Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.23. 14:03:04

Na úgy néz ki mégis csak Mas fog érkezni? Mint már mondtam egy ilyen típusú játékos hiányzik a keretből elég régóta, de majd meglátjuk hogy fog muzsikálni HA esetleg tényleg megvesszük. Minden esetre nekem egy kicsit fura hogy egy 25? éves játékost akarunk igazolni arra a posztra (leginkább cserének). Ha Busi Yaya-t ki tudta túrni a kezdőből és Pep elég sokat küzdött azért hogy a kezdőbe tudja, akkor ebből kiindulva én biztosra vettem, hogy egy idősebb játékost akarunk VKP-nek igazolni pl. Senna.
Na mindegy az a lényeg hogy meglegyen a létszám a kp-n. Én bízom a fiatalokban is de rutin is kell bizonyos meccseken ezért szükség van még 1 valakire a kp-ra.

Hleb-et meg tök fölösleges beleszámolni az igazolás árába. Teljesen létszám felettinek lett kikiáltva. Ha valaki adna érte 4 millát már díszcsomagolásba küldené a klub elfelé. De onnan is nézhetjük, hogy nem kell egy olyan játékosnak tovább a fizetését állni aki még csak a keretben sincs benne. teljesen reális lenne ha bármilyen formában belevonnák az üzletbe. Ha marad akkor max tökmagot fog árulni a stadion előtt havi nem tom hány millás fizetéssel.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nahjolvan
Barça B

2010.08.23. 14:02:00

baas11 írta:Ibra is így volt először jön...,aztán sokáig semmi majd egyszercsak Ibra itt Eto'o ott....kíváncsi vagyok ez is így lesz e(Hleb-el )!?

Szerintem Mascerano jó játékos és erősítés is lenne nem csak számbélileg... pont azért mert ő nem Toure/Sergi tipus (osztogató-birodalmi lépegető- tengely) hanem az az igazi "embervadász" Busquets-el remekül kiegészítenék egymást....ahogy anno remekül működött ez a Pool -ban is,ahol Masch. beszerezte,Xabi leosztotta,Gerrrard megcsinálta Torres meg befejezte :)

De ha úgy adja egyedül is megállja a helyét a tkp-k mögött-nem úgy mint Keita- ezt a VB-n is bizonyította....ahol szvsz ő volt az egyedüli minőségi középpályás Messi pechére !!!

Labdaszerzésben legalább olyan jó vagy jobb is mint Keita (-aki egyébként elég sokat játszik-) -ember fogásban meg végképp... viszont a mali barátunknál az alibi passzokat leszámítva ,előre fele rengetegszer elakad a játék, ahogy a Sevilla ellen is....az argentin sokkal labdabiztosabb !

Az igaz h néha elgurul a gyógyszere, de én emiatt nem aggódnék...ez a BARCA ,elég csak ránézni Ibrahimovicsra....mint egy ma született bárány:),pedig őt aztán végképp megelőzte a "hírneve" !!!
Teljes mértékben egyetértek vele!!
baas11
Entrenador del Barça

2010.08.23. 13:48:04

Ibra is így volt először jön...,aztán sokáig semmi majd egyszercsak Ibra itt Eto'o ott....kíváncsi vagyok ez is így lesz e(Hleb-el )!?

Szerintem Mascerano jó játékos és erősítés is lenne nem csak számbélileg... pont azért mert ő nem Toure/Sergi tipus (osztogató-birodalmi lépegető- tengely) hanem az az igazi "embervadász" Busquets-el remekül kiegészítenék egymást....ahogy anno remekül működött ez a Pool -ban is,ahol Masch. beszerezte,Xabi leosztotta,Gerrrard megcsinálta Torres meg befejezte :)

De ha úgy adja egyedül is megállja a helyét a tkp-k mögött-nem úgy mint Keita- ezt a VB-n is bizonyította....ahol szvsz ő volt az egyedüli minőségi középpályás Messi pechére !!!

