2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A fiúk meg fogják tenni értekakasugynok007 írta:Akkor az mindenképpen egy felemelő érzés lenne ha utolsó meccsén megnyerne egy kupát!Facsy írta:Pep mondta hogy a király kupa döntóig ő a bosskakasugynok007 írta:A Rayo ellen,hogy lesz?Már ott Ő lesz a vezetőedző?
Adja isten.hogy így történjen!
Akkor az mindenképpen egy felemelő érzés lenne ha utolsó meccsén megnyerne egy kupát!Facsy írta:Pep mondta hogy a király kupa döntóig ő a bosskakasugynok007 írta:A Rayo ellen,hogy lesz?Már ott Ő lesz a vezetőedző?
erre szerintem csakis kizárólag Pep Guardiola tudna neked választ adnikakasugynok007 írta:Most komolyan miért olyan jó másodedző volt ez a Tito?
Mourinho is a Barca segédedzője volt anno és látjuk mekkora edző lett az egóját leszámítva szóval no paraSanama írta:De nem ugyanannál a csapatnál!visca el barca írta:ha a masik oldarol nézzük meg, akkor meg elvállalt egy vezetőedzői poziciót é totál belebukottSanama írta:Egyébként a másodedzők szerepéről annyit,hogy Ten Cate távozását is megérezte anno a csapat, nem kicsit.
De nem ugyanannál a csapatnál!visca el barca írta:ha a masik oldarol nézzük meg, akkor meg elvállalt egy vezetőedzői poziciót é totál belebukottSanama írta:Egyébként a másodedzők szerepéről annyit,hogy Ten Cate távozását is megérezte anno a csapat, nem kicsit.
Még azt is el tudnám képzelni, ha nem is jövőre, hogy ha minden rendben halad, akkor Abidal.mes írta:Kivancsi vagyok, hogy ki lesz a segitoje.
ha a masik oldarol nézzük meg, akkor meg elvállalt egy vezetőedzői poziciót é totál belebukottSanama írta:Egyébként a másodedzők szerepéről annyit,hogy Ten Cate távozását is megérezte anno a csapat, nem kicsit.
1. reméljük ha mi, kismiskák látjuk h nem megy már olyan jol ez a 4-3-3 orrba-szájba tilitoli, akkor tito is látja. ki tudja, lehet nem is pep hanem ő találta ki hogy álljunk át 3-4-3-ra... csak pep nem ugy csinálta ahogy kellett volna.Subinho írta:...aki ugyanazt a stílust erőlteti, de közel nem lesz annyi szava...
....mit mondhat messi, ha elkezd neki dirigálni??? egy pályaedző nekem ne dumáljon??? megint jönnek majd a sötét esztendők....