Ligue 1 - Franciaország
- ab1daL
- Director del Fútbol
Várható volt, hogy lesz egy kis homokszem a gépezetben, de ez lassan kezd homokvihar lenni Párizsban...
És ha jól tudom, most játszanak majd a Bordeaux, Lille kettőssel valamikor, lehet már köv. fordulóban.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- visca el barca
- Presidente del Barça
a nagy psg
jaj Istenem, nekem a mai napon minden összejött
ehh.. most nézem h a 93. percben félbeszakadt a meccs... remélem verik a sok párizsit
amugy mbia tényleg nem játszott ma márszejben, uhogy tuti elmegy

ehh.. most nézem h a 93. percben félbeszakadt a meccs... remélem verik a sok párizsit

amugy mbia tényleg nem játszott ma márszejben, uhogy tuti elmegy

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Twitteren olvastam valakitől éjjel, de meg nem mondom, hogy kitőlbence-barca írta: Ezt hol láttad?
Én skysports ot szoktam figyelni, de ott még csak lehetségesként ill. várhaóónak írták Barton érkezését ill Mbiat távozását.

Sky Sports News @SkySportsNews
Sky Sources: Joey Barton to join Marseille on one-year loan deal.
Barton perhaps teasingly wished his Twitter followers "Bonne nuit" - French for "good night" - on Thursday evening.
Azt olvastam, hogy csak 1 évre menne kölcsönbe.bence-barca írta: Azt nem tudom, h Mbia QPR be most egy évre kölcsönbe menne vagy eligazolna egy csak 1 evés kontraktussal?
Az ok, hogy az anyagi helyzet miatt meg akartok válni Mbia fizetésétől, de nem lett volna egyszerűbb szimplán kölcsönadni a QPR-nek? Mert ezt az idióta Barton-t 1 évig elviselni... Bár legalább megismerheti a francia börtönök helyzetét.
Viszont M'Vila kijelentette, hogy BL-induló csapathoz akar igazolni.Gareth Tello írta: With Rennes potentially set to lose Yann M'Vila before the transfer window closes, Aston Villa midfielder Jean Makoun could be a replacement, according to reports in France Football.
Remélem is, hogy M'Vila jön a Spursbe.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Hát majd meglátjuk... mindenestre inkább legyen egy 1 éves csere-kölcsön szerződés, minthogy véglegesn eladjuk már most. Akkor még jövőre újra jásthatna itt. Tartsuk meg addig amíg lehet, bár ez gy hiú remény részemről.visca el barca írta:nem hinném h mbianak akkora fizetése van h ne bírnák állni...
De azt már OM részről is megerősítették, h el kell adni játékosokat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem hinném h mbianak akkora fizetése van h ne bírnák állni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Mbia részről ott, h fizetését nem kéne állni, gondolom Barton fizuja kevesebb lenne? Vagy az is lehet, h Barton fizuját mi csak egy részben álljuk másik részét ugyanúgy a QPR állná.visca el barca írta:ez vmi oriasi kamu. ennek mi értelme lenne márszeji részről? odadják kölcsönbe, ráadásul cserébe egy hurka játékosért a liga egyik legjobb védőjét?
ebben hol van a racionalitás?
Mert az tény, h Azpit (ő valsz Chelseabe megy) meg Mbiat el kell adni a jelenklegi anyagi helyzet miatt.
Azt nem tudom, h Mbia QPR be most egy évre kölcsönbe menne vagy eligazolna egy csak 1 evés kontraktussal?

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez vmi oriasi kamu. ennek mi értelme lenne márszeji részről? odadják kölcsönbe, ráadásul cserébe egy hurka játékosért a liga egyik legjobb védőjét?

- ab1daL
- Director del Fútbol
Na azt én is megnézném!Game90 írta:OM fanok, örültök?![]()
Joey Barton has joined Marseille on a one-year loan deal.
Már alig várom, hogy Ibra-val találkozzanak a pályán.
Szerk.: Mbia pedig megy a QPR-be 1 évre.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Llegenda del Barça
Ezt hol láttad?Game90 írta:Állítólag Réveillere megbukott az orvosin, a bokájával van valami.
OM fanok, örültök?![]()
Én skysports ot szoktam figyelni, de ott még csak lehetségesként ill. várhaóónak írták Barton érkezését ill Mbiat távozását.
-
- Az Év fórumozója 2013
Na, akkor nem lesz probléma Barton pótlásával.Game90 írta:Állítólag Réveillere megbukott az orvosin, a bokájával van valami.
OM fanok, örültök?![]()

With Rennes potentially set to lose Yann M'Vila before the transfer window closes, Aston Villa midfielder Jean Makoun could be a replacement, according to reports in France Football.
Remélem is, hogy M'Vila jön a Spursbe.
-
- aka Game90
Állítólag Réveillere megbukott az orvosin, a bokájával van valami.
OM fanok, örültök?
OM fanok, örültök?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ab1daL
- Director del Fútbol
Milan Bisevac
PSG
Lyon
PSG

- visca el barca
- Presidente del Barça
ő sem az a nagy spíler már mint régebben volt... tul nagy erősítés nem lesz.ab1daL írta:Na, korábban írtam, hogy Bosingwára lecsaphatna a PSG, vagy akár Maiconra is, mert Jallet nem tudom mennyire lesz elég oda jobb hátvédnek. A hírek szerint a Lyontól szerződtetik Anthony Réveillere-t. Mondjuk már 32, de azért jó lesz ő oda szerintem.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Na, korábban írtam, hogy Bosingwára lecsaphatna a PSG, vagy akár Maiconra is, mert Jallet nem tudom mennyire lesz elég oda jobb hátvédnek. A hírek szerint a Lyontól szerződtetik Anthony Réveillere-t. Mondjuk már 32, de azért jó lesz ő oda szerintem.
Pókereznék ilyen társaságban 
szerk:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2164731
A cikk címe finoman fogalmazva is érdekes... Szerintem jó döntést hozott van Gaal, érdeklődve várom a mai meccset

szerk:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2164731
A cikk címe finoman fogalmazva is érdekes... Szerintem jó döntést hozott van Gaal, érdeklődve várom a mai meccset

- Messidona10
- Entrenador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=uMqGSYQ1 ... r_embedded
Gyakorlatilag majdnem függőlegesen ment a labda. Bravo, Don Jonathan
Gyakorlatilag majdnem függőlegesen ment a labda. Bravo, Don Jonathan

- visca el barca
- Presidente del Barça
nah, nagy nehezen meg van a 3 pont, a meccset nem néztem, mert sportklub nincs, streamezni meg nem akartam, de ahogy nézem a statot elég izzadságszagú volt!
csak így tovább, nem szabad beragadni a rajtnál! remelem az uj mester ráncba szedi a játékosokat!
csak így tovább, nem szabad beragadni a rajtnál! remelem az uj mester ráncba szedi a játékosokat!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egyet értek, hogy nyilván javulni fog a párizsi védekezés pl ahogy említetted Silvával, de attól még nem lesz ez sétagalopp bajnokság.S nem csak Lyon-Bordeaux-Marseille aki elkaphatja őket, Rennes ellen mindig nehéz, Saint-Etienne-be se nyerni járnak a csapatok, ott a Lille (hiába ment el pl Hazard is nagyon rendben vannak) esetleg Toulouse-Montpellier.Szóval rendben a párizsiak kerete nagyon erős, viszont a francia bajnokság egyik szépsége, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny, s mint írtam is minden csapatban van 3-4 olyan futóemberke, akikkel simán meglehet oldani a kontrát, egy jó szervezett védekezésből.barca99 írta:Meglepne, ha ez a Verratti, Bodmer Chantome lenne a középpályájuk.Márpedig egy erős középpályával sokat javulhatnak, és akkor még ott lesz Silva is. Persze nem lesz egyből betonfal hátul, de valószínűleg bőven elég lesz, max. két-három meccsen lehet ebből komolyabb gondjuk.
Büntető szerintem nagyon sima volt, a labda meg sem moccant, a lábat meg telibe kapta a védő.
Büntetőt meg nem tudom, nekem nem tűnt annak:
http://www.youtube.com/watch?v=aYiLKj2Z90g
Itt egy videó, sajnos hátulról, pont Mareque ott téblábol s nem látni rendesen

Plusz nagyon nem volt reklamálás.
Bár oldalról ez nem tűnt annak a visszajátszásból, de végül is mindegy az iksz igazságosabb volt, mégis csak a PSG-nek főleg a második félidőben sok helyzete volt.

