sziasztok
a problémám a következő...
A szomszéd internetét használom ( egy étterem , de mily meglepő nem tudnak róla..

) . Laptopon telón mindig tökéletesen működik. PS3-m szoktam játszani, és ott csak 50% ban jó, ami azt jelenti hogy csatlakozik a netre, tudok a ps3-m mélt írni , de a játékokban bizonyos esetben nem tudom az onlkine funkciót használni. a bizonyos eset pedig akkor áll fenn, amikor ugye a ps3 bekapcsoláskor egyből csatlakozik a netre, de lefuttatok egy internet tesztet és ott ugy van hogy teszteli az intertnet kapcsolatot, azt hogy tudok e a psn-re kapcsolódni és van egy olyan rész hogy NAT TYP teszt. ítt amikor kiírja hogy TYP 2 akkor tudok netezni, de amikor kiírja hogy megszakadt akkor nem tudok már játszani ( de psn re bejelentkezik, mint ahogy fennt írtam midnent tudok rajta csinálni csak online játszani nem ). Utánaolvastam hogy ilyenkor be kel llépni a routerbe ott megadni a ps3 ip címét meg még valamit beállítani és nem fog ilyen előjönni. Mivel nem az én netem ezért ilyet nem tudok csinálni , meg az is fura hogy 1x működik, tehát belép, ma pl egész nap nem tudtam belépni. Ez a váltakozás már többször előfordult, 1x jó 1x nem. Miért történhez ez meg ? Az étteremben nem hiszem hogy állítanak rajta valami és én sem állítottam...
Kicsit hosszú lett de legalább részletes.
köszi előre is
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .