Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a védekező csapat előtte támadó is volt, és úgy kell menedzselni az időt, hogy náluk legyen a labda a végéig...lásd Giants a Super Bowl-on...csababarca írta:Értem amit mondasz,ezekkel tisztában vagyok én is.Tocy írta:
Úgy kell megoldani, hogy maradjon időkérésed, úgy kell dobálni, hogy oldalt ki tudjon menni az elkapó...2 percnél amúgy is kapsz egy időkérést ugye, így izgalmas. Na nem az, amikor letérdelnek, de odáig el is kell jutni, hogy ebben az időszakban náluk legyen a labda. Sajnos tegnap erre mi faragtunk rá, de hát be kellett volna lőni a field goalt, vagy korábban kb 5 lehetőségből a 2 yardosról TD-t csinálni...az utolsó drive-unkat amúgy is ugye fumble előzte meg, amit elnéztek a bírók, és challenge híján nem tudott vele mint kezdeni a Packs...
De ez a letérdelős óralepörgetős dolog nem tetszik. nagyjából amikor nincs időkérése a védekező,utolsó 2 percben lévő csapatnak,le is lehet fújni a meccset.
nah mindegy,ez így marad,majd egyszer Ricsiéknek felvetem,kíváncsi vagyok mit mondanak.
Jah amúgy igen,annyira sírtak a játékvezetők miatt,főleg ami a GB-vel történt,erre tessék,megkapták
Értem amit mondasz,ezekkel tisztában vagyok én is.Tocy írta:
Úgy kell megoldani, hogy maradjon időkérésed, úgy kell dobálni, hogy oldalt ki tudjon menni az elkapó...2 percnél amúgy is kapsz egy időkérést ugye, így izgalmas. Na nem az, amikor letérdelnek, de odáig el is kell jutni, hogy ebben az időszakban náluk legyen a labda. Sajnos tegnap erre mi faragtunk rá, de hát be kellett volna lőni a field goalt, vagy korábban kb 5 lehetőségből a 2 yardosról TD-t csinálni...az utolsó drive-unkat amúgy is ugye fumble előzte meg, amit elnéztek a bírók, és challenge híján nem tudott vele mint kezdeni a Packs...
Úgy kell megoldani, hogy maradjon időkérésed, úgy kell dobálni, hogy oldalt ki tudjon menni az elkapó...2 percnél amúgy is kapsz egy időkérést ugye, így izgalmas. Na nem az, amikor letérdelnek, de odáig el is kell jutni, hogy ebben az időszakban náluk legyen a labda. Sajnos tegnap erre mi faragtunk rá, de hát be kellett volna lőni a field goalt, vagy korábban kb 5 lehetőségből a 2 yardosról TD-t csinálni...az utolsó drive-unkat amúgy is ugye fumble előzte meg, amit elnéztek a bírók, és challenge híján nem tudott vele mint kezdeni a Packs...csababarca írta:Lehet blődség amit kérdezek,meg lehetetlen megoldani,de az NFL-ben miért nincs az,hogy az utolsó 2 percen belül mindig megállítják az órát? Számomra élvezhetetlen,hogy mondjuk 1 ponttal vezet egy csapat,és semmi mást nem kell csinálnia,mint letérdelnie 3szor,és le is telt az idő.
Szerintem ez az órával való játszás nagyon nem illik az nfl működési mechanizmusához,kiveszik a sportélmény,a játék így az utolsó percekből.
Lehet azért gondol így,mert a csapataim rendre rossz oldalán állnak annak a bizonyosnak,de valamit kezdeni kéne ezzel szerintem.
Ahhoz képest elég katasztrófa volt a játékvezetésmiihii írta:Ha minden igaz, ma már a főbírók vezethetik az esti meccset amcsifocibanIdeje volt már a megállapodásnak...
Ha ez tényleg így van, az elég nagy tahóság KG részéről. Nem tudom, hogy valójában milyen kapcsolatban voltak, lehet, hogy KG nem annyira szívlelte Allen-t és most csak még egyet odaakart szúrni. Ha viszont jóba voltak, tényleg barátok voltak, akkor nem volt szép húzás. Ha valaki barátod, akkor barátod, tök mindegy, hogy hol pattogtat.Bob_Marley írta:Haverok voltak, Allen más csapatot választott így nincs barátság, ellenfelek innentől kezdve.
Szerintem a hangsúly azon van amit mond is, hogy ő továbblépett az Allen sztorin, s nem akar se vele se a szituációval többé foglalkozni.KG-nél mindig is fontos volt a csapat, meg hogy igazi "család" legyen, ebből Allen nem kért, így az ő olvasatában ez azt jelenti nincs szüksége a régi cimborákra.Tocy írta:Hát Bob, nem tudom, nekem ez unszimpatikus KG-től, ez nem versenyszellem meg hú de hogy csak a győzelemre koncentrál...szimplán bunkóság. Hiába szeretem, amit a pályán csinál, ha ekkora tapló. Remélem Allen intéz el titeket Bostonban...
James és Durant meg tényleg örömteli
James és Durant tavaly nyáron a lockout alatt végig együtt edzettek. Ezért is volt érdekes az egész éves versenyfutásuk, aztán a játékuk a döntőben. Az sem volt véletlen, hogy az uccsó győözelem után James ünneplés helyet azonnal ment oda Durant-hoz pacsizni, ők tényleg eléggé jóban vannak.Game90 írta:Nálam a 10. hely környékén lenne.neobarca írta:Azért most minden elfogultság nélkül de Melo 17??? Na ne vicceljünk már... Hihetetlen, hogy az ESPN mennyire egy elfogult brigád. De nem is húzom fel magam rajta...Game90 írta:ESPN-nél rangsorolják a játékosokat, mindjárt a végére érnek, például Rondo 12., Melo 17., Irving 22., Harden 26.:
http://espn.go.com/nba/story/_/id/84231 ... ings-11-15
Westbrook itt is Rondo előtt lesz...
Jó ezeket olvasni, hogy ennyire jóban vannak. Miközben Messi - CR...
LeBron James @KingJames
Happy B-Day to one of the best in the world at what he do and good friend @KDTrey5! Live it up bro.
Nálam a 10. hely környékén lenne. De annyira egyben van a mezőny, hogy az 5-20. helyig nagyon nehéz egy sorrendet felállítani.neobarca írta:Azért most minden elfogultság nélkül de Melo 17??? Na ne vicceljünk már... Hihetetlen, hogy az ESPN mennyire egy elfogult brigád. De nem is húzom fel magam rajta...Game90 írta:ESPN-nél rangsorolják a játékosokat, mindjárt a végére érnek, például Rondo 12., Melo 17., Irving 22., Harden 26.:
Azért most minden elfogultság nélkül de Melo 17??? Na ne vicceljünk már... Hihetetlen, hogy az ESPN mennyire egy elfogult brigád. De nem is húzom fel magam rajta...Game90 írta:ESPN-nél rangsorolják a játékosokat, mindjárt a végére érnek, például Rondo 12., Melo 17., Irving 22., Harden 26.: