Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Pep még 1. lehetőséget sem adott Bojannak,nem hogy másodikat.Bár ha belegondolok, h az olyan játékosok, mint pl. Puyol, Valdes, Pique, Busquets, egyik sem kezdett túl fényesen a nagy csapatnál, és mégis újra és újra megkapták a bizalmat. Ez az a bizalom, amit Bojan sosem kapott meg Peptől.
Vmilyen szinten egyet értek, a spanyol bajnokságban valóban annyival jobbak vagyunk a legtöbb csapatnál, h el kéne bírnunk, h Bojan kezd, még ha nincs is formában. Viszont az alattam levőnek is igaza van, ilyen szoros versenyfutásnál, ahol minden pont számít mégsem szabad kockáztatni.Fernando írta:Minden nagyképűség nélkül de ezzel a kerettel, csapattal rommá kell vernünk az ellenfeleinket, és fontos, hogy Bojan jó formában legyen. Erős a keret, de rövid.
Az lehet, de azt se felejtsd el, hogy a bajnokesélyes csapatnak nem biztos hogy jót tenne - amilyen formában/lelkiállapotban van mostanság. 1 ponton is múlhat a bajnoki cím (ezt ugye láttuk fél éve), idén is szoros a küzdelem, 5-6 meccset megkockáztatni nagy felelőtlenség lenne. Persze értem én, hogy nem csak tőle függ az eredmény, de ilyen kiélezett versenyben mindig a legjobb kezdővel kell kiállni.Fernando írta:Lehet, hogy jót tenne neki, ha 5-6 meccsen át kezdő lenne a saját helyén.
Én is ezt írtam. Felvetettem mint lehetőség, mert látunk olyan játékosokat, akik nem veszik komolyan, de melléírtam, hogy én ezt kétlem.Lionel85 írta:Bojan profi játékos. Én feltételezni se mernék olyat, hogy nem vesz valamit komolyan. Pont azért, amivel kezdted a hozzászólásodat. Azaz, hogy nagyon fiatalon a csapat tagja lett és már jó ideje azt a mentalitást tanulja, amit már minden nagy játékost megkapott, amióta a Barcelona kötelékének tagja. Tehát ő is be tud állni a sorba, csak hát ugye a kispadról nem tud erőt meríteni és persze, hogy frusztrálja, ha nem talál be. Elvégre azért ő a csatár, övé a 9-es mez és bizony akármennyire is teljesítsen jól, őt a góljai minősítik. Ezt elmondtam Villával kapcsolatban is. Lám, a Sevilla ellen már be is talált kétszer és ő láthatóan már kifelé jön a gödörből.Kalap1988 írta:Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.

Sztem meg nehéz ráfogni vkire, aki a korosztályos csapataiban parádézott, és 17 évesen a felnőtt csapatban is bizonyított, h későn érő játékos.MessiFan írta:A türelem rózsát terem. Teljesen mind1 hogy mennyit fejlődött azóta és hogy milyen keveset játszik. Még 20 éves. Ezek szerint későn érő típus.LG írta:Ezt nem értem én sem. Már Guardiola első szezonjában is nagyon kevés lehetőséget kapott. Én már akkor azt pofáztam, h kölcsön kéne adni. És ezt pofázom is azóta. Ugyanis én azt látom, h igazából semmit nem fejlődött, mióta a nagy csapattal együtt van. Lehet, h ez hülyeség, de én úgy látom, h semmivel nem játszik jobban most, mint amikor először 17 évesen bemutatkozott.
Korábban és nagyon sokat láttam benne, de megrekedt egy szinten, és nem látom, h mi lenne az, ami ezen változtatni tudna, h ő marad itt. Nem hinném, h Pep több lehetőséget adna neki, azok után, h mikor kap akkor sem tud élni vele. Olyan csapatban esetleg, ahol főszereplő lehet, és állandó lehetőséget kap. Ha meg nem tud robbantani egy kisebb csapatban sem, akkor nincs miről beszélni...
Szerintem megéri várni.
A türelem rózsát terem. Teljesen mind1 hogy mennyit fejlődött azóta és hogy milyen keveset játszik. Még 20 éves. Ezek szerint későn érő típus.LG írta:Ezt nem értem én sem. Már Guardiola első szezonjában is nagyon kevés lehetőséget kapott. Én már akkor azt pofáztam, h kölcsön kéne adni. És ezt pofázom is azóta. Ugyanis én azt látom, h igazából semmit nem fejlődött, mióta a nagy csapattal együtt van. Lehet, h ez hülyeség, de én úgy látom, h semmivel nem játszik jobban most, mint amikor először 17 évesen bemutatkozott.
Korábban és nagyon sokat láttam benne, de megrekedt egy szinten, és nem látom, h mi lenne az, ami ezen változtatni tudna, h ő marad itt. Nem hinném, h Pep több lehetőséget adna neki, azok után, h mikor kap akkor sem tud élni vele. Olyan csapatban esetleg, ahol főszereplő lehet, és állandó lehetőséget kap. Ha meg nem tud robbantani egy kisebb csapatban sem, akkor nincs miről beszélni...
Ezt nem értem én sem. Már Guardiola első szezonjában is nagyon kevés lehetőséget kapott. Én már akkor azt pofáztam, h kölcsön kéne adni. És ezt pofázom is azóta. Ugyanis én azt látom, h igazából semmit nem fejlődött, mióta a nagy csapattal együtt van. Lehet, h ez hülyeség, de én úgy látom, h semmivel nem játszik jobban most, mint amikor először 17 évesen bemutatkozott.socio66 írta: a kevés játéklehetőség frusztrálhatja,de akkor miért mondta volna hogy mindenképp maradni akar és nem megy kölcsönbe.
Bojan profi játékos. Én feltételezni se mernék olyat, hogy nem vesz valamit komolyan. Pont azért, amivel kezdted a hozzászólásodat. Azaz, hogy nagyon fiatalon a csapat tagja lett és már jó ideje azt a mentalitást tanulja, amit már minden nagy játékost megkapott, amióta a Barcelona kötelékének tagja. Tehát ő is be tud állni a sorba, csak hát ugye a kispadról nem tud erőt meríteni és persze, hogy frusztrálja, ha nem talál be. Elvégre azért ő a csatár, övé a 9-es mez és bizony akármennyire is teljesítsen jól, őt a góljai minősítik. Ezt elmondtam Villával kapcsolatban is. Lám, a Sevilla ellen már be is talált kétszer és ő láthatóan már kifelé jön a gödörből.Kalap1988 írta:Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.
Ebben egyetértünk. Nem egy bombagól kell, vagy egy Messi-szóló, hogy a félpályáról döntögeti a védőket, hogy önbizalmat kapjon. Ez is megteszi, csak végre kapja össze magát. A társak is szorítanak neki. A gólöröm után nagyon nézett ki jobbra, mutatták utána Valdést, hogy nagyon örült neki. Gondoltam is magamban, hogy tuti azt mondta a jó öreg Víctor, hogy na betalált végre ez a kis taknyos.Charlie írta:Kissrác ő még 19évesen, jót tesz neki ez a gól bármekkora is volt, a nap képén is látszik, hogy örül neki. Ártani nem árt, az tuti.
C.

Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.socio66 írta:de miért van gödörben?
19 évesen a világ legjobb csapatában játszik,a legjobban motiváló edző keze alatt,övé a kilences mez,ráadásul a szurkolók imádják őt,szinte határtalan felé a bizalom.
egyszerűen nem találom az önbizalomhiánya okát,esetleg a kevés játéklehetőség frusztrálhatja,de akkor miért mondta volna hogy mindenképp maradni akar és nem megy kölcsönbe.
ezzel nem is lenne baj,ha ez lenne az első rossz periódusa,de nála mindig ez van. minden évben szurkolunk neki amikor beáll hogy lőjön gólokat és szerezze vissza azt a ki tudja miért elvesztett önbizalmát.
Majdnem ugyan ezt akartam írni. Nem ez a 10cm-ről üres kapuba bepasszolt labda fogja őt kirángatni abból a mélységből ahol most van. Az egész további meccsen azért szurkoltam, hogy össze tudjon hozni egy kidolgozott szép gólt de sajnos nem igen volt rá lehetősége már.detabarca írta:Nem hinném, hogy 3cm-ről az üres kapuba rúgott gól segítené ki a gödörből. A kihagyott 11-esnél látszott rajta, hogy semmi, azaz NULLA önbizalma van.....
Mindenképp kölcsönadnám, mert lehet 1-2 hónap folyamatos játéklehetőség formába lendítené.
- igen Fecooo, ez a meglátásod addig a pontig mára helyes is lett volna, amíg nem küldte le Gerardot a gyepről a spori, de mondjuk ma éppen jogos volt a mali pályára küldése, mert nagyobb szükség volt rá mint Bozsanra!Fecooo írta:egyébként pontosan az ilyen meccsek után nehéz arra gondolni, h Pep nem szándékosan "építi le" Bojant...
2-3 gólos előnynél se küldi be... normális esetben egy ilyen meccsen egy félidőt kéne kapnia...
szerk: hát igen, Keita nagyon fontos a pályára, amikor fennvan Sergi és Maszk is...
Ezt lehetett kifogásként használni egészen idáig idén megkapta a bizalmat 9-es mez és sok játékidőt ősz elején.Sanama írta: Fejlődni nagyon nehéz percek nélkül,talán ezért hallgatod ezt évek óta? Hm, ez Pep 3. éve? Micsoda véletlen!

és ez pepnek meg a csapatnak miért lenne jó?egyébként pontosan az ilyen meccsek után nehéz arra gondolni, h Pep nem szándékosan "építi le" Bojant...
péel tavaly bojan, az évvége felé, amikor a folyamatos becserélések és gólok után végül már ő kezdett ibra helyett. akkor higu is folyamatosan így került a kezdőbe, kivéve a mostani évet.(ha van ilyen, szólkatok és megnézem.)

ja ezt hallgatjuk már vagy 3 éve, aztán semmi...sajna nem Barca szint, a bizalom meg kevés,azzal élni is kellene néhaBoyka 10 írta:Pont hogy a játékával érdemel több lehetőséget, 10percből nemlehet megváltani a világot. Ha meg véletlen játszik kupameccsen csoda h nem megy neki... Bennevan a jó játék,csak bizalom kellene.