Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kapusba lövést kihagytad...Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
szentem meg már szimplán unalmas, hogy minden meccs után, vagy esetleg félidőben degradálodAndris írta:Hát nem csodálom hogy Messi egyre tolódik az önzőség felé. Idegölő lehet.
Még szerencse hogy vettük ezt az Alexis gyereket, van remény.
Az a szomorú, hogy a melyik a legcsúnyábban kihagyott ziccer szavazásban többet tudnánk felsorakoztatni.
Dettó. Az a két gól -főleg a szuperkupás- elképesztő volt. Azért abban a helyzetben 1-0-nál úgy,hogy 30 centire van tőle a védő úgy meglőni a pipába... Nem mindennapi.socio66 írta:a bl-döntős gólja,és a real elleni szuperkupa gól.
azon ritka esetek egyikei voltak,amikor úgy éreztem hogy ezt ott,akkor senki más nem tudta volna úgy megoldani.
erre szavazok én is.N7 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xTGBjNAyZyA
szerintem ez volt a legnagyobb és legszebb:) (ma este még 1 ilyennel megelégednéék:D)
úúú köszi szépen:))barcadv7 írta:Hát tudni sajnos nem tudom, de tumblr-n sok hír és pletyka olvasható, ott láttam. Szóval hivatalos info nincs sajnos még.
meg ezek a képek még nyáron készültek:
http://futballistafeleseg.blog.hu/2011/ ... izan_pihen
Van egy kis hasa, nem elhízásnak tűnik, a felesége mindig sportos alkat volt.
Kíváncsi vagyok igaz-e a történet
barcadv7 írta:Állítólag a sok hajzselé kopaszodáshoz vezet, lehet nem akar Iniesta sorsára jutni
Viszont ha igazak a pletykák Davidék várják a harmadik babát, szóval a gyerekszoba festése és berendezése is fárasztó meló lehet
Nemis.A Real és a Milan ellen is a másikkal rugott akkora gólokat:DDFirefox írta:egyszerű, ezzel van szerencséje, és gólokat szerezN7 írta:Nekem az lenne a kérdésem,hogy mi ez az új frizuraaa????A másik jobb volt David,válts vissza!!:) Köszöntem!
egyszerű, ezzel van szerencséje, és gólokat szerezN7 írta:Nekem az lenne a kérdésem,hogy mi ez az új frizuraaa????A másik jobb volt David,válts vissza!!:) Köszöntem!
Reméljük ezen a BATE elleni meccsen már Villa "új" szerepkörét láthattuk!! és mindenféle nyavalygásunk már idejét múlt mert innentől kezdve számolatlanul lövi majd a gólokatTocy írta:Igen ez is jogos. De annak, hogy hol van, sok köze nincs ahhoz, hogy át tudja venni a labdát, tud passzolni, vagy hogy elakadnak-e rajta a támadásaink. Amit írtál az persze tény