Oké, csak itt azért fog játszani egy Nani is, meg lehet hogy egy Valencia is ( SAF előszeretettel használ két támadó szélsőt... ), sok lesz a támadóból.matador írta:Kagawa nem csatár, hanem támadó középpályás.barca99 írta:
Volt egy jó Rooney - Chicharito és egy Rooney - Welbeck páros, erre jött Kagawa, valamelyik fiatal csatár így egyből hátrébb szorul. Most viszont ott lesz RvP is, egy Rooney - RvP - Kagawa kezdő pedig nem életszerű, legfeljebb kisebb csapatok ellen otthon.
Annyira csatár, mint Iniesta. Tehát teljesen életszerű akárki ellen az, hogy ez a 3 játékos egyszerre legyen a pályán.
Premier League / The FA Cup
Igen, ebben igazad van. A véleményemet azonban továbbra is tartom.matador írta:Kagawa nem csatár, hanem támadó középpályás.
Annyira csatár, mint Iniesta.
A Sir nagyon régóta játszatja a 4-4-2/4-4-1-1-et vagy idegenben a 4-5-1-t (amik végülis nagyon hasonló rendszerek, a felfogás a lényeg).
Rooney az utóbbi években sokszor játszott egy fél sorral visszább, tehát volt előtte valaki (Chicharito, Welbeck). Kagawa dettó egyanez a Dortmundban, előtte Barrios, majd Lewandowski. A lényeg, hogy mind a kettőjük mögött még volt két olyan ember, aki tud ütközni, ha kell (Carrick, Fletcher, Scholes, Anderson - Sahin, Kehl, Bender, Gündogan).
Szóval Kagawa ha nem is csatár, de olyan középpályás, aki mögé kell két ember, akik elvégzik a piszkos munkát. Még akkor is, ha a kis japán fürge és harcias, de ez inkább a passzsávok zavarására jó.
Tehát mint írtam - hacsak nincs eredménykényszer, vagy nagyon nulla ellenfél van az OT-on - nincs rá sok esély, hogy SAF egy "verőlegénnyel" plusz a Kagawa - Rooney - RvP hármassal álljon fel.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Oussama Assaidi
SC Heerenveen
Liverpool FC
SC Heerenveen

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Az Év fórumozója 2013
Ahogy az várható volt, az Arsenalnál mindenki bánkódik Robin távozása miatt. Wenger is azt mondta, inkább külföldre adták volna el, nehogy brillírozzon egykori csapat ellen. Ez nem jött be...
Kíváncsi leszek erre a Rooney-RvP párosra, ha érzik egymást, összeszoknak, a világ legjobb csatársorát alkothatják majd Messi után. Csak nehogy összevesszenek azon, ki végezze el a büntetőket.
Erős lesz a United. Nani, Kagawa, Young, Rooney, van Persie, szvsz idén lenyomják a Manszúr sejk FC-t.
Úgy tűnik, Defoe maradni fog a Tottenhamben, AVB még szeretne egy csatárt igazolni mellé, egyelőre Adebayor van képben.
Louis Saha
Tottenham
Sunderland (1 évre, ingyen)
Maradandót nem alkotott a White Hart Lane-en, bár a 11 meccs / 4 gól mutatója nem is olyan rossz ahhoz képest, hogy már 34. Elképzelhető, hogy levezetés gyanánt igazolt a piros-fehérekhez.
Kíváncsi leszek erre a Rooney-RvP párosra, ha érzik egymást, összeszoknak, a világ legjobb csatársorát alkothatják majd Messi után. Csak nehogy összevesszenek azon, ki végezze el a büntetőket.

Erős lesz a United. Nani, Kagawa, Young, Rooney, van Persie, szvsz idén lenyomják a Manszúr sejk FC-t.
Úgy tűnik, Defoe maradni fog a Tottenhamben, AVB még szeretne egy csatárt igazolni mellé, egyelőre Adebayor van képben.
Louis Saha
Tottenham

Maradandót nem alkotott a White Hart Lane-en, bár a 11 meccs / 4 gól mutatója nem is olyan rossz ahhoz képest, hogy már 34. Elképzelhető, hogy levezetés gyanánt igazolt a piros-fehérekhez.
Kagawa nem csatár, hanem támadó középpályás.barca99 írta:
Volt egy jó Rooney - Chicharito és egy Rooney - Welbeck páros, erre jött Kagawa, valamelyik fiatal csatár így egyből hátrébb szorul. Most viszont ott lesz RvP is, egy Rooney - RvP - Kagawa kezdő pedig nem életszerű, legfeljebb kisebb csapatok ellen otthon.
Annyira csatár, mint Iniesta. Tehát teljesen életszerű akárki ellen az, hogy ez a 3 játékos egyszerre legyen a pályán.
Egyébként nekem nagy csalódás ez a Van Persie üzlet. Kicsit olyan 'nem feltétlenül szükséges, viszont gyengül egy rivális' érzésem van, és azért csak egy kicsit, mert sajnos az Arsenal nem igazi rivális az aranyért folytatott harcban.
Volt egy jó Rooney - Chicharito és egy Rooney - Welbeck páros, erre jött Kagawa, valamelyik fiatal csatár így egyből hátrébb szorul. Most viszont ott lesz RvP is, egy Rooney - RvP - Kagawa kezdő pedig nem életszerű, legfeljebb kisebb csapatok ellen otthon. És akkor még mindig ott van két a két fiatal, gondolom Berbatovot legalább eladják. Az biztos, hogy van miből válogatni, de nekem egy kissé pazarlásnak tűnik.
Volt egy jó Rooney - Chicharito és egy Rooney - Welbeck páros, erre jött Kagawa, valamelyik fiatal csatár így egyből hátrébb szorul. Most viszont ott lesz RvP is, egy Rooney - RvP - Kagawa kezdő pedig nem életszerű, legfeljebb kisebb csapatok ellen otthon. És akkor még mindig ott van két a két fiatal, gondolom Berbatovot legalább eladják. Az biztos, hogy van miből válogatni, de nekem egy kissé pazarlásnak tűnik.
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ab1daL írta:Elvileg van Persie a MU-ban 235,000 fontot fog keresni hetente, ami évi 12,2 millió font.De elvileg a City, és még a Juventus nagyobb fizut adott volna neki, ha lehet hinni az infónak..

Én még 200.000-et olvastam.
Lehet, hogy nagyobb fizut ajánlott volna, de (fura kimondani) Van Persie a UNITEDBE AKART IGAZOLNI. Nem véletlenül lett nagyon gyorsan kilőve a City meg a Juve is a lehetőségek közül.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Elvileg van Persie a MU-ban 235,000 fontot fog keresni hetente, ami évi 12,2 millió font.
De elvileg a City, és még a Juventus nagyobb fizut adott volna neki, ha lehet hinni az infónak..

Pont most akartam írni, tovább erősödik a Newcastle, elhozták Anitát az Ajaxból. A védelem két szélén és a középpályá közepén is bevethető, és holland minőség.
Jó igazolás, egész jó keret van Pardew kezében, kíváncsi vagyok, hogy Debouchy-t megszerzik-e még. Nagy harc lesz ott a mezőny elején.

Vermaelen gondolom. Vagyis neki kéne adni.sjay írta:Az tudható már, ki lesz a CSK az Arsenalban következő szezonban? Egy arra méltót sem tudnék sajnos kiemelni.. régen imádtam az Ágyusokat, sajnálom őket kicsit.
Ne is mondd...A MU viszont elég komolyan megerősödött, A Rooney-Van Persie páros mögöttük egy dortmundi formát hozó Kagawával gyilkos lehet.
Pláne, ha Cleverley és Anderson nem lesz egyfolytában sérült, Carrick a tavalyi formáját hozza, Nani és Valencia közül legalább az egyikük formában lesz... akkor tényleg elég durva lehet a csapat. A védelemben megint összeáll Vidic és Rio, De Gea megszokta Angliát.
Nekem a két legnagyobb félelmem még mindig a két szélsővédő, tehát Rafael és Evra.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Már volt olyan kép is, ahol a mezét égetik...socio66 írta:olvasgatom az arsenal szurkolók hozzászólásait, hát természetesen megint nem a vezetőség a hibás a többségnél, hanem a játékos a mocsok, az áruló, mert elmegy.

Más: Vurnon Anita / Ajax

olvasgatom az arsenal szurkolók hozzászólásait, hát természetesen megint nem a vezetőség a hibás a többségnél, hanem a játékos a mocsok, az áruló, mert elmegy.
rvp másik utat választott, mint az általában szokás, nem hülyítette az embereket, nem a háttérben meghúzódva nézte az eseményeket, hanem kiállt, és világosan elmondta a szándékait.
úgy látszik ez sem jó, pedig olyan érveket mondott, amik abszolút valósak, érthetők, évek óta világos, hogy a mostani vezetőség felfogása nem perspektíva a klasszisoknak.
egyébként az is vicces, hogy rvp egy 'majdnem legenda', ugyanakkor csomóan írják, hogy tulajdonképpen a nyolc évéből egyetlen egy volt kiemelkedő, ez kicsit paradox dolog.
rvp másik utat választott, mint az általában szokás, nem hülyítette az embereket, nem a háttérben meghúzódva nézte az eseményeket, hanem kiállt, és világosan elmondta a szándékait.
úgy látszik ez sem jó, pedig olyan érveket mondott, amik abszolút valósak, érthetők, évek óta világos, hogy a mostani vezetőség felfogása nem perspektíva a klasszisoknak.
egyébként az is vicces, hogy rvp egy 'majdnem legenda', ugyanakkor csomóan írják, hogy tulajdonképpen a nyolc évéből egyetlen egy volt kiemelkedő, ez kicsit paradox dolog.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Érdekes döntés Van Persie részéről. Az nagyon benne volt a levegőben, hogy távozik, de hogy pont a MU-t választotta...Nem lehet túl jó érzés az ágyúsoknak.
Tavaly is leírták az Arsenalt Fabregas távozása után, és csak befutottak a 3. helyre. Idén is elment egy újabb kulcsember, viszont egész jól erősítettek. Bár még a "Song-ügy" függőben van. Idén azért nehezebb lesz a 3. hely, mert nem hiszem hogy a Chelsea a tavalyihoz hasonló pocsék szezont produkál, és remélhetőleg a Liverpool is elkezd éledezni végre.
A MU viszont elég komolyan megerősödött, A Rooney-Van Persie páros mögöttük egy dortmundi formát hozó Kagawával gyilkos lehet.
Tavaly is leírták az Arsenalt Fabregas távozása után, és csak befutottak a 3. helyre. Idén is elment egy újabb kulcsember, viszont egész jól erősítettek. Bár még a "Song-ügy" függőben van. Idén azért nehezebb lesz a 3. hely, mert nem hiszem hogy a Chelsea a tavalyihoz hasonló pocsék szezont produkál, és remélhetőleg a Liverpool is elkezd éledezni végre.
A MU viszont elég komolyan megerősödött, A Rooney-Van Persie páros mögöttük egy dortmundi formát hozó Kagawával gyilkos lehet.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Frimpongsjay írta:Az tudható már, ki lesz a CSK az Arsenalban következő szezonban? Egy arra méltót sem tudnék sajnos kiemelni.. régen imádtam az Ágyusokat, sajnálom őket kicsit.

-
- Llegenda del Barça

-
- Director del Fútbol
Az kemény
Annyira nem örülök neki felhőtlenül én sem, nem igazán csipázom RVP-t.
De remélem a MU is visszatér az attraktívabb vonalra tavalyit, tavalyelőttit pár kivételtől eltekintve fájdalom volt nézni.
Annak ellenére hogy jócskán a vezetőség és Wenger sara a hogy menekül minden játékos onnan de RvP esetében azt hiszem azért lett volna más opció mint a MANU.

Annyira nem örülök neki felhőtlenül én sem, nem igazán csipázom RVP-t.
De remélem a MU is visszatér az attraktívabb vonalra tavalyit, tavalyelőttit pár kivételtől eltekintve fájdalom volt nézni.
Annak ellenére hogy jócskán a vezetőség és Wenger sara a hogy menekül minden játékos onnan de RvP esetében azt hiszem azért lett volna más opció mint a MANU.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem tudom ki lesz, talán Vermaelen, de akárki is lesz, az jövőre eligazol.sjay írta:Az tudható már, ki lesz a CSK az Arsenalban következő szezonban? Egy arra méltót sem tudnék sajnos kiemelni.. régen imádtam az Ágyusokat, sajnálom őket kicsit.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ezektől csak azt kap, tisztelet a kivételnek. Borzalom milyen ágyúsok vannak (élen jár ebben az Útwenger) tavaly Cesc volt az utolsó semmire kellő. Persie lett az új csk, mindenki mondta: na ő az igazi kapitány!! Most már is egy utolsó szemét...socio66 írta:én is így voltam amikor tavaly elhoztuk fabregas-t, de hát ez van, minden épkézláb játékos menekül onnan, nyilván nem véletlenül.matador írta: Együtt érzek az Arsenalosokkal, annak ellenére, hogy jó játékost veszünk, nekem is kicsit kellemetlen, hogy a rivális csapatkapitányát visszük el.
kíváncsi leszek kap-e majd mocskolódást a szurkolóktól, vagy belátják végre hogy a vezetés nem tud megfelelő perspektívát kínálni a klasszisainak.

én is így voltam amikor tavaly elhoztuk fabregas-t, de hát ez van, minden épkézláb játékos menekül onnan, nyilván nem véletlenül.matador írta: Együtt érzek az Arsenalosokkal, annak ellenére, hogy jó játékost veszünk, nekem is kicsit kellemetlen, hogy a rivális csapatkapitányát visszük el.
kíváncsi leszek kap-e majd mocskolódást a szurkolóktól, vagy belátják végre hogy a vezetés nem tud megfelelő perspektívát kínálni a klasszisainak.
Hát még csak az hivatalos, hogy az Arsenal elfogadta az ajánlatot, még hátravan a fizu megbeszélése meg az orvosi.ab1daL írta:Hivatalos: Robin van Persie a Manchester Unitedhez igazolt!
Együtt érzek az Arsenalosokkal, annak ellenére, hogy jó játékost veszünk, nekem is kicsit kellemetlen, hogy a rivális csapatkapitányát visszük el.
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Akkor az MU-nek erős csatársora lesz.Ronney-Persie azért sterintem termelni fogja rendesen a gólokat.Remélem a Cityt beelőzik majd,de talán a Chelseavel is harcba kell szállniuk a bajnoki címért.Szurkolok a Unitednek!A Barca után az egyetlen csapat akivel szimpatizálok!ab1daL írta:Hivatalos: Robin van Persie a Manchester Unitedhez igazolt!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."