Amici,
hogy mi a gond az ASR-rel, nem tudom, ráadásul nálam hatszázszor okosabbak sem tudják megmondani sztem, de biztos, h összetett a történet...
eddig az idényig állandóan azért sírt mindenki, h kevés a pénz, bizonytalan a tulajdonosi kör (sensiéknél és az italopetrolnál van-e a bugi, v az unicreditnél v kiafalloszomnál stb...). érkezett dibenedetto and co. és egyből beindultak, mint állat. igazolásban európában benne voltunk az első ötben, akik a legtöbb pénzt költötték, és nem is túl rossz gyerekekre. mondjuk az egyfajta elismerése a barcának és az itt évek/évtizedek óta folyó munkának, h még véletlenül sem a mu-ból v ne adj Isten a realból hoztak szakembereket, nem ők voltak a minta az új koncepció kidolgozásánál. hozták enriquét (és a fél padot bcn-ból), akinél az elején én is attól fáztam, h ahogy budán is egyszer volt kutyavásár, úgy a fociban sem lehet mégegyszer megcsinálni azt, h a barca fakóból a világ vagy akár csak egy ország élére vezessenek egy csapatot. nem is jött össze sajnos. a csapatnál láthatóan káosz van, összepattan lamela és osvaldo, firenzében három gyereket szórnak ki (jogosan), totti folyamatosan vív az edzővel, ráadásul sztem az eddigi klikkek sem csitultak le. plusz ugye bejátszik az, h amíg a barcánál kb hatéves koruk óta együtt nyomják a bugit a gyerekek, romában most az elejéről kell kezdeni mindent. ezt tudta a Klub is, tudták a szurkolók is, de mostanra sztem végetért a türelem, főleg szurkolói oldalról. tudta mindenki, h nem lesz egyszerű, de hogy ilyen tré legyen, ennyire kilátástalan szr, azt nem várta senki sem. enrique is bedobni látszik a törölközőt, gondolom, neki is tele van már a töke az egésszel, milyen az, amikor ellened van az öltöző kétharmada? most megint elkezdték emlegetni carlettot, de kérdés, h elég-e ahhoz az ASR-közeli szíve, h belemásszon egy ilyen történetbe...?
de problémák vannak a vezetőségnél is. de rossinak, aki jelen pillanatban az ASR legértékesebb játékosa, nemsokára lejár a szerződése, ehhez képest semmit nem mentek előre a tárgyalások. én nem az a szurkolói fajzat vagyok, aki egy-egy éppen aktuális hülyegyerek miatt reped meg egy csapatért, sokkal inkább a klubokat tisztelem, de azért az mégsem mindegy, h egy ilyen kaliberű gyerekkel mi lesz. most úgy néz ki visszajön baldini a staffba, hát nem tudom, h vele mennyire fog változni a felállás és vége lesz-e végre a töketlenségnek?
gondolom, az sem tesz jót Romában a közhangulatnak, h a lazio közben három forintból és járókeretes, levezetős zsugásokkal szárnyal...
na mindegy, nem egyszerű, de az azért némileg vígasztal, h azért az inter még nagyobbat pukkadt, mint mi, és elfoglalta a méltó helyét a tabellán (bocs LG, ezt nem bírtam kihagyni!

)