Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.10. 15:22:27

torrentkiller írta:Most is csak perez megalomániája miatt van ennyi pénzük...
meg az ezredfordulós edzőközpont-stikli miatt... mondanom se kell szintén pérez... ha akkor nincs az a tranzakció sztem nincsenek galaktikusok se, amiből megszedték magukat...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.10. 15:19:28

Enjoy írta:Jah, csak nem mindegy, hogy kapsz 100milliót 5évre "ingyen" (1,5%-ra) vagy mint mi esetünkben 6-7%-ra.
Ez igaz. Én csak azt akartam mondani, hogy a madrid sem állt mindig ilyen jól anyagilag, ott is volt csődközeli állapot. Most is csak perez megalomániája miatt van ennyi pénzük...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Capon
Llegenda del Barça

2010.12.10. 15:19:27

jelwaz írta:
Enjoy írta:Bár mennyire rossz kimondani, de igaz:
Foci viszont nincs pénz nélkül!
Akkor mégis ki játsza a focit? A Madrid?
Rettentő elmés hsz volt. Sok mindenhez hozzászóltál érdemben.
Ezeknek mi értelme van?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2010.12.10. 15:18:27

fuj!
Enjoy
Capitá del Barça

2010.12.10. 15:17:18

jelwaz írta:
Most miért kell lámulni? Vagy szövegértéssel vannak bajok?
Mondtam én ilyet?

Hogy értsd:
Esetleges válságnál (érintse ez a játékot, vagy csupán az eredményességet) a Barca-nak a talpra álláshoz sokkal több időre van szüksége, mint a Madridnak. Mert kevesebb a pénz..
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.10. 15:09:49

Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.10. 15:06:40

Ha ennyi pénz jön belőle akkor felőlem mehet a mezsszponzor, mert ez valójában sokkal több is lesz, mint 30. Biztos sokan megveszik a mezt, mert ez történelmi mez bizonyos szempontból. Egytől félek: Mivan ha ocsmányul fog mutatni?

Az meg hogy jajj de hagyomány volt stb. Higgyétek el én ezt átérzem, de sopánkodtam akkor eleget mikor az Unicef logója volt rajtunk. Akkor mostmár nem mindegy?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Enjoy
Capitá del Barça

2010.12.10. 15:05:43

torrentkiller írta:
Enjoy írta:Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
Sosem lesz közel egy szinten a két város=>csapat anyagilag.
Ők is miért? Mert perecnek ott vannak a több 100 milliós kölcsönei. Ők sem voltak mindig kőgazdagok, csak perec lapátolta tonnaszámra a milliókat oda.
Jah, csak nem mindegy, hogy kapsz 100milliót 5évre "ingyen" (1,5%-ra) vagy mint mi esetünkben 6-7%-ra.
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2010.12.10. 15:03:37

barcafan0911 írta:
Enjoy írta:Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
Mert madridban nem a football, hanem a pénz van a középpontban. :wink:
Bár mennyire rossz kimondani, de igaz:
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.10. 15:02:51

Ők is miért? Mert perecnek ott vannak a több 100 milliós kölcsönei. Ők sem voltak mindig kőgazdagok, csak perec lapátolta tonnaszámra a milliókat oda.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.10. 15:00:38

Mert madridban nem a football, hanem a pénz van a középpontban. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Enjoy
Capitá del Barça

2010.12.10. 14:57:08

Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.12.10. 14:52:00

Bestbarca írta: Eddig.Ha figyelemesen elolvastad volna,én a jövőről beszéltem!Most jók vagyunk,jók voltunk,jók is leszünk egy ideig az fix.De a jövőbeni sikerek alapja a megfelelő menniységű pénz.Amit most elszúrunk,tíz év múlva baj lehet.Emlékezzünk csak a Dream teamtől induló időszakra,majd a 2000-es éveke elejére!Ugyan az a folyamat lejátszódhat,ha nem figyelenük oda az anyagi dolgokra.Be kell biztosítani a klub jövőjét!Nem mondtam oltári nagy baromságokat,csak én messzebb látok az orromnál.Hosszú távon ez a helyes út!
2003-ban féltáv környékén 18.-ak voltunk. Aztán év végén 2.-ak lettünk. És tényleg azt tudom elmondani, amit már előttem valaki elmondott...Laporta brutálisan rossz anyagi helyzetben vette át a klubot. És ebből a rossz anyagi helyzetből, illetve több év sikertelenségéből a XXI. század legnépszerűbb, legsikeresebb klubját építette fel. És ne jöjjön itt nekem Rossell azzal, hogy csődközeli állapotok uralkodnak a klubnál. Mert akkor már évekkel ezelőtt lehetett volna olvasni az újságokban, hogy a bankok rászálltak a Barcára, meg akkor úgyis adták volna elfele a különböző ingatlanokat, meg játékos kiárusítás is lett volna. Ez csak egy jól hangzó duma, amivel be lehet feketíteni Laportát. Mert mint tudjuk finoman szólva se esznek egymás tenyeréből.