Labdaszerzésben legalább olyan jó vagy jobb is mint Keita (-aki egyébként elég sokat játszik-) -ember fogásban meg végképp... viszont a mali barátunknál az alibi passzokat leszámítva ,előre fele rengetegszer elakad a játék, ahogy a Sevilla ellen is....az argentin sokkal labdabiztosabb !

Az igaz h néha elgurul a gyógyszere, de én emiatt nem aggódnék...ez a BARCA ,elég csak ránézni Ibrahimovicsra....mint egy ma született bárány:),pedig őt aztán végképp megelőzte a "hírneve" !!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
LM10
Director del Fútbol

2010.08.23. 13:34:58

A SPORT már konkrétumokat is lehozott a lehetséges igazolásról. 15+5 millát fizetnénk érte, ha sikerül megegyezni. Azt pedig már leírták, hogy ma nem fog játszani. Jó lenne ha jönne, ezzel nem Xavi vagy Iniesta pótlása oldódik meg, de nagy biztonságot fog adni a jelenléte szvsz.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.23. 13:24:54

kennyke04 írta:
fanbarca írta: De most Masch a téma, aki minden bizonnyal jönni fog, 15 milláért és Hlebért :P
Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul :evil: istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni :roll:
Ha jönne egy ajánlat: 5 millió Hlebért. elengednénk... ebben biztos vagyok. Ha így vesszük már csak 20 az a 30, és még az a 15 is kacsa, meg szerintem ismét az egész dolog hápog.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.23. 13:24:38

az nem vélemény vagy nem vélemény kérdése, hogy egy esetleges 15millió + hleb üzletre azt mondod, hogy úristen 30 millió áhhh világvége. mert egyszerűen nem így van. egy játékos, aki tizenötért érkezett és egy év alatt nem tudta a megfelelő teljesítményt hozni, aztán még egy év után a stuttgart kezdőjéből is kiszorult semmiképpen nem ér tizenötöt. úgy meg főleg nem, hogy nekünk nincs rá szükségünk és amint lehet tovább akarjuk passzolni. főleg, ha igazi kérők sincsenek, akkor klub szellemisége idevagyoda olyan mintha két legyet ütnénk egy csapásra. olcsóbban kapunk meg egy játékost és mélyebb lesz a keret, és elmegy egy olyan játékos, aki egyszerűen nem fér bele az edző elképzeléseibe, nem játszana, szükségünk sincs rá, de fizetése van. megkockáztatom, hogy lehet hogy trófeákat nyerne itt, de még jobb is lenne neki egy másik csapatnál, ahol játszik.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.23. 13:21:26

kennyke04 írta:ne személyeskedjünk a felfogással, mert itt véleményről van szó... nekem ez, neked az, nézőpont kérdése. 15 és egy kolonc, teljesen illik a klub szellemiségéhez, meg az adományozó szeretet szolgáltatásunk egy újabb díszes éköve lenne. 2éve kellett Pepnek 17ért Hleb, mostmeg kolonc, ettől függetlenül megadjuk a Pool által kért 26ot Maschért, csak egy részét élő szervezetbe csomagolva. Igen, ez egy kellemes ráfizetés akárhogy magyarázzátok...
Komolyan gondolod, hogy annyit ér mint amikor idejött?
Lehet játszani, hogy hát 15-öt fizetünk, Hleb 17 millióért jött, akkor az már 32.
Húúúú de ráfizettünk.
Hleb nem ér egy vasat sem (nagyjából) ezt te is tudod, "akárhogy magyarázod".
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.23. 13:11:41

kristop írta:
Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul Evil or Very Mad istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni Rolling Eyes
de nehéz itt egyesek felfogása.. nem harminc milliót adnánk érte, hanem tizenötöt és egy koloncot, akire nincs szükségünk, mert soha nem játszana, de a fizetésével menne a pénz. nem az számít mennyiért jött, hanem hogy ki adna érte mennyit, vagy mi mennyire értékeljük. mi lesz itt akkor ha jön az argentin és meccseken ő kezd mondjuk és nem busi :D ugyanez, mint a touré busi párharcban csak fordítva :D jobbat meg ennyiért nem találunk, jelenleg az összes top vkp vagy mozdíthatatlan, vagy csak iszonyat magas áron. derossi, essien, cambiasso..
ne személyeskedjünk a felfogással, mert itt véleményről van szó... nekem ez, neked az, nézőpont kérdése. 15 és egy kolonc, teljesen illik a klub szellemiségéhez, meg az adományozó szeretet szolgáltatásunk egy újabb díszes éköve lenne. 2éve kellett Pepnek 17ért Hleb, mostmeg kolonc, ettől függetlenül megadjuk a Pool által kért 26ot Maschért, csak egy részét élő szervezetbe csomagolva. Igen, ez egy kellemes ráfizetés akárhogy magyarázzátok...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.23. 13:00:40

kennyke04 írta:Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul :evil: istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni :roll:
Ezt a fajta számolgatást annyira nem értem. Banyek :!:
Hleb csak púp a hátunkon, oda adjuk, hogy ne hőzöngjenek, hogy többet akarnak, de akkor is csak 15 milliót fizetnék.
Jobb lenne az hogy eladnák Mascot 17-18 ért, ami nem sokkal több, Hleb pedig itt marad, és egész éveben nem játszik?
Ráadásul indokolja már meg nekem valaki, hogy miért túlértékelt [auto_cenzúra] játékos.
Soha nem halottam olyan kijelentéseket, hogy Mascernao a világ legjobbja.
Sőt a posztján sem tartja senki a legjobbnak.
Eltekintve a családjától... :D
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.08.23. 12:57:21

"Miután a milánói klub nem tudja, és nem is akarja kifizetni Ibrahimovicért a közel 50 millió eurot, ezért most azon van, hogy legalább kölcsönbe megszerezze a svédet...a Milan felajánlotta Marco Borriellot egy évre, amit a Joan Gamper Kupa alkalmával szeretne megbeszélni Guardiolával"

nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de ez azért viccnek is elég durva. A két játékos között zongorázni lehet a különbséget...
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.23. 12:52:42

ha azt megtudja oldani az edző úr, hogy mindenki eleget játsszon és ne hisztizzen, akkor a pitbullal csak jól járhatunk szerintem. azért van egy kis különbség van a touré, masch dolog között. az hogy touré menni akart, masch meg jönni. és ha nem lesz baj a formájával (első fordulóban kábé liverpool legjobbja), akkor azért nem annyit fog játszani, mint tavaly touré. ott nem csak az játszott közre a kevés játékpercben, hogy busi a kiskedvenc, hanem touré marha gyenge szezonkezdése is. 15mllió + prémiumok, vagy 15millió + hleb igazán jó üzlet lenne. az egész pályás letámadásban biztos jobb lenne, mint bárki a csapatból, viszont ha itt is látnánk tőle feleslegesen kemény becsúszásokat, akkor én is ugyanúgy osztanám.
Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul Evil or Very Mad istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni Rolling Eyes
de nehéz itt egyesek felfogása.. nem harminc milliót adnánk érte, hanem tizenötöt és egy koloncot, akire nincs szükségünk, mert soha nem játszana, de a fizetésével menne a pénz. nem az számít mennyiért jött, hanem hogy ki adna érte mennyit, vagy mi mennyire értékeljük. mi lesz itt akkor ha jön az argentin és meccseken ő kezd mondjuk és nem busi :D ugyanez, mint a touré busi párharcban csak fordítva :D jobbat meg ennyiért nem találunk, jelenleg az összes top vkp vagy mozdíthatatlan, vagy csak iszonyat magas áron. derossi, essien, cambiasso..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2010.08.23. 13:00:08-kor.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.23. 12:49:32

fanbarca írta: De most Masch a téma, aki minden bizonnyal jönni fog, 15 milláért és Hlebért :P
Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul :evil: istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni :roll:
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.23. 12:30:55

