zsuni írta:
szót sem ejtettem a realrol, én nem szállok el ettől a 6ostol, majd a 10. után talán. a jelenröl meg annyit, hogy a Valencia MINDEN évben az 1. helyen kezdi a bajnokságot, aztán meg örülnek hogy nem esnek ki, vagy EL helyen vannak. TE meg azt irtad, hogy van mit tanulni. nincs. a Valencia egy középcsapat, mint az elmult 8 évben. Majd visszaáll a rend és a Barca meg a Madrid lesz elöl.
Hát azért a 8 év erős túlzás, legyen 5. És én örülnék, ha újra a nagy csapatok közé emelkednének, jót tenne a bajnokságnak, + szép lenne, ha a BL-ban is lennének újra spanyol csapatok a Barcán kívül is, akik a BL címért küzdhetnének reális eséllyel.
A 2000-s évek elején brutálisan erős, és színvonalas volt a spanyol bajnokság, 4 egészen kiváló csapat volt, Barca, Real, Depor, Valencia, + nagyon erős középcsapatok. Meg eleve, a 2000-s évek eleje sztem egy csodálatos időszaka volt az egész Európai futballnak. Egyszerűen egész Európa tele volt remek csapatokkal. Most meg mi van? Van egy-két csapat amely kiemelkedik, és azok döntik el egymás között a BL sorsát. Az elmúlt szezonban nem volt egyetlen egy jó csapat sem.