Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta:
Egy felvetés!
Az úgy nem lenne jó, ha aki az 1. lesz az asztalán az a döntő asztalon pl 2000-el száll be, a többi meg ugyanúgy 1500-el.
És akkor lenne vmi tétje az első helynek legalább.
ha egyáltalán meg lehet csinálni.
![]()
Még annyi lenne a szabály, hogy amíg Matyi ki nem esik, addig mindenki visszajöhet amennyiszer csak akar.S.Agüero írta:kezdő zseton: 1500
vakok emelkedése : 10 percenként
önnyi.
Nyugodt vagyok, keine panikS.Agüero írta:Nyugi Bob!
Normális lesz a verseny.
vakemeléssel stb-vel.
tournamenten asszem be lehet állítani a játék gyorsaságátshutterisland írta:arra mindenképp jó volt a mai, hogy leteszteljük a "rendszert"
nekem picit mondjuk gyors a játék menete, a cset is, meg úgy maga az egész..csak kapkodtam a fejem.
(bár lehet, ha közbe csajommal msnezek meg 9gag-et nézek, nem lehet játszani.. )
de jó lesz, ha tétre fog menni, mondjuk egy egyedi "eurobarca pókerverseny győztese" feliratot kap a győztes, vagy ilyesmi jó lenne.
Megmondom őszintén,h lilám sincs ám az egészről,cs láttam,h a Kiscsákó is csinált klubot,mondom addig akkor én is,h beljebb legyünk.De se a beállításokat,se semmit nem néztem meg még,majd Matyika megírja szépen,ha már ő a szervezőBob_Marley írta:mihii majd ha lesz fél perced írd már be ide, milyen asztal lesz a holnapi? cash vagy tournament, kezdő stack vakemelés stb stb!Csak hogy tudjam mire lehet számítani!
S.Agüero aranyos kedves ez is, de tournamentről volt szó vagy nem?