OvaMind írta:Egyébként szerintem túlértékelt pali, jóval többre tartok egy Cambiassót, TOURÉT, Essient szűrőként.
Szerintem nem sokan gondolják, hogy másképp lenne.
Ugyanakkor árban is van differencia, nem csak játéktudásban.
Ki szeretné Essient 30 milláért padozni látni?
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.23. 12:27:38

Barcaman14 írta:Nagyon nem szeretném ha ide igazolna Mascherano! :roll: Egyszerűen szerintem felesleges. Nem az hogy még egy játékos érkezzen a középpályára, hanem hogy Ő érkezzen a középpályára. Akkor inkább vegyünk egy kicsivel kreatívabb játékost, és nem Busi helyére. Mert Maschcerano vkp, és nem Xavit kellene helyettesítenie. Sergioban viszont nagyon megbízik Pep, és nem hiszem hogy az argentin sokáig tűrné a padot. És akkor nem beszéltem még Keitaról és a két fiatal ígéretről.

Én mindenképpen ellen vagyok az érkezésének! de ez szerintem nem is fog bekövetkezni.
Szerintem padra jönne, és mondjuk Iniesta nélkül így állnánk fel:

Mascherano, Busquets, Xavi. Azaz Sergio egy picit feljebb játszana. Touré is jó lett volna mondjuk Keita helyett, azaz Iniesta helyén, de Pepnek más elképzelései voltak. A kontráknál jól jöhetnek Masche akrobatikus becsúszásai, meg bővebb tőle a keret. Egyébként szerintem túlértékelt pali, jóval többre tartok egy Cambiassót, TOURÉT, Essient szűrőként.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.23. 12:25:31

wuwu írta:En is remelem hogy nem jon ide,de akkor szerezzuk meg a Lukekut vagy az Artetat vagy mindkettot,de ne Mascheranot [-o< [-X [-o< [-X [-o<
Hát, Lukeküről még nem hallottam, ha netalán Lukakura célzol, akkor felejtsd el, ő csatár

Ami pedig Artetát illeti, neki én is örülnék ....

De most Masch a téma, aki minden bizonnyal jönni fog, 15 milláért és Hlebért :P
més que un club
Balinho
Entrenador del Barça

2010.08.23. 12:19:05

Istenem milyen töketlenek vagyunk... Én nem is értem mert 1. a keretben jóideje nincs komoly változás, Touré távozása óta kb és Cesc elbukása óta egyértelmű a szitu.

Akkor meg A) kell Masche (vagy más erősítés) B) Nem kell Mascherano és más sem. Mit olyan nehéz eldönteni ezen, most vagy szűk a keret vagy nem, Pep döntse már el végre mit akar, mert a last minute-akciói nem jönnek be, Csiga is jól befürdött vele. Ha kell az argentin akkor meg a tökömért nem tudtuk behúzni hetekkel ezelőtt, akkor már rég akklimatizálódott volna, edzett volna a fiúkkal, így meg szeptember lesz mire berendezkedik itt (akár ő akár az új igazolás).

De ahogy látom magunkat holnapra jön egy cáfolat aztán majd augusztus 30-án kapunk észbe, hogy 4 kp-nk van...
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.23. 12:07:58

Szerintem jönni fog Mascernao.
Először bejelentik, hogy mégis várható új igazolás, most pedig ez a hír.
Eléggé árulkodó.
Szerintem a Gamper kupa előtt már Barcelonába lesz az argentin.
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.23. 11:59:26

En is remelem hogy nem jon ide,de akkor szerezzuk meg a Lukekut vagy az Artetat vagy mindkettot,de ne Mascheranot [-o< [-X [-o< [-X [-o<
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
albicelesteX
A Vadász

