Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rendben! Akkor holnap! Jó lenne még a héten bevetni a gyerekeket.Eazzy írta:Bocsi, max holnapra, mert rengeteg dolgom van még, most is csak éppen benéztem.
Hú lehet, hogy nem nyomtam rá mégegyszer... nah akkor újra!socio66 írta:nem jött meg.Eazzy írta:socio! Tettem ajánlatot!
vagy közben visszavontad?
nem jött meg.Eazzy írta:socio! Tettem ajánlatot!
Rendben! De Bass miatt ne legyenek kételyeid... Jó gyerek aki stabilan hozza a statokat...Eazzy írta:Megnéztem, még gondolkodom
Megnéztem, még gondolkodomneobarca írta:Eazzy! Megnézted az ajánlatomat???Eazzy írta:socio! Tettem ajánlatot!
Cumbee! Tőled is várnám a választ...
Eazzy! Megnézted az ajánlatomat???Eazzy írta:socio! Tettem ajánlatot!
Az egész szezont kell nézni.Game90 írta:
@kanty: Barnes a steal és a büntetők kivételével mindenben rosszabb, mint Rush (utolsó 14 napot néztem).
McGee semmiképpen sem. Scolát is elvihetem Brand helyett, bár általában februárra fullad ki az argentin, és a trade deadline-ig nem is nagyon fog magára találni...Game90 írta:
@Slither: végül elutasítottam a cserédet, Brooks-féle playa már van a csapatomban, Hansbrough pedig nagyon gyenge mostanában. Esetleg McGee?
Scola pedig még mindig nem kell senkinek?
Nekem nem olyan fontos az elcserélése, mert még csak 1 napja van nálam, szóval csak egy Jennings/Love-féle ajánlatban engedném el.MichaaBee írta: @Game: dobj nyugodtan ajánlatot Westbrookkal.![]()
Melyik statisztikákat nézted? Én a szezon átlag alapján küldtem neki az ajánlatot és akkor 9-5-1-et számoltam a javára. Most megnéztem, 8-6-1MichaaBee írta:Cumbee írta:Melyik oldalról?MichaaBee írta:Egy picit erős szerintem ez a Courtney Lee for James Johnson trade. Szerintetek?James Johnsont tartom értékesebbnek. 10 kategóriában jársz vele jobban, mint Lee-vel, némelyikben szerintem elég sokkal. De ha csak egyedül látom így, akkor nyilván nincs probléma, viszont ha többen is egyetértenének, akkor szólnék érte.
De akkor megnézem a többit is.-1,7 -0,9 -0,015 0,2 -0,1 -0,257 -2,4 -0,7 0,083 -2,6 2,2 0,3 0 1,4 0,4
És ha már így belejöttem, akkor az utolsó 7 nap alapján.0,5 0,7 0,051 0,5 0,2 -0,126 -2 -0,6 0,055 1 2,8 -0,3 -0,2 2 0,2
Ez 6-7-2 szintén nekem.-1 1 0,173 0,2 -0,5 -0,375 -2,5 -0,6 0,25 1 3,2 -0,5 0 2 0
Ez 8-7 oda. Persze az arányokban lehet is és van is különbség, de....-0,733333333 0,266666667 0,069666667 0,3 -0,133333333 -0,252666667 -2,3 -0,633333333 0,129333333 -0,2 2,733333333 -0,166666667 -0,066666667 1,8 0,2
wall-t mindenképp,és még 1-1 embert cserélve úgy hogy abban én járok jobban.Eazzy írta: Közben Monta tulaját kérdezném, hogy kit kérne érte? Durant, Lou Will és Dalembert nem, de bárki mást adok érte.
Cumbee írta:Melyik oldalról?MichaaBee írta:Egy picit erős szerintem ez a Courtney Lee for James Johnson trade. Szerintetek?
Melyik oldalról?MichaaBee írta:Egy picit erős szerintem ez a Courtney Lee for James Johnson trade. Szerintetek?
Bass mindíg ugyan annyi lehetőséget fog kapni mint most. Az első meccsén a Knicks ellen is szépen produkállt, pedig akkor még egészségesek voltak a gyerkőcök. Ha csak ez a bajod, ettól ne parázz...Eazzy írta:Ezzel az ajánlattal annyi a gondom, hogy Bass mennyi lehetőséget fog vajon kapni most, hogy mindenki egészségesedik Bostonban? Vagy neki ez pont nem befolyásol semmit?neobarca írta:Igen, észrevettem és írtam is rá meg kültem egy lehetőséget ami sztem mindkettónknek megfeleló lenne...Eazzy írta:Elfogadva Bob ajánlata, szóval Deng már nincs meg Neo, tehát újra kell gondolni a cserét veled!
Közben Monta tulaját kérdezném, hogy kit kérne érte? Durant, Lou Will és Dalembert nem, de bárki mást adok érte.
Na ez nálunk 3 éve nincs ígyEazzy írta: Ezzel az ajánlattal annyi a gondom, hogy Bass mennyi lehetőséget fog vajon kapni most, hogy mindenki egészségesedik Bostonban?
Ezzel az ajánlattal annyi a gondom, hogy Bass mennyi lehetőséget fog vajon kapni most, hogy mindenki egészségesedik Bostonban? Vagy neki ez pont nem befolyásol semmit?neobarca írta:Igen, észrevettem és írtam is rá meg kültem egy lehetőséget ami sztem mindkettónknek megfeleló lenne...Eazzy írta:Elfogadva Bob ajánlata, szóval Deng már nincs meg Neo, tehát újra kell gondolni a cserét veled!