Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magon fenn van...gygerike írta:Nem tud senki ? :Sgygerike írta:Én is ma láttam az Auchanos újságban hogy kijött ps2-re. Tudom hogy butitott meg minden de még is csak jobb mint a 10. Szal ha valaki tud 1 linket ahonann lehet tölteni megosztaná ? Előre is köszönöm magam és szerintem még pár ember nevében
Nem tud senki ? :Sgygerike írta:Én is ma láttam az Auchanos újságban hogy kijött ps2-re. Tudom hogy butitott meg minden de még is csak jobb mint a 10. Szal ha valaki tud 1 linket ahonann lehet tölteni megosztaná ? Előre is köszönöm magam és szerintem még pár ember nevében
Akkor leírom 101edjére is: A Videókártyád nem támogatja a Shader Model 3.0-át.Végy újat vagy nem lesz jó.AIniesta8 írta:Van egy kis problémám.Elindítom a Fifa 11-et az autorun.exe-vel,egy idegi fekete monitor utánna pedig kilép és kiad egy E0001 nevű hibaüzenetet.
Ez mitől lehet????
Segítsetek plz!
Segíteni nemtudok, de olvass vissza, mert emlékeim szerint minimum 24-25-en már kérdezték ezt.AIniesta8 írta:Van egy kis problémám.Elindítom a Fifa 11-et az autorun.exe-vel,egy idegi fekete monitor utánna pedig kilép és kiad egy E0001 nevű hibaüzenetet.
Ez mitől lehet????
Segítsetek plz!
Magyarul nem mondja... Gagyi is.messideco írta:Jah, a Haedo Valdezen elég sokat nevettemDe az azért elég szomorű, hogy még mindig nem mondja Busquets, Pedro vagy akár Krkic nevét, de másokat pl. nagyon jól tudod. De nem baj nah, legalább van ez is...
az azért nem uaz a kategória, mert az emberek többsége (bocsi, úgy tűnik te nem...) a Lucho-ról vissza tud következtetni a Luis-ra, mert a Lucho csak egy becézett formája a Luisnakbence-barca írta:Én a 10-ban figyeltem meg, h Lucho Gonzalez-re mindig Luiz Gonzalez-t mondott Hajdú B. Megnéztem és Luis a becsületes neve, de, ha nekem Luiz Gonzalez-t mondtak vna a Fifa előtt kapásból rávágtam volna, h nem ismerem...Kalap1988 írta:...
Én a 10-ban figyeltem meg, h Lucho Gonzalez-re mindig Luiz Gonzalez-t mondott Hajdú B. Megnéztem és Luis a becsületes neve, de, ha nekem Luiz Gonzalez-t mondtak vna a Fifa előtt kapásból rávágtam volna, h nem ismerem...Kalap1988 írta:...
Nekem is konzolos van, de kis munkával kikövetkeztettem. Menjünk sorban. Ívelés: A a billentyűzeten és piros karikában B a konzolos megfelelője. Azt állítsd A-ra.Lionel85 írta:Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.
Én a jól megszokott beállításokat szeretném, hogy A az ívelés, S a passz, D a lövés. Hol lehet ezeket megállapítani és jól beállítani?
nekem boxon ez a kiosztás: b-lövés/szerelés,a-passz,x-magas passz/becsúszás,y-szöktetés,rt-sprint,lt-csel+jobb analógLionel85 írta:Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.
Én a jól megszokott beállításokat szeretném, hogy A az ívelés, S a passz, D a lövés. Hol lehet ezeket megállapítani és jól beállítani?
http://noob.hu/2010/10/11/fifapcconfig.JPGLionel85 írta:Nekem konzolos irányítás van a pc-s FIFA 11-emen, tehát alig tudom megtalálni a gombok funkcióit és a billentyűzet beállításban sem írja egyértelműen a funkciókat, hogy rúgás, passzolás pl. hanem csak A meg X, Y meg ilyenek vannak.
Erősen butított is. Már a 09-től butítják PS2-re, ezért vettem xboxot.VargaAron írta:Múlt pénteken vettem megbence-barca írta:Saturnban láttam PS2re tehát, biztos, h kijött7990 vagy 8990 volt asszem, annyira nem húzós
ultrasur írta:Tudnátok dobni egy jó torrent linket melyen rajt van a FIFA11 magyar verziója.