Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bár azt mondhatnám, h nincs igazad... de nem mondhatom, mert én is látom...fájdalmas, mennyire sablonos lett a játékunk...csababarca írta:Annyira buta lett ez a barcelona,hogy az már fáj.
Pepet ennél,amit most művel okosabb edzőnek tartottam.
Egy nyamvadt pontrúgást nem tudunk elvégezni tisztességesen?röhej,ilyen szinten. Miért nem gyakorolják?
A másik,hogy egy dologban jobb a real,és ez se fog változni: azok ha 16on belülre kerülnek,megfogják,és picsán rúgják a labdát,lesz ami lesz,úgyis egyszer beakad. Mi meg még véletlenül se lövünk. Alves is emelgetkönyörgöm spicceljen bele abba a labdába,a fél kapu üresen állt.
Nah mindegy,ezek zavarnak nagyon.
Volt 3 szép akciónk.
Az egyik az említett Alveses,a másik Iniesta labdakihozatala,majd ebből kontra. illetve a gól,az óriási játék volt.
De ezen kívül semmi.
igazad van, csak nagyon [auto_cenzúra] dolog, hogy van egy világklasszis Villánk, egy ÓRIÁSI TEHETSÉGNEK kikiáltott Bojan, azt a két csatár nem ér fel eggyel sem...ennyire rosszul régen álltunk támadók dolgában azt hiszem..de lényeg a vezetés és talán Villa is eltalálja végre a kaput..már ideje lenneP.U.Y.O.L. írta:Már volt sérült idén. Megoldottuk. Értem, hogy mire akarsz célozni, de azért más is fog gólt rúgni idén, nem csak ő...Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni
Utána a befejezés sem volt mindennapi. Egy lövőcselszerűséggel megrogyasztotta a kapust és eltette a hónalja alatt. Utoljára talán Casillasnak lehetett hasonló élményben része.Replay írta:Azért azt remélem mindenki megfigyelte, hogy Messi úgy vette át a labdát, hogy nem vesztett a sebességéből, mintha labda nélkül futott volna...nincs szó rá.
Már volt sérült idén. Megoldottuk. Értem, hogy mire akarsz célozni, de azért más is fog gólt rúgni idén, nem csak ő...Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni
Én se lennék szomorú csak ennyi helyzetet nem lehet kihagyni mert megbosszulja magát ha nem most később, és a zaragozát bőven meg lehet szórni. Egyszer megtörik a jég és nem csak Messi helyzetei mennek be.Bob_Marley írta:Sztem ha még esetleg 1 gólt lövünk vagy marad az 1:0 ugyanúgy senki nem lenne szomorú!kilibarca írta:Remélem a második félidőben megszórjuk őket és meg indul a gól szekér...
nah végre szép gól! mi ez ha nem öröm??Bányász írta:Miért nem próbáltok meg örülni a gólnak?Csak örülni mindenféle ha nélkül.F asza érzés,próbáljátok ki.thierryhenry írta:Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni![]()
Még jó h örülök a gólnak, de azt te sem gondolod komolyan, h az a jó, ha nem foglalkozol vele.Bányász írta:Miért nem próbáltok meg örülni a gólnak?Csak örülni mindenféle ha nélkül.F asza érzés,próbáljátok ki.thierryhenry írta:Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni![]()
Mert elvileg jól tudja őket elvégezni, legalább is a válogatottban képes rá.Fecooo írta:esküszöm nem értem, miért kapja Dani a rögzített helyzeteket...
De van: 'ZISTEN'Azért azt remélem mindenki megfigyelte, hogy Messi úgy vette át a labdát, hogy nem vesztett a sebességéből, mintha labda nélkül futott volna...nincs szó rá.
Miért nem próbáltok meg örülni a gólnak?Csak örülni mindenféle ha nélkül.F asza érzés,próbáljátok ki.thierryhenry írta:Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni![]()
Sztem ha még esetleg 1 gólt lövünk vagy marad az 1:0 ugyanúgy senki nem lenne szomorú!kilibarca írta:Remélem a második félidőben megszórjuk őket és meg indul a gól szekér...
Hát ez az!Ede72 írta:nah végre szép gól!!! de mi lenne velünk ha Messi lesérülne?? jobb rá nem is gondolni