Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, ez egy fórum, mindenki írja le, vitassa meg, de itt már 9 futam óta más sem megy, csak 8an támadják nagyrészt alaptalan hülyeségekkel Vettelt, akit Ozsi véd néha túlzottan is, és a vége minden egyes alkalommal személyeskedés.Messithebest írta:Bocs, de ez nem egy fórum? Szerintem az, azért van a topik hogy megosszuk egymással a véleményeinket, még ha néha ezek nem is egyeznek mindig. Vettel jelenleg sajnos uralkodik, remélhetőleg már nem sokáig, és jön valaki más. Ennyi.Tocy írta:Nem unjátok még így a 9. futam után ugyanazzal teleírni oldalakat? Ha Vettel nyer, akkor azért, mert űrautó, ha nem nyer, akkor meg szerencsétlen balfallosz, akit Alo&Hami lekörözne 2x ugyanazzal az autóval. Úgy baromság az egész, ahogy van. Minden világbajnok mögött ott volt egy jó autó, ott voltak a csapatutasítások. Hamilton is abban az évben tudott világbajnok lenni, amikor jó volt a McLaren, és egyértelműen bőven lassabb volt a csapattársa. Kész. Most a Red Bull-Vettel kombó a leggyorsabb, semmivel sem bizonyít kevesebbet, mint az a két ember, aki "szétszedné, meg sem tudna szólalni mellettük". Nem is értem, hogy lehet ilyet gondolni. Vettel nem bírt Hamiltonnal, mert jól védekezett. Kihozták a boxba és simán megelőzte. Kész, ennyi. Rászóltak Webberre, hogy ne bántsa Vettelt, aki lassabb nála. Webbert ez nem érdekelte, támadta keményen, Vettel pedig kivédekezte, és jogosan ért be 2.-nak. Kész. Mit kell még ezen rugózni, egymás szavait kiforgatni, okoskodni napokig? Nem értem...
Bocs, de ez nem egy fórum? Szerintem az, azért van a topik hogy megosszuk egymással a véleményeinket, még ha néha ezek nem is egyeznek mindig. Vettel jelenleg sajnos uralkodik, remélhetőleg már nem sokáig, és jön valaki más. Ennyi.Tocy írta:Nem unjátok még így a 9. futam után ugyanazzal teleírni oldalakat? Ha Vettel nyer, akkor azért, mert űrautó, ha nem nyer, akkor meg szerencsétlen balfallosz, akit Alo&Hami lekörözne 2x ugyanazzal az autóval. Úgy baromság az egész, ahogy van. Minden világbajnok mögött ott volt egy jó autó, ott voltak a csapatutasítások. Hamilton is abban az évben tudott világbajnok lenni, amikor jó volt a McLaren, és egyértelműen bőven lassabb volt a csapattársa. Kész. Most a Red Bull-Vettel kombó a leggyorsabb, semmivel sem bizonyít kevesebbet, mint az a két ember, aki "szétszedné, meg sem tudna szólalni mellettük". Nem is értem, hogy lehet ilyet gondolni. Vettel nem bírt Hamiltonnal, mert jól védekezett. Kihozták a boxba és simán megelőzte. Kész, ennyi. Rászóltak Webberre, hogy ne bántsa Vettelt, aki lassabb nála. Webbert ez nem érdekelte, támadta keményen, Vettel pedig kivédekezte, és jogosan ért be 2.-nak. Kész. Mit kell még ezen rugózni, egymás szavait kiforgatni, okoskodni napokig? Nem értem...
Queozsimiki írta:Szerintem szégyen akkor lett volna ha futam közben mondják ezt. Utolsó körben miért kockáztassák a megnyugtató előnyt?
.
.
.
Már akkor is írtam,h ha 5-6 körrel előtte rászóltak, az nekem sem tetszik. Ettől függetlenül szégyennek nem tartom,
Nyilatkozatot én magam is írtam, és azt a hszemet elolvastad normálisan? Már akkor is írtam,h ha 5-6 körrel előtte rászóltak, az nekem sem tetszik. Nem felületesen kellene olvasni. Ettől függetlenül szégyennek nem tartom, de ha már annak akarjuk nevezni, akkor Aloé is az volt. Ott helycsere is történt,és a futam dőlt el így.Kralo írta:Miki!
