socio66 írta:az kizárt,ezzel kapcsolatos a kövi kérdésem,miért nem tudok játékost venni?
akármilyen jó csapatban is vagyok,nem tudok komolyabb játékost megszerezni. rákeresek,aztán dobok ajánlatot érte(bár árat nem kell megadni,meg semmit,szóval lehet rosszul csinálom),majd nem sokkal később jön a hír,hogy átigazolás broke down.
max ilyen ötven körüli értékű játékost tudtam egyszer hozni,azt is csak próbaképp,mert már idegesített hogy senki nem jön.
hogy van ez?
az elején még nem igazán tudsz játékosokat venni. ahhoz előszőr szerintem vedd fel a listára, majd várj egy jó pár hetet, akkor jönnek róla adatok, és utána próbáld meg. de mint mondtam az elején nem igazán lehet igazolni. ahhoz nyerni kell a meccseket, meg a kupákat.
amúgy te mindent jól csinálsz. nem kell megadni semmilyen árat, csak akkor kell, amikor már létrejött a transzfer, és a játékos fizetését kell megadnod. ott vagy elfogadod, vagy megadsz neki egy másik árat. de ha megadsz neki egy másikat, akkor azt nem biztos, hogy elfogadja. ez benne a rizikó...