Meglepne, ha ez a Verratti, Bodmer Chantome lenne a középpályájuk.
Márpedig egy erős középpályával sokat javulhatnak, és akkor még ott lesz Silva is. Persze nem lesz egyből betonfal hátul, de valószínűleg bőven elég lesz, max. két-három meccsen lehet ebből komolyabb gondjuk.
Büntető szerintem nagyon sima volt, a labda meg sem moccant, a lábat meg telibe kapta a védő.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért a Loreint-nak is volt nagy helyzete, sőt!
Ez nálam meg nem volt 11es....Kapcsolgattam jobb-balra egyáltalán nem játszik/ott rosszul a Lorient, remélem ez az iksz legalább marad, mert megérdemelnék!
szerk: ahogy v.e.b is írta kell nekik pár forduló, hogy összeszokjanak, meg 1 meccsből nem szabad nagy tanulságot levonni, de továbbra is tartom nem lesz ez sima-liba a PSG-nek ez a bajnokság, Lorient is megmutatta hátul nagyon sebezhetőek, s jól felépített csapatjátékkal olyan futógépekkel ami minden francia csapatban van 4 lelehet őket kontrázni bőven, s Gourcuff remek edző, 1 pontot el is csentek Párizsból
Lille nyert egy kései góllal Saint-Etienne ellen Rennes-Lyon 0:1 ott se sűrűn nyernek a csapatok
Holnap Reims-OM
Ez nálam meg nem volt 11es....Kapcsolgattam jobb-balra egyáltalán nem játszik/ott rosszul a Lorient, remélem ez az iksz legalább marad, mert megérdemelnék!
szerk: ahogy v.e.b is írta kell nekik pár forduló, hogy összeszokjanak, meg 1 meccsből nem szabad nagy tanulságot levonni, de továbbra is tartom nem lesz ez sima-liba a PSG-nek ez a bajnokság, Lorient is megmutatta hátul nagyon sebezhetőek, s jól felépített csapatjátékkal olyan futógépekkel ami minden francia csapatban van 4 lelehet őket kontrázni bőven, s Gourcuff remek edző, 1 pontot el is csentek Párizsból

Lille nyert egy kései góllal Saint-Etienne ellen Rennes-Lyon 0:1 ott se sűrűn nyernek a csapatok
Holnap Reims-OM

- ab1daL
- Director del Fútbol
Mondjuk amiket kihagy a PSG...
Ibra meg akár mekkora tahó, egy zseni.

Utóbbi két évben mindig nyert itt a Lorient vendégként.
Ibra viszont itt is nyerő faktor lehet, már lőtt is egyet. Felugrott a védővel, aki mindenféle gond nélkül le is pattant róla, majd szorongatva, de begurította. Szerintem nem fog ma kikapni a PSG.
Ibra viszont itt is nyerő faktor lehet, már lőtt is egyet. Felugrott a védővel, aki mindenféle gond nélkül le is pattant róla, majd szorongatva, de begurította. Szerintem nem fog ma kikapni a PSG.
- visca el barca
- Presidente del Barça
kis kancsók
csak hogy tudják hol a helyük. amugy sejtettem h ez lesz, nekik azért kell egy pár fordulo h összeálljanak.

csak hogy tudják hol a helyük. amugy sejtettem h ez lesz, nekik azért kell egy pár fordulo h összeálljanak.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ég otthon egy félidő után a PSG...
0-2 a Lorient-nek. Alex-Sakho tengely borzalmas, Thiago Silvanak lesz helye.

khm ...Alba ...Khmmess2009 írta:ha minőséget akarsz az negyvennél kezdődik! most, jövőre nyilván 45-50 lesz!