mess2009 írta:kívülálló(szurkoló)ként nehéz határozott taktikát felismerni ilyen tét meccseken, de én most meg vagyok győződve róla, hogy taktikai fogás volt Murinho részéről az első félidei biztonsági foci, azzal, hogy majd a másodikban ránk rontanak( legutóbb u ez a meccs elején volt) jórészt meg is történt, hogy nem lett nagyobb baj belőle az a gyors válasz-gól és aza tény, hogy valóban ismerik már egymást a csapatok és mi is jól visszazártunk.
egy-két reakció: hogy lesen lett volna Pedró?! nos nem volt les, ehhez csak annyit, hogy a Madrid a híres mélységi kiugratásai során szinte állandóan hasonló(leshatár) szitukból lövi góljait.
bár Valdes ostobaságot csinált, de szerintem Di Maria fel is lökte, érdekes, hogy ezt senki nem vette észre?! jó néhány bíró le is fujta volna.(szerintem)
Sanchez: sajnos ő soha sehol nem volt gólerős csatár!!! ha nem tudja Tito a stílusának megfelelően játszatni, soha nem is lesz az.
Messi: én már megfigyeltem, ha az első néhány csele, lövése nem megy be sajnos begörcsöl, elkedvetlenedik, vagy ki-tudja? lényeg, hogy tegnap neki sem ment minden de legalább a botlós 11-es rugásból kigyógyult.
Ez van hozzám a legközelebb.
Nem éreztem, hogy huh de lefociztuk őket, első félidőben azért hozzá kell tenni jól működött a Real védekezés, 1 hibapont volt náluk folyamatosan, Messi-Xavi rendre helyet cserélt, s ezt nem követték le, nem emberfogás volt, amit szeret Mourinho alkalmazni, hanem ment a terület védekezés tovább, így viszont Messire sokszor Özil jutott, s ez pl nálam hiba pont is volt részünkről ebből a párharcból már az első félidőben ki kellett volna többet hozni.De nem mentek az utolsó passzok sajnos.
Másodikban meg nagyon kellett ám Pedro gólja, de szerencsére csak szokásosan betette

Ez meg is fogta őket rendesen, a 3-1 nagyon jó lett volna, iszonyat kár Valdes hibájáért.
Pepes résszel kapcsolatban azért illik megjegyezni, hogy vannak ám neki remek meccsei is.Én sem szeretem, de vele a legnagyobb baj, hogy fejben gyenge, mert képességekre iszonyat rendben van, jó felépítésű, lát is a pályán, remek labdákat tud indítani, jól helyezkedik, csak egyszerűen pszichésen nem tudja elviselni a terhet.Valahol nálam Ronaldo is ilyen, pl úgy is gondolom azért próbál a külvilág felé ilyen arcot kialakítani, hogy ki ha én nem, meg beképzelt vagyok stb, mert pont hogy nem bírja a nyomást, s összeroppan, eltűnik a nagy meccsekre.
Pepere visszatérve, ezt halál komolyan mondom, hogy csodálkozom hogy a Rm-nál pl nem viszik el pszichiáterhez, s ezt egyáltalán nem rosszindulatból meg a demagóg szövegből mondom, hogy mert egy állat stb elfogult vélemény, hanem tényleg a csávó szemmel láthatóan nem tudja kizárni pl a közeget fontos meccseken, nagyon hamar "elszáll" az agya, pedig pl itt volt az EB is a portugálok egyik legjobbja volt, s a RM-ban is sokszor nyújt kiemelkedő meccseket