2010.08.23. 11:58:45

Ha kacsa lenne akkor nem lenne már hónapokon keresztül téma.Ráadásul az elmundo szerint órák kérdése a megállapodás.Én úgy vagyok vele,hogy ha jön akkor plusz egy ember,egy olyan játékos aki megy előre keményen és rendíthetetlenül,mint egy pit bull.Ha nem jön akkor meg nem jön.Szóval nekem tök mindegy,hogy jön e vagy sem.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.23. 11:52:20

Nagyon nem szeretném ha ide igazolna Mascherano! :roll: Egyszerűen szerintem felesleges. Nem az hogy még egy játékos érkezzen a középpályára, hanem hogy Ő érkezzen a középpályára. Akkor inkább vegyünk egy kicsivel kreatívabb játékost, és nem Busi helyére. Mert Maschcerano vkp, és nem Xavit kellene helyettesítenie. Sergioban viszont nagyon megbízik Pep, és nem hiszem hogy az argentin sokáig tűrné a padot. És akkor nem beszéltem még Keitaról és a két fiatal ígéretről.

Én mindenképpen ellen vagyok az érkezésének! de ez szerintem nem is fog bekövetkezni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Biggie.Smalls
Barça B

2010.08.23. 11:37:36

Hát h Mascherano simán potolhatná Xavit sztem ez elég erős....Mascherano sztem joval Xavi alatt van játék tudásban...Én személy szerint nem örülnék a leigazolásának..de ha nincs más akkor jöjjön legalább bővebb lesz a keret..mondjuk kívancsi leszek h ha jön h fogja elviselni a padozást busi mellett
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.23. 11:13:57

fanbarca írta:Mascherano szerintem szükség esetén simán pótolhatná Xavit is ....
Hát Sergiora lehet ezt mondani, de Mácskeránóra? :lol: :lol: :lol:
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
szkeptikus06
Jugador del Barça

2010.08.23. 10:42:42

MichaaBee írta: Ugy latom felesleges veled vitatkozni, mert akarmit mond akarki Te akkor is kiallsz az allaspontod mellett, ami tobbnyire a szemelyes kivansagaid tartalmazza...

Reszemrol tema lezarva.
Tényleg felesleges vitatkozni,én a hangnem miatt léptem így fel.

Egyébként már az eurobarca főoldalán is cikkeznek arról,hogy Mascherano érkezhet. Tehát ezen megint kár volt vitatkozni. (Persze ettől még könnyen meglehet,hogy nem érkezik az argentin,de a fociban az átigazolásokat tekintve,az átigazolási időszak utolsó percéig nem lehet biztosan állítani egy megkörnyékezett játékosról,hogy nem jön, nyilatkozhat bárki bármit. Ez egy ilyen játék.)
vlxe
Capitá del Barça

2010.08.23. 10:37:42

fanbarca írta:Szerintem Keita már beilleszkedett, s mostanában nagyon szép dolgokat csinál, Cescnek ehhez megint kellene kb. 2 év, hiába a spanyol válogatott beli stílus, ott nincs Pep és nincs Messi sem ...
Ezzel nem értek egyet! A szombati meccsen rendkivül gyengén játszott Keita! Vele simán lehetne vkp-t játszatni, ha jól tudom ez is az igazi posztja :roll:
Az meg, hogy Fabregasnak két év kéne a beilleszkedéshez szintén túlzó :D Gondolj csak most Villára! Elég egyértelmű, hogy Fabregasnak se lennének ilyesfajta gondjai :wink:
fanbarca írta:Mascherano szerintem szükség esetén simán pótolhatná Xavit is ....

Soha! Mascheranot továbbra is tartom, ide nem lesz jó választás... Akkor már sokkal inkább a fiatalokkal oldatnám meg (persze ez kockázatos is lehet) :D
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2010.08.23. 10:07:22

fanbarca írta: Mascherano szerintem szükség esetén simán pótolhatná Xavit is ....
Mi? :shock: Ezt gondold át mégegyszer vagy inkább ötször. Masch támadásban szinte nulla,Xavi meg a Barca esze.... A két játékost irányitás terén nem lehet egy lapon emliteni,hogy tudná pótolni.
Lezárt