Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg az ezredfordulós edzőközpont-stikli miatt... mondanom se kell szintén pérez... ha akkor nincs az a tranzakció sztem nincsenek galaktikusok se, amiből megszedték magukat...torrentkiller írta:Most is csak perez megalomániája miatt van ennyi pénzük...
Ez igaz. Én csak azt akartam mondani, hogy a madrid sem állt mindig ilyen jól anyagilag, ott is volt csődközeli állapot. Most is csak perez megalomániája miatt van ennyi pénzük...Enjoy írta:Jah, csak nem mindegy, hogy kapsz 100milliót 5évre "ingyen" (1,5%-ra) vagy mint mi esetünkben 6-7%-ra.
Rettentő elmés hsz volt. Sok mindenhez hozzászóltál érdemben.jelwaz írta:Akkor mégis ki játsza a focit? A Madrid?Enjoy írta:Bár mennyire rossz kimondani, de igaz:
Foci viszont nincs pénz nélkül!
Most miért kell lámulni? Vagy szövegértéssel vannak bajok?jelwaz írta:Akkor mégis ki játsza a focit? A Madrid?Enjoy írta:Bár mennyire rossz kimondani, de igaz:
Foci viszont nincs pénz nélkül!
Jah, csak nem mindegy, hogy kapsz 100milliót 5évre "ingyen" (1,5%-ra) vagy mint mi esetünkben 6-7%-ra.torrentkiller írta:Ők is miért? Mert perecnek ott vannak a több 100 milliós kölcsönei. Ők sem voltak mindig kőgazdagok, csak perec lapátolta tonnaszámra a milliókat oda.Enjoy írta:Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
Sosem lesz közel egy szinten a két város=>csapat anyagilag.
Bár mennyire rossz kimondani, de igaz:barcafan0911 írta:Mert madridban nem a football, hanem a pénz van a középpontban.Enjoy írta:Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
Ők is miért? Mert perecnek ott vannak a több 100 milliós kölcsönei. Ők sem voltak mindig kőgazdagok, csak perec lapátolta tonnaszámra a milliókat oda.Enjoy írta:Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
Mert madridban nem a football, hanem a pénz van a középpontban.Enjoy írta:Mihu: Azért Barcelona nagyon nincs egy szinten Madriddal finanszírozási szinten... Ők megengedhetik maguknak, mi pedig nem..
2003-ban féltáv környékén 18.-ak voltunk. Aztán év végén 2.-ak lettünk. És tényleg azt tudom elmondani, amit már előttem valaki elmondott...Laporta brutálisan rossz anyagi helyzetben vette át a klubot. És ebből a rossz anyagi helyzetből, illetve több év sikertelenségéből a XXI. század legnépszerűbb, legsikeresebb klubját építette fel. És ne jöjjön itt nekem Rossell azzal, hogy csődközeli állapotok uralkodnak a klubnál. Mert akkor már évekkel ezelőtt lehetett volna olvasni az újságokban, hogy a bankok rászálltak a Barcára, meg akkor úgyis adták volna elfele a különböző ingatlanokat, meg játékos kiárusítás is lett volna. Ez csak egy jól hangzó duma, amivel be lehet feketíteni Laportát. Mert mint tudjuk finoman szólva se esznek egymás tenyeréből.Bestbarca írta: Eddig.Ha figyelemesen elolvastad volna,én a jövőről beszéltem!Most jók vagyunk,jók voltunk,jók is leszünk egy ideig az fix.De a jövőbeni sikerek alapja a megfelelő menniységű pénz.Amit most elszúrunk,tíz év múlva baj lehet.Emlékezzünk csak a Dream teamtől induló időszakra,majd a 2000-es éveke elejére!Ugyan az a folyamat lejátszódhat,ha nem figyelenük oda az anyagi dolgokra.Be kell biztosítani a klub jövőjét!Nem mondtam oltári nagy baromságokat,csak én messzebb látok az orromnál.Hosszú távon ez a helyes út!
30 éves játékosért????Összehasonlításképp abban az időben Torrres is váltott klubbot!De ebbe ha valaki szőrszálhasogató bele lehet kötni, én szerintem sok 24 millió egy 30 éve játékosért, túl a karrierje csúcsán!Ettől függetlenül meghajlok előtte amit nálunk játszott!Fecooo írta:off: 24 milla annyira nem volt irreális pénz érteBob_Marley írta:!És akkor idehozta Titi-t (imádok szeretek), mert neki az egyik kdevenc játékosa volt, s irreális pénzt adott érte!Vagy az új Palau, vagy sorolhatnám!Itt nincs igazság, s el is kanyarodtam a témától....bocsánat!
Egyetértek. Félő hogy utoljára lássuk a Barcát mezszponzor nélkül, hisz a pénz nagy úr. Ha lejár eme szponzor szerződése akkor jön majd a következő.Mihu írta:Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.Bestbarca írta:
Egyetértek! A világ változik,és aki nem alkalmazkodik,az eltűnik!
