Itt van fent, ha kell még..: http://fcbarca.zl.hu/UJ/Felkeszules/Barcatronics%20CD/Barcelonafan írta:Nekem kéne az a cd amit akkor adtak ki amikor bajnokok lettünk, nem tom mi a címe de egy barcás cd
pls egy linked dobjatok mert már volt róla szó, csak nem tom hol