Összegezve: Laporta megmutatta hogy tényleg csődközelből és sikertelenségből a hagyományok megtartásával is vissza lehet kapaszkodni a világ élvonalába, sőt, magasan magasan eléjük is lehet kerülni...És ne mondja nekem senki, hogy a XXI. század elején nem voltak ekkora pénzek. Zidane több mint 70 milliós vételára mai pénzügyi állapotok közt szerintem veri a 100 milliót...És akkor nem csak Zidane volt ilyen drága, hanem rajta kívül nagyon sokan voltak akiket mai áron elképesztő összegért vettek meg a klubok.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.10. 14:51:58

Fecooo írta:
Bob_Marley írta:!És akkor idehozta Titi-t (imádok szeretek), mert neki az egyik kdevenc játékosa volt, s irreális pénzt adott érte!Vagy az új Palau, vagy sorolhatnám!Itt nincs igazság, s el is kanyarodtam a témától....bocsánat!
off: 24 milla annyira nem volt irreális pénz érte ;)
30 éves játékosért????Összehasonlításképp abban az időben Torrres is váltott klubbot!De ebbe ha valaki szőrszálhasogató bele lehet kötni, én szerintem sok 24 millió egy 30 éve játékosért, túl a karrierje csúcsán!Ettől függetlenül meghajlok előtte amit nálunk játszott! =D>
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.10. 14:51:11

Mihu írta:
Bestbarca írta:
Egyetértek! A világ változik,és aki nem alkalmazkodik,az eltűnik!

Illetve de a mez szponzoron is múlik,mert ha nincs elég pénz,akkor mindezt nem tudjuk tovább éltetni.

Ahhoz hogy a világ élvonalába maradjunk pénz kell!

Ahhoz hogy hosszú távon sikeresek maradjunk,kell ez.A szükséges rossz!
Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.

Ne is haragudj de ezek után azt kell hogy mondjam hogy oltári nagy baromságokat mondtál. Ezek is azt mutatják, hogy mezszponzor nélkül is egyedülálló sikereket tudunk elérni...
Egyetértek. Félő hogy utoljára lássuk a Barcát mezszponzor nélkül, hisz a pénz nagy úr. Ha lejár eme szponzor szerződése akkor jön majd a következő. :? Erre a 111 évre büszkének kell lennünk. Aszt sajnálom aki nem érti meg, mit veszít ezzel a klub. Olyan sok jó dolgot felépítettünk már, a stílusunk, az ifiakadémiánk, a klubbon belül uralkodó filozófia és a mez függetlenné tétele. Erre a legrégebbi értékünket elveszítjük. Tudjátok ti milyen régen is volt 1899? Tudjátok hány footballista játszott itt, hány edző dirigált és hány elnökünk volt? Generációk sora játszott itt, sokak példaképe. Egyik sem viselt szponzoros mezt! A világ és a történelem legjobbjai lettünk mezszponzor nélkül. Ezzel a tettel meggyalázzák a Barca történelmét. Itt jóval több mint pénzről van szó, csak ezt a drágalátos elnök úr nem érzi át.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.12.10. 14:51:09

Enjoy írta:
Mihu írta: Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.

Ne is haragudj de ezek után azt kell hogy mondjam hogy oltári nagy baromságokat mondtál. Ezek is azt mutatják, hogy mezszponzor nélkül is egyedülálló sikereket tudunk elérni...
2005-2006-os BL győzelem után ki gondolta, hogy az a csapat így széthullik? Megmondom őszintén én nem hittem a szememnek, amikor láttam a következő szezonban azt az impotens játékot :( A sírás közelében jártam néha..

Tegyük fel a következőt:
A közeljövőben (remélem soha nem fog bekövetkezni :D ) visszaesik a csapat játéka, s nem nyer semmit, sőt még BL-csoportkörből sem jut tovább, akkor a helyzet a következő:
Vannak hatalmas fizetésű játékosaink, akiknek a fizetése nem fog csökkeni csak azért, mert kevésbé eredményes a csapat...
De ott van az utánpótlás, szervezés...stb, ami hatalmas költségekkel jár.

Ergo a költségek állandóak, bevételek meg csökkennek...
Ez 1-2évig így menne, akkor azt vesszük észre, hogy eladjuk a játékosainkat, rosszabb esetben arra jut a klub, mint az angol csapatok mindegyike: magánkézbe jut. S akkor már tényleg sírhatunk a hagyományok végett.

De részemről lezárom a dolgot...
Így van, itt a lényeg!Erre gondoltam én is,csak nem tudtam megfoglamazni,mert hulla másnapos vagyok! :D És én is részemről lezártnak tekintem a témát!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Enjoy
Capitá del Barça

2010.12.10. 14:47:19

Mihu írta: Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.

2005-2006-os BL győzelem után ki gondolta, hogy az a csapat így széthullik? Megmondom őszintén én nem hittem a szememnek, amikor láttam a következő szezonban azt az impotens játékot :( A sírás közelében jártam néha..

