Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!Nagyon köszönöm, első hozzászólásnak nem is rossz!
Ez óriási :DDD Egy Pedros ilyesmit tudnál nekem csinálni? :O Már ha nem túl nagy kéréscsaNii' írta:Nagyon rég nem csináltam vektort.
Vélemények?
Nagyon köszönöm, első hozzászólásnak nem is rossz!NEOX írta:Én nem vagyok Mester, de azért megpróbáltam összehozni neked egyet!9Dave írta:Üdv Mesterek!
Egy avatart szeretnék kérni ebből a képből:
........
Előre is köszönöm!![]()
Én nem vagyok Mester, de azért megpróbáltam összehozni neked egyet!9Dave írta:Üdv Mesterek!
Egy avatart szeretnék kérni ebből a képből:
........
Előre is köszönöm!
Szerintem tök jó, de széthúztad vele a fórumot igencsak :DDDSlither írta:Egy kis véleményezést kérnék erre:
http://img855.imageshack.us/img855/5797/focigurumain.png
Mi az amint mindenképpen változtatni kéne? Bármilyen javaslat jöhet.
Én is elég régóta, de az utóbbi 1-2 évben inkább megutáltam a magyar viszonyokat...pláne, hogy Turi sem megy már...socio66 írta:de imádtam ebben a korszakban turi tomit,meg a magyar ralit.
emlékszem eger,miskolc,budapest rali alap volt,meg néha becsúszott több is.
turi tomi egyszer itt népszerűsítette valamelyik lancer evo-t,aztán szereztem aláírást is.
régi szép idők.
Örök hálám! Egy másik fórumra kellett...MessiFan írta:It's too easy!Tocy írta:ebből a képből csinálna nekem valaki egy siget? át kéne méretezni, hogy jó legyen, esetleg 1-2 effektet ha lehet, és rá kéne írni valahova hogy No Turi, No Rally! Köszönöm
It's too easy!Tocy írta:ebből a képből csinálna nekem valaki egy siget? át kéne méretezni, hogy jó legyen, esetleg 1-2 effektet ha lehet, és rá kéne írni valahova hogy No Turi, No Rally! Köszönöm
Oh, Marko, de jó dolga van valakinek!FtcSikiHun írta:1 hétig Svájcban leszek, szóval ha valakinek kell avát méretezni, vagy avát csinálni, akkor most szóljon
Még csak most olvastam, de természetesen igenbowlinggolyo írta:
Ha nem probléma ezt lenyúlhatom avatarnak?
A világért sem akarnék kötekedni, de nem inkább mindhárman?LM10 írta:Valaki vállalna nekem egy olyan siget, hogy Fontás, Thiago, és Deulofeu vannak rajta? És vmi ilyesmi felirattal: "The New Generation" .
Annyi lenne a kikötésem, hogy mindketten Barca mezben legyenek.
kanty írta:Valaki készítene nekem egy avát, ahol Kobe Bryant van kezében a Barca mezzel. Lehetőleg az idei mez kellene, de ha nincs megfelelő kép, akkor régebbi is jó.
Előre is köszönöm.![]()