Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, utána már észre vettem a kis trükköt, csak a cserékről nem írtak a hivatalos oldalon, ezek szerint akkor Bojan ment a Bullsba(de fura ezt így kimondaniGame90 írta:...akit cseréltek és Norris Cole a Heaté.Messithebest írta:Mi 2/1essel BOJAN() Bogdanovicot draftoltuk, nem ismerem, remélem jó lesz...
Hanga megy szépen vissza spanyolba mint Rubio és majd 1-2 év múlva talán megy az NBA mint Rubio...Messithebest írta:Először is gratula Hangának, hogy elhozta a Spurs, talán valamennyire, ha ott fog játszani meg kedvelem őket, mert nem nagyon csípem őket! Mi 2/1essel BOJAN() Bogdanovicot draftoltuk, nem ismerem, remélem jó lesz... 1/1 pedig várható volt hogy Irving lesz.
A Bobcats-Bucks-Kings és a Blazers-Nuggets-Mavs cserén kívül nincsenek valami komoly cserék. A B-B-K cserében egyáltalán nyert valaki?Bob_Marley írta: http://www.nba.com/2011/news/06/23/draf ... index.html
...akit cseréltek és Norris Cole a Heaté.Messithebest írta:Mi 2/1essel BOJAN() Bogdanovicot draftoltuk, nem ismerem, remélem jó lesz...
Ezen már éjjel is hatalmasat röhögtemmaki írta:Látom még nem volt, Ron Artest hivatalosan kérvényezte, hogy megváltoztassa a nevét World Peace-re. Nem normális
Chukwudiebere Maduabum azért nem egyszerű, imádkozok, hogy legalább egy meccse legyen, s mondja ki valaki ezt a nevetmaki írta:Grat Hangának! Ha 2-3 év múlva bekerül a Spursbe, talán még szimpatikus is lesz a San Antonio
College kosárral nem vagyok képben, de azt olvastam most, hogy a Lakers viszonylag jókat húzott, ahhoz képest, hogy csak második körben draftoltak, bár nem hiszem, hogy rosterre kerülnek, mint tavaly Ebanks és Caracter.
Látom még nem volt, Ron Artest hivatalosan kérvényezte, hogy megváltoztassa a nevét World Peace-re. Nem normális
Basszus igazad van, irányító poszton tényleg felesleges ezt nem is néztem, meg sérült is volt, de ügyes kis játékos!És olvastam a nagy kedvenceidet, s vittétek Morrist…Slither írta: Ez mitől lenne jó? Flynn mindjárt megy is tovább, vagy egész szezonban padozni fog. Donatas so-so, jó támadó, de [auto_cenzúra] védő, és ráadásul egy primadonna pussy...
Annyira idegesít hogy Marcust húztuk a 14. helyen amikor Leonard és Singleton is bent volt még.
Ez mitől lenne jó? Flynn mindjárt megy is tovább, vagy egész szezonban padozni fog. Donatas so-so, jó támadó, de [auto_cenzúra] védő, és ráadásul egy primadonna pussy...Bob_Marley írta: És vannak jó kis cserék, Flynn Rocketsban
Jó lenne, ha megegyeznének valahogy, egy ilyen izgalmas szezon után NBA nélkül maradni...Bob_Marley írta:Sajnos van kevésbé vidám téma is:
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=6694528
szerk: 1kor draft, Hanga előrejelzések alapján 2/24es is lehet, bár szinte biztos, hogy "dobják vissza" Spanyolba, bárki is draftolja, de szurkoljunk neki, hogy vigyék el
Az lett volna a durva, ha Grantnek feladja olley-up-raMessithebest írta:Ez mekkora...Fecooo írta:Nash nyomott egy RonaldinhotNálam Nash a favorit irányító poszton, nem ilyen túlhypeolt Rose-k....
mezben kicsit máshogy néznek ki,de legalább a strandfazon megvan,jobban tetszik ígyBob_Marley írta:
Kis felüdülés így az uborkaszezonra![]()
Csütörtökön draft, úgy néz ki hagyjuk a dolgokat, s nem megyünk előrébb![]()
Nash meg focizott is, láthatóan nem zavarja a labda, akár kézzel, akár lábbal kell irányítani
Ez mekkora...Fecooo írta:Nash nyomott egy Ronaldinhot
Még ezt nem most fogják eldönteni, de bitosan bekerül a híresságek csarnokába.MessiFan írta:Valszeg hülye kérdés, de Shaq megkapja a HOF címet?