Tegyük fel a következőt:
A közeljövőben (remélem soha nem fog bekövetkezni :D ) visszaesik a csapat játéka, s nem nyer semmit, sőt még BL-csoportkörből sem jut tovább, akkor a helyzet a következő:
Vannak hatalmas fizetésű játékosaink, akiknek a fizetése nem fog csökkeni csak azért, mert kevésbé eredményes a csapat...
De ott van az utánpótlás, szervezés...stb, ami hatalmas költségekkel jár.

Ergo a költségek állandóak, bevételek meg csökkennek...
Ez 1-2évig így menne, akkor azt vesszük észre, hogy eladjuk a játékosainkat, rosszabb esetben arra jut a klub, mint az angol csapatok mindegyike: magánkézbe jut. S akkor már tényleg sírhatunk a hagyományok végett.

De részemről lezárom a dolgot...
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.12.10. 14:46:50

Bob_Marley írta:Igazad van, erős amit bestbarca írt
Ez jogos.Közgazdász vagyok,így eléggé a realitásokat látom csak,amik azt mondatják velem,hogy ez így örökké nem mehet mez szponzor nélkül!Kegyetlen,szívtelen,és nyers,de ez van,a világ már csak ilyen! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

Pavel
Entrenador del Barça

2010.12.10. 14:43:29

Nem értek egyet a döntéssel, ha eddig nem kellett akkor most miért. Kiváncsi vagyok mennyi esik le a vezetőknek ezért. Az emberek mindenhol egyformák, egy kis pénzért az anyukákukat is eladnák. Rosell ilyen, Laporta meg nem volt ilyen.
A hagyományok mindennél fontosabbak.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.10. 14:43:14

Bob_Marley írta:!És akkor idehozta Titi-t (imádok szeretek), mert neki az egyik kdevenc játékosa volt, s irreális pénzt adott érte!Vagy az új Palau, vagy sorolhatnám!Itt nincs igazság, s el is kanyarodtam a témától....bocsánat!
off: 24 milla annyira nem volt irreális pénz érte ;)
Katalán88
Capitá del Barça

2010.12.10. 14:40:45

Én személy szerint nem örülök a szponzornak. Eddig ez volt az egyik különlegessége a klubnak! mikor nem ment a szekér még akkor sem kellett a pénz miatt mezszponzor. Nekem fontosabb a Barcánál a hagyomány, mint a pénz.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.10. 14:40:45

Mihu írta:Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.
Igazad van, erős amit bestbarca írt, de milyen áron lettek ezek a sikerek!Zjipp amit írt igaz, mert egy banknak a lényeg, hogy minél később fizess, de sajnos nem ismerjük a számokat!Volt már egyszer szó róla, hogy a fizetések kifizetésével is voltak gondok.....nem tudom lenyúlt e pénzt Rossell, de Laporta irdatlan mennyiségű pénzeket költött el, s nálam jobban sértette a Mes Que Un CLub eszméjét a hihetetlen pénz kiadás Zlatanra, mikor már akkor is mondtam, hogy éreztem, hogy Joan is akar durrantani Perez kiadásai hatására....lehet nem így volt, de !!!!És akkor idehozta Titi-t (imádok szeretek), mert neki az egyik kdevenc játékosa volt, s irreális pénzt adott érte!Vagy az új Palau, vagy sorolhatnám!Itt nincs igazság, s el is kanyarodtam a témától....bocsánat!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.12.10. 14:37:51

Mihu írta:
Bestbarca írta:

Illetve de a mez szponzoron is múlik,mert ha nincs elég pénz,akkor mindezt nem tudjuk tovább éltetni.

Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.

Eddig.Ha figyelemesen elolvastad volna,én a jövőről beszéltem!Most jók vagyunk,jók voltunk,jók is leszünk egy ideig az fix.De a jövőbeni sikerek alapja a megfelelő menniységű pénz.Amit most elszúrunk,tíz év múlva baj lehet.Emlékezzünk csak a Dream teamtől induló időszakra,majd a 2000-es éveke elejére!Ugyan az a folyamat lejátszódhat,ha nem figyelenük oda az anyagi dolgokra.Be kell biztosítani a klub jövőjét!Nem mondtam oltári nagy baromságokat,csak én messzebb látok az orromnál.Hosszú távon ez a helyes út!

Ez meg a világ kezdete óta így van,:
A világ változik,és aki nem alkalmazkodik,az eltűnik!
legyen szó az univerzimról,evolúcióról,civilizációkról,gazdaságról,emberekről,sportról... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2010.12.10. 14:43:14-kor.

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.12.10. 14:34:11

Utolsó gondoltam a témához - kapcsolódva a legutolsó hozzászólásomhoz.

Ha egy olyan banális, szintén elvinek nevezhető kérdésből szappanoperát tudott csinálni, s lényegében Cruyffot lemondatta a "sociók döntsenek" fenyegetőzéssel, akkor ezt minimum hasonlóképp kellett volna végigvinni.

Ha 80%-uk egyetért, rendben. Ettől azonban fontosabb ez a kérdés, mintsem így közlik.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mihu
Director del Fútbol

2010.12.10. 14:26:36

Bestbarca írta:

Kép
Lezárt