Egyszerű, bár nekem sem ment előre.Messidona10 írta:Olyan problémám lenne,
A profil beállításoknál tedd automatikus mentésre. Nem is kell keretedző, te ha elmentetted akkor, jó lesz úgy. Remélem tudtam segíteni

Megnézem, nagyon remélem, hogy ez a baj. Előre is köszönöm!daffy írta:esetleg próbáld meg a tallózásnál kiválasztani,hogy minden fájlt mutasson,hátha.neobarca írta:Sziasztok! Segítség kéne!
Leszedtem a játékot Game Iso formátumban. Viszont a Daemon Tools Light nem látja a "képte" így telepíteni sem tudom. Vajon mi lehet a probléma?
a másik: az iso nincs még külön tömörítve?
esetleg próbáld meg a tallózásnál kiválasztani,hogy minden fájlt mutasson,hátha.neobarca írta:Sziasztok! Segítség kéne!
Leszedtem a játékot Game Iso formátumban. Viszont a Daemon Tools Light nem látja a "képte" így telepíteni sem tudom. Vajon mi lehet a probléma?
Hát, a passz verzió...Kalap1988 írta:Szerintem pedig próbálgasd végig egyesével, hogy kiteszel mindig 1-1 játékost a keretből. Nekem is volt olyan, hogy nem jelezte és nem is emlékeztem, hogy piros lapos lett volna valaki, mégis ki kellett tennem a keretből. A sérülést mindig korrektül jelzi, inkább az eltiltás lehet ok. Ha az sem, akkor passz.
naneeedaffy írta:én..éénn...én tuudoooomnagyakos91 írta:xbox360-om van és a fifa 11-ben nem találom manager módban hogy hogyan tudom a személyzetet fejleszteni? csatár/középpályás/védő/kapus edző, orvosi stáb,stadion,tehetségkutató meg stb.
tudna valaki segíteni?
SEHOGY!ebből a részből kimaradt
Akiket leigazoltam, azok eléggé beváltak, szóval őket tudom ajánlani: J. Enrique, M'Bia, Giuliano.barca99 írta: Igazolástippeknek én is örülnék, gyak. bármilyen posztra, mert cserém alig van.
én..éénn...én tuudoooomnagyakos91 írta:xbox360-om van és a fifa 11-ben nem találom manager módban hogy hogyan tudom a személyzetet fejleszteni? csatár/középpályás/védő/kapus edző, orvosi stáb,stadion,tehetségkutató meg stb.
tudna valaki segíteni?
Szerintem pedig próbálgasd végig egyesével, hogy kiteszel mindig 1-1 játékost a keretből. Nekem is volt olyan, hogy nem jelezte és nem is emlékeztem, hogy piros lapos lett volna valaki, mégis ki kellett tennem a keretből. A sérülést mindig korrektül jelzi, inkább az eltiltás lehet ok. Ha az sem, akkor passz.Messidona10 írta:Hát, nem lett igazad sajnos, ugyanaz a helyzet...MessiFan írta: Annyit hogy mikor kiírja nyomj a csapat kezelésére és mikor bent vagy ne csinálj semmit, lépj vissza és utána engedni fog. Én sem értem miért csinálja ezt
Hát, nem lett igazad sajnos, ugyanaz a helyzet...MessiFan írta: Annyit hogy mikor kiírja nyomj a csapat kezelésére és mikor bent vagy ne csinálj semmit, lépj vissza és utána engedni fog. Én sem értem miért csinálja ezt
Annyit hogy mikor kiírja nyomj a csapat kezelésére és mikor bent vagy ne csinálj semmit, lépj vissza és utána engedni fog. Én sem értem miért csinálja eztMessidona10 írta:Olyan problémám lenne, hogy amikor meccset akarok kezdeni menedzser módban, kiír két választási lehetőséget: vagy belépek a csapat kezelésébe vagy feladom a meccset. Volt már ilyen máskor is, mikor sérült vagy kiállított játékos volt nevezve a kezdőbe, vagy a padra, akkor egyszerűen levittem tartalékba, és engedett játszani. A helyzet most annyi, hogy se kiállított nincs, se sérült... Nem tudom, ha eltiltott lenne, jelezné-e, de gyanítom, hogy igen. Nem tudom mi lehet a gond.Megpróbáltam mindenkit kicserélni, de így sem engedett meccset kezdeni. Mit csináljak ezzel?
Hello!DE!!!
Nálam van 1 nagy probléma: néha meccs végén kidob a játék ismeretlen hibával, ez miért lehet? Pl. az Intert nagy csapatában megvertem 2-0ra és kilépett a végén Confused Persze az auto mentés előtt...
Köszi, akkor nem is veszem meg!Fecooo írta:őszintén? nem éri meg a lemezt, h kiírd, mert kb CSAK a menü színe (tehát még a stílusa se!!!) változott, vmint aktuálissá tették a kereteket és a mezeket... sztem a 2009 óta egyáltalán nem változott, felesleges kiírnod, pénzt adni érte meg kb annyit érne, mintha nekem adnád azt a pénzt, pocsékolás...barca2010 írta:Valaki játszik Ps2 n a Fifa11 el? Ha igen, akkor mondjon már pár dolgot, ami változás! Köszönöm előre is!
őszintén? nem éri meg a lemezt, h kiírd, mert kb CSAK a menü színe (tehát még a stílusa se!!!) változott, vmint aktuálissá tették a kereteket és a mezeket... sztem a 2009 óta egyáltalán nem változott, felesleges kiírnod, pénzt adni érte meg kb annyit érne, mintha nekem adnád azt a pénzt, pocsékolás...barca2010 írta:Valaki játszik Ps2 n a Fifa11 el? Ha igen, akkor mondjon már pár dolgot, ami változás! Köszönöm előre is!
Igazolástippeknek én is örülnék, gyak. bármilyen posztra, mert cserém alig van.[/quote]barca99 írta:Tudnátok ajánlani spanyol és brazil tehetségeket, akik viszonylag olcsóak?
Höhh, én is velük tolom (már amikor...). Azért lassan csak eljutok az első évem felébe.Game90 írta:Udinese annyira nem vált be, töröltem is a mentésemet![]()
Villarreal-lal kezdtem egy menedzser módot. 18 milliót kaptam, cél: legjobb 4-ben végezni. A meghatározó emberek közül eladtam Capdevilát (Juve, 9 millióért) és Cani-t (Valencia, 11,5 millióért). Érkezett: J. Enrique 4 millióért, Pallardó 2,5 millióért, Giuliano 12 millióért és M'Bia 6 millióért.
Nehezen indult a szezon, erős ellenfelekkel találkoztam az első 5 fordulóban, csak 1 győzelmem volt. Utána viszont belelendültem és 4. lettem a szezon végén.
4-3-3-ban tolom: D. López - Angel, Gonzalo/M'Bia, Marchena, J. Enrique - Bruno, Senna/M'Bia, Borja/Giuliano - Nilmar, Rossi, Cazorla.
Tudnátok ajánlani spanyol és brazil tehetségeket, akik viszonylag olcsóak?
daffy írta:...
messideco írta:...