Nézd végig a vitát, hogyan kezdődött, hogy alakult, mire mi volt a reakció.
A baj, hogy te az egészet úgy érzékeled, hogy csakis Vettelt szeretnénk lejáratni.
A lényeg:
Később pedig jön a nyilatkozat, hogy nem csak az utolsó körben szóltak oda Webbernek, hanem már 5-6 körrel a vége előtt!ozsimiki írta:Szerintem szégyen akkor lett volna ha futam közben mondják ezt. Utolsó körben miért kockáztassák a megnyugtató előnyt?Kralo írta:TO volt, 3 pont miatt, 80 pontos előnynél!!
Ilyen TO-t Schumi óta nem éltünk meg. Szégyen ez a Red Bullra nézve.
Tehát most, akkor szégyen vagy nem szégyen? Úgy érzem ezen a szón akadtál le a leginkább.
Később pedig jön a nyilatkozat, hogy nem csak az utolsó körben szóltak oda Webbernek, hanem már 5-6 körrel a vége előtt!ozsimiki írta:Szerintem szégyen akkor lett volna ha futam közben mondják ezt. Utolsó körben miért kockáztassák a megnyugtató előnyt?Kralo írta:TO volt, 3 pont miatt, 80 pontos előnynél!!
Ilyen TO-t Schumi óta nem éltünk meg. Szégyen ez a Red Bullra nézve.
azok. és szerintem is balfasság, h valami ellen kampányolnak, egészen addig, amíg kiderül, h nem jött be. erőltettek egy tiltást, ami nem jött be nekik. viseljék a következményét, ez így helyes és el is fogadom a kritikát.Miki írta:
köszi, más a véleményem, nem megyek bele, már belementem, felesleges ha nem talál fogadót. Withmarsh, Hamilton, Button, mindenki következetlen, kicsit más volt a véleményük a diffúzor ügyről e 7vége előtt, továbbá én nem azt írtam,h tetszett,hanem a csapat szemszögéből próbáltam megindokolni a döntést. némelyeknek felesleges magyarázni. Ozsi
Nem csökkenteni akartam Alonso érdemeit, csupán leírtam, hogy kellett neki ez is!De örök igazság, hogy annak van szerencséje, aki megdolgozik érte, s el kell ismernem nekem is (pedig utálom Fernandotsamy85 írta:Bob , kellett a Vettel balszerencséje, és Webber gyenge kivezető köre, de utólag kiderült Alonso gyorsabb volt ma mindkét bikánál, hiszen utána is folyamatosan nőtt a különbség amikor Vettel megelőzte Lewis-t...
Azért azzal mindenki tisztában van hogy Alonso is, és Hamilton is jobb pilóta mint Webber... látszik ez a gyengébb autóikkal is meg meg verik... webber nem átlag pilóta, attól jobb, de Vettel Alonso, és HAmilton klasszisok... ill. Vettel még nem bizonyította be hosszutávon.. úgyértem még nem kellett igazán erőlködnie ...LG írta:...És ezt mégis mire alapozod? Webber sem szabja szét, pedig róla is mindenki tudja, h egyáltalán nem ügyetlen versenyző.
Horner és a red bull ugyanolyan következetlen, mint te:Miki írta:Vito!
Vettelnek sok köze nem volt a csapat rádióhoz. Így max a RedBullt védtem, de csupán a szempontjukat inkább. És nem 3 pont miatt,hanem mint írtam 33 miatt.
Nevezzétek sportszerűtlennek akkor az utolsó körben, felőlem. Az meg nem hiszem,h ártana itt,ha nem csak az egyik oldal érvelését lehetne olvasni (fúj piszkos bikák, szerencsés Vettel,) hanem a másikét is, amit én,és páran leírunk. Jelen esetben leírtam,h SZERINTEM miért dönthetett így a RedBull, mint csapat. Azt,h ezt nem érted, hát, na. Én a fikázások mértékét,és sokszor oda nem illőségét nem értem. Általában lesz mindig valaki aki nem ért vmit, vmikor semmit se Very Happy
szép napot Zoltán.
szerk: ismételten elnézésedet kérve: azt mire alapozod,h meglehetett volna Butonnak a dobogó? mi utalt rá? elég érdekes feltételezés.
Szerintem majd ha kap Schumacheréhez hasonlóan túlzó büntetést vmikor egy tettéért,akkor lesz egálban. Most nem a versenybírák egyenlítették ki Kanadai hibáikat.
Azért komoly konkurencia lenne Vettel Hamiltonnak és Alonsonak is, lehet ha az RB-be mennének nem is tudnák megverni, az nagy túlzás, hogy meg se tudna szólalni, de Webber helyett valaki versenyképesebb kellene az tény, mert gyengén teljesít, pedig tud ennél ő többet is, sok dolog közre játszik abban, hogy lassabb, például mentálisan sincs a topon, szerintem nehezen viseli Vettel fölényét, meg hogy a csapatnál is nem ő a kedvenc, és a nyilatkozataiból kiderül a gumikkal van sok gondja.balinteer írta:Jó versenyző Vettel,de ha Hami vagy Alonso lenne a csapattársa szétszabná a pályán mind a 2 a kis németet. Vettelnek tavaly azért volt konkurenciája a győzelmekre,mert először találta magát ilyen jó autóban,valamint a rengeteg technikai hiba miatt,különben tavaly is ugyanaz lett volna,mint idén. Idén senki se tudja tartani a Red Bullal a tempót,viszont Vettel ezt jól kihasználja,de ha Hami vagy Alonso lenne a csapattársa meg sem tudna szólalni.
És ezt mégis mire alapozod? Webber sem szabja szét, pedig róla is mindenki tudja, h egyáltalán nem ügyetlen versenyző. Vettel viszont már a Toro Rossonál is megmutatta, h mennyire tehetséges, pl. 2008-ban Brazíliában be is alázta Hamilton-t, ami majdnem a VB címébe került.balinteer írta:Jó versenyző Vettel,de ha Hami vagy Alonso lenne a csapattársa szétszabná a pályán mind a 2 a kis németet.
Bocs, de ha nem tudnád, az F1 legeredményesebb pilótájáról beszélünk, és még akkor is megérdemel jó pár szót, ha éppen a 13. helyen autókázik....Fernando írta:Czollnerékhoz annyit csak, hogy egy deformált szívlapáttal ütném már lassan ki. Minden egyes rohadt versenyen 30 percet beszél a 13. helyen autókázó Schumacherről. Annyira nyálasan sikítoznak, ha mutatják, hogy nem kizárt, hogy magukhoz is nyúlnak. Elég sokan nézzük együtt a F1-et haverokkal. Szerveződik a kivégző osztag.
Bob_Marley írta:Khm khm, azért nem adta Alonso olyan könnyen a bőrét, mikor Lewis szépen megelőzte!Nem érzem, hogy tudatos taktikai lépés volt a Ferraritól!Megérdemelt a spanyol győzelme, hétről-hétre tapadt a RB-ra, most beérett a sok munkának a gyümölcse, még ha ehhez döntően kellett a RB-k egy körben mutatott "zsenialitása"!Kralo írta: Írhatnék Alonso győzelméről is, de az kevésbé lenne ilyen terjedelmes.
Szép volt, világbajnokhoz méltó volt. A Hamiltonnal folytatott csatája volt a verseny csúcspontja, amikor tudta, hogy nem érdemes harcolnia Hamiltonnal, mert a saját gumijai később működnek majd optimálisan, és várhatóan Hamilton leharcolja addigra az övéit. Végül pedig visszaelőzte, hiába tartotta a vállát Hamilton, fantasztikus volt.