Illetve de a mez szponzoron is múlik,mert ha nincs elég pénz,akkor mindezt nem tudjuk tovább éltetni.
Ahhoz hogy a világ élvonalába maradjunk pénz kell!
Ahhoz hogy hosszú távon sikeresek maradjunk,kell ez.A szükséges rossz!
Ne is haragudj de ezek után azt kell hogy mondjam hogy oltári nagy baromságokat mondtál. Ezek is azt mutatják, hogy mezszponzor nélkül is egyedülálló sikereket tudunk elérni...
Így van, itt a lényeg!Erre gondoltam én is,csak nem tudtam megfoglamazni,mert hulla másnapos vagyok!Enjoy írta:2005-2006-os BL győzelem után ki gondolta, hogy az a csapat így széthullik? Megmondom őszintén én nem hittem a szememnek, amikor láttam a következő szezonban azt az impotens játékotMihu írta: Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.
Ne is haragudj de ezek után azt kell hogy mondjam hogy oltári nagy baromságokat mondtál. Ezek is azt mutatják, hogy mezszponzor nélkül is egyedülálló sikereket tudunk elérni...A sírás közelében jártam néha..
Tegyük fel a következőt:
A közeljövőben (remélem soha nem fog bekövetkezni) visszaesik a csapat játéka, s nem nyer semmit, sőt még BL-csoportkörből sem jut tovább, akkor a helyzet a következő:
Vannak hatalmas fizetésű játékosaink, akiknek a fizetése nem fog csökkeni csak azért, mert kevésbé eredményes a csapat...
De ott van az utánpótlás, szervezés...stb, ami hatalmas költségekkel jár.
Ergo a költségek állandóak, bevételek meg csökkennek...
Ez 1-2évig így menne, akkor azt vesszük észre, hogy eladjuk a játékosainkat, rosszabb esetben arra jut a klub, mint az angol csapatok mindegyike: magánkézbe jut. S akkor már tényleg sírhatunk a hagyományok végett.
De részemről lezárom a dolgot...
2005-2006-os BL győzelem után ki gondolta, hogy az a csapat így széthullik? Megmondom őszintén én nem hittem a szememnek, amikor láttam a következő szezonban azt az impotens játékotMihu írta: Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.
Ne is haragudj de ezek után azt kell hogy mondjam hogy oltári nagy baromságokat mondtál. Ezek is azt mutatják, hogy mezszponzor nélkül is egyedülálló sikereket tudunk elérni...
Ez jogos.Közgazdász vagyok,így eléggé a realitásokat látom csak,amik azt mondatják velem,hogy ez így örökké nem mehet mez szponzor nélkül!Kegyetlen,szívtelen,és nyers,de ez van,a világ már csak ilyen!Bob_Marley írta:Igazad van, erős amit bestbarca írt
off: 24 milla annyira nem volt irreális pénz érteBob_Marley írta:!És akkor idehozta Titi-t (imádok szeretek), mert neki az egyik kdevenc játékosa volt, s irreális pénzt adott érte!Vagy az új Palau, vagy sorolhatnám!Itt nincs igazság, s el is kanyarodtam a témától....bocsánat!
Igazad van, erős amit bestbarca írt, de milyen áron lettek ezek a sikerek!Zjipp amit írt igaz, mert egy banknak a lényeg, hogy minél később fizess, de sajnos nem ismerjük a számokat!Volt már egyszer szó róla, hogy a fizetések kifizetésével is voltak gondok.....nem tudom lenyúlt e pénzt Rossell, de Laporta irdatlan mennyiségű pénzeket költött el, s nálam jobban sértette a Mes Que Un CLub eszméjét a hihetetlen pénz kiadás Zlatanra, mikor már akkor is mondtam, hogy éreztem, hogy Joan is akar durrantani Perez kiadásai hatására....lehet nem így volt, de !!!!És akkor idehozta Titi-t (imádok szeretek), mert neki az egyik kdevenc játékosa volt, s irreális pénzt adott érte!Vagy az új Palau, vagy sorolhatnám!Itt nincs igazság, s el is kanyarodtam a témától....bocsánat!Mihu írta:Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.
Eddig.Ha figyelemesen elolvastad volna,én a jövőről beszéltem!Most jók vagyunk,jók voltunk,jók is leszünk egy ideig az fix.De a jövőbeni sikerek alapja a megfelelő menniységű pénz.Amit most elszúrunk,tíz év múlva baj lehet.Emlékezzünk csak a Dream teamtől induló időszakra,majd a 2000-es éveke elejére!Ugyan az a folyamat lejátszódhat,ha nem figyelenük oda az anyagi dolgokra.Be kell biztosítani a klub jövőjét!Nem mondtam oltári nagy baromságokat,csak én messzebb látok az orromnál.Hosszú távon ez a helyes út!Mihu írta:Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.Bestbarca írta:
Illetve de a mez szponzoron is múlik,mert ha nincs elég pénz,akkor mindezt nem tudjuk tovább éltetni.
Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.Bestbarca írta: