USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.10.03. 16:08:57

Én szinte abszolút nem nézem az NFL-t, pedig próbáltam, de nem az én világom, ellenben az kosárlabdával, ami mostanra már a kedvenc sportágam lett, de csak az nba-n belül, európait szinte nem is nézem.
Szóval én örülnék ha több meccset adnának, meg szerintem be is férne, mert van olyan amikor egy barca vagy real meccset 5 napig ismételnek, kérdem én mi a francnak?
Most pénteken sajnos lemaradok a törökök elleni meccsről, de majd szombat délben ismétlik, szóval no para :)

Egyébként ha már nba, az espn top 400 valamennyi listájához mit szóltok? Mármint nem ahhoz hogy Curry az utolsó, hanem azokról akik előrébb vannak, pl Irving már 22.-ik Garnett és LMA mögött, ami szerintem korrekt, viszont vannak elég érdekes dolgok + csináltak posztonként egy listát, ahol Westbrook a második :lol: :lol: :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.10.03. 15:57:55

Időkéréses dolog:

Írod, hogy szerinted nem illek bele az NFL játékába ez az idővel manipulálás. Hát márpedig az egész játék a stratégiára épül, ez pedig csak egy újabb stratégiai elem. Ami ráadásul nem is olyan új keletű dolog a sportban.

Az gondolom rendben van, hogy futásnál, ha nem mész ki az oldalvonalon, akkor pörög az óra, akárcsak elkapásnál, ha sikeres. Vezetz x ponttal, már csak alig több, mint 1 perc van hátra. Passzolni fogsz? Nem, mert ha incomplete, akkor megáll az óra, vagy ne adj isten eladod a laszit. Nyilván marad a futás. Annak viszont meg van az esélye, hogy fumble lesz, de persze ha azonnal lefekszik az RB, akkor mentek minusz pár yardot, de pörög az óra. Ezt csinálná minden épeszű ember...annyi, hogy formailag ezt azzal váltják ki, hogy letérdel a QB (ugyanis a futás is a térd, vagy könyök leéréséig tart). Itt nem a támadó csapat a hibás, a másik oldal cseszte el. Csináltak volna inkább egy onside kicket :D

NBA vs NFL:
Érdekes, én nagyon sokszor inkább olyan emberekkel találkozom, akiknek fingjuk sincs a szabályokról NFL-ben (ami nem is meglepő), így nem is igen ülnek inkább le megnézni. Ellenben kosárlabdát kb mindenki vágja (jó néhány apróbb szabályon kívül).
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.03. 09:13:15

http://kepfeltoltes.hu/120930/897950252 ... es.hu_.jpg

Ez meg egy jó kép :D Kíváncsi vagyok, hányszor fognak így együtt játszani...

Bob, maximálisan egyetértek veled, bár én is jobban szeretem az NFL-t nézni, meg sztem egy olyan nézőnek, aki egyiket se ismeri igazán, az amerikai foci jobban bejöhet. De ettől még a kosárlabda is érdekes, és ha már egy KHL-t tudnak adni, akkor egy NBA-t miért nem lehet rendesen? A péntek éjszakai meccs pláne..meg hát úgy amúgy is, éjszaka nincs más meccs, kivéve ugye amikor NFL van ( csütörtök, vasárnap, hétfő ). De ezért van két csatorna...

A legidegesítőbb az amerikai kommentár, nem hiszem el, hogy Csabi meg Bazska nem tudnak beülni, vagy akár csak Csabi, mást úgyse nagyon kommentál...de most tényleg, egy konf. döntőt amerikai kommentárral adni...alapszakaszt még csak-csak, na de könyörgöm, a PO-t...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.02. 20:38:16

nba1.hu-n vetődött fel, s igazából tényleg érdekes kérdés, hogy miért van így háttérben az NBA a Sport TV-n az NFL-el szemben.Abba nem megyek bele, emlékszünk volt mikor OT-ra már nem futott közvetítési idő, mert ott mégiscsak foci volt s az a világ legnépszerűbb játéka.
De kicsit gondolkodva a témán, a kosárlabda nagyon dinamikus látványos játék, ráadásul világviszonylatban is jóval többen űzik mint az amerikai focit, izgalmas talán még soha nem volt ennyi bajnokesélyes csapat mint most az NBA-ben, Jamesék most értek be a fiatalok meg már kopogtatnak.Abszolút eladható lenne, de mégis heti 2 (?) meccs illetve talán a vasárnapi bár ott foci van.Viszont se a kedd se a csütörtöki meccsek nem magyar kommentátorosak, NFl-ben meg mindegyik.Tényleg ennyivel nagyobb lenne a nézettsége az amerikai focinak???? :-k Ráadásul szerintem a közvetítési jogok is drágábbak az NFl-re de ebben nem vagyok biztos.

Kosárlabda szeretőként hozzászoktam meg más is hogy streameken a hangyák pattogtatnak :D De azért kicsit fura hogy ennyire háttérben van a kosárlabda, s hangsúlyozom a játék abszolút eladható, s mégse kíváncsiak rá az emberek, hogy akárcsak több meccs legyen (pl Péntek az ESPN nap és rangadó van s akkor se foci semmi, hajnalra simán lehetne NBA ráadásul az magyar idő szerint szombat hajnal sokan meg is tudnák nézni) vagy legalább amik vannak ne amerikai kommentárral legyenek.
A kérdés valahol költői, csak azért kicsit szomorkás :?

De legalább a Celtics meccseket adják most az európai utazásról \:D/ Kár hogy olyan embertelen drágák voltak a jegyek :? Milánó még nem is lett volna messze :?
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.01. 10:46:24

csababarca írta:
Tocy írta:
Úgy kell megoldani, hogy maradjon időkérésed, úgy kell dobálni, hogy oldalt ki tudjon menni az elkapó...2 percnél amúgy is kapsz egy időkérést ugye, így izgalmas. Na nem az, amikor letérdelnek, de odáig el is kell jutni, hogy ebben az időszakban náluk legyen a labda. Sajnos tegnap erre mi faragtunk rá, de hát be kellett volna lőni a field goalt, vagy korábban kb 5 lehetőségből a 2 yardosról TD-t csinálni...az utolsó drive-unkat amúgy is ugye fumble előzte meg, amit elnéztek a bírók, és challenge híján nem tudott vele mint kezdeni a Packs...
Értem amit mondasz,ezekkel tisztában vagyok én is.
De ez a letérdelős óralepörgetős dolog nem tetszik. nagyjából amikor nincs időkérése a védekező,utolsó 2 percben lévő csapatnak,le is lehet fújni a meccset.
nah mindegy,ez így marad,majd egyszer Ricsiéknek felvetem,kíváncsi vagyok mit mondanak.
Jah amúgy igen,annyira sírtak a játékvezetők miatt,főleg ami a GB-vel történt,erre tessék,megkapták :D
Hát a védekező csapat előtte támadó is volt, és úgy kell menedzselni az időt, hogy náluk legyen a labda a végéig...lásd Giants a Super Bowl-on...

Na meg mondjuk a Green Bay pont ne panaszkodjon, az első fordulóban meg a javukra ítéltek egy totál szabálytalan TD-t a 49ers ellen, amivel visszahozták őket a meccsbe...mi meg egy kis hátszelet már megérdemeltünk, tekintve, hogy az eddigi 3 fordulóban 2 szabályos TD-t elvettek tőlünk, és 2 szabálytalant megadtak az ellenfélnek...a Chiefs ellen mondanom sem kell, mit jelentett...és a Panthers ellen is számított volna.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.01. 10:42:45

Tocy írta:
Úgy kell megoldani, hogy maradjon időkérésed, úgy kell dobálni, hogy oldalt ki tudjon menni az elkapó...2 percnél amúgy is kapsz egy időkérést ugye, így izgalmas. Na nem az, amikor letérdelnek, de odáig el is kell jutni, hogy ebben az időszakban náluk legyen a labda. Sajnos tegnap erre mi faragtunk rá, de hát be kellett volna lőni a field goalt, vagy korábban kb 5 lehetőségből a 2 yardosról TD-t csinálni...az utolsó drive-unkat amúgy is ugye fumble előzte meg, amit elnéztek a bírók, és challenge híján nem tudott vele mint kezdeni a Packs...
Értem amit mondasz,ezekkel tisztában vagyok én is.
De ez a letérdelős óralepörgetős dolog nem tetszik. nagyjából amikor nincs időkérése a védekező,utolsó 2 percben lévő csapatnak,le is lehet fújni a meccset.
nah mindegy,ez így marad,majd egyszer Ricsiéknek felvetem,kíváncsi vagyok mit mondanak.
Jah amúgy igen,annyira sírtak a játékvezetők miatt,főleg ami a GB-vel történt,erre tessék,megkapták :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 10:38:15

Ok akkor majd csak itt vagy privátban írd meg hova, írtad meg kb mikor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.01. 10:31:43

csababarca írta:Lehet blődség amit kérdezek,meg lehetetlen megoldani,de az NFL-ben miért nincs az,hogy az utolsó 2 percen belül mindig megállítják az órát? Számomra élvezhetetlen,hogy mondjuk 1 ponttal vezet egy csapat,és semmi mást nem kell csinálnia,mint letérdelnie 3szor,és le is telt az idő.
Szerintem ez az órával való játszás nagyon nem illik az nfl működési mechanizmusához,kiveszik a sportélmény,a játék így az utolsó percekből.

Lehet azért gondol így,mert a csapataim rendre rossz oldalán állnak annak a bizonyosnak,de valamit kezdeni kéne ezzel szerintem.

Bob: Rondo-ról leírtam más máshol is a véleményem, nem tetszem meg újra.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.01. 10:27:58

Lehet blődség amit kérdezek,meg lehetetlen megoldani,de az NFL-ben miért nincs az,hogy az utolsó 2 percen belül mindig megállítják az órát? Számomra élvezhetetlen,hogy mondjuk 1 ponttal vezet egy csapat,és semmi mást nem kell csinálnia,mint letérdelnie 3szor,és le is telt az idő.
Szerintem ez az órával való játszás nagyon nem illik az nfl működési mechanizmusához,kiveszik a sportélmény,a játék így az utolsó percekből.

Lehet azért gondol így,mert a csapataim rendre rossz oldalán állnak annak a bizonyosnak,de valamit kezdeni kéne ezzel szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.01. 10:11:11

Azért írtam túlreagálod mert egy egyszerű sima mondatból már teljesen máshol járunk.KG diplomatikus volt jókat kívánt, meg azért odaszólt egy fél mondat erejéig.Meg egy olyan emberről beszélünk aki a saját anyját megfojtaná ha ezzel nyer a csapat.Én nagyon szeretem az ilyen mentalitású embereket, külsőségek lényegtelenek, a pályán kimész győzni akarsz minden áron.
De én aztán KG-t nem védem, ő 15+ éve ilyen valaki emiatt szereti valaki féregnek, tahónak tartja te utóbbi én előbbi.

Rondo miért lett egy utolsó nagyképű féreg?

Redsknisnél Meriweather meg Robinson ezért nem játszott:
Kép
Erre azért nehéz mit mondani :D Meccs előtti bemelegítés :D Egyik ráment a másik sérült térdére s így mindkettő inaktív lett.

Hajnalban Tynes megnyerhette volna, de nem jött össze.

Sherels:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.01. 10:33:41-kor.
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.01. 10:05:07

miihii írta:Ha minden igaz, ma már a főbírók vezethetik az esti meccset amcsifociban 8) Ideje volt már a megállapodásnak...
Ahhoz képest elég katasztrófa volt a játékvezetés :? De hát vissza kell rázódniuk. Lesz ez még jobb is. Az a holding nem kellett volna a FG-nál. Bár még akkor is lett volna Rodgers-nek 3 perce, hogy átdobjon a Saints térfelére, és akkor egy FG-al ugyan úgy nyertek volna 1 ponttal. Végül is ha a bírói ítéleteket nézzük, akkor valamilyen szinten sajnos megérdemelt a sajtfejűek győzelme ezzel az 1 pontocskával. Azért volt egy incomplete pass, meg egy fumble, meg egy lökés. Sajnálom, mert a Saintsnek szurkoltam, de a bírói ítéleteket nézve, megérdemelte a GB.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.01. 09:54:12

Biztos, hogy túlreagálom, de attól még ezt gondolom :D Terry igen, őt szintén "nem kedvelem" :D

Odom amúgy tényleg ilyen kövér, vagy csak fake?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.30. 19:12:35

Szerintem kicsit túlreagálod :D
De még van egy hónap de már kezdődik a trash talk :D
Viszont akkor a tahó listához felírhatod Terryt is. :D
Nem megyek bele túlzottan mert megint elkezdesz megvádolni hogy xy-t védek jogtalanul :D Maradjunk annyiban mi egy tahó csapat vagyunk, a pályán úgysem az dönt ki a jó fiú és ki a rossz.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.30. 18:56:49

Hát én megmondom őszintén, Rivers és Allen miatt szurkoltam kicsit mindig a Celticsnek, meg a hazai meccseiteken a hangulat stb, Allen eljött, KG egy tahó, Rondo-t meg régen még szerettem, most már kifejezetten utálom, PP-t ugyanúgy...

Nem tudom elfogadni ezt a viselkedést Garnett-től, ilyen nincs, hogy ha nem vagy velem, akkor ellenség vagy. Legalábbis nálam ez borzasztó ellenszenves, Rondo-ról meg ne is beszéljünk, egy utolsó nagyképű féreg lett az az ember...eleinte nem volt ennyire ez, de ebben a szezonban most nagyon kijött nála...na mindegy, idén asszem először utálattal fogom nézni a Bostont...eddig is mindig voltak beszólogatások, stb, de most, hogy egyértelműen mi voltunk az esélyesebbek, sérültekkel voltatok tele, és még így is kézfogás stb nélkül a két paraszt lejött a pályáról, meg Wade-t fejbe dobta a nagy közönségetek labdával...ez azért már túlment a határon. Garnett most ezt tetézi, mindig elmondjátok, hogy de majd most ebből milyen jól fogja motiválni a Celtics-et Allen miatt...hát fordítva is igaz, ezek a beszólások asszem duplán fogják motiválni Ray-t is, aki nem kért ebből a nagy mellveregetésből, meg a közönségnek arcozásból, amit Garnett és Rondo leművelt...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.30. 18:41:15

Én úgy tudom hogy barátok voltak, de Ray egy hűvös ember, s igazán nem álltak közel egymáshoz.KG-Rondo az igazi nagy barátság a csapaton belül, ők rendszeresen el is mennek együtt mindenhova.De Ray többek között ezért sértődött meg, mert nem lett olyan szerepe az öltözőben meg a pályán sem mint azelőtt.Szóval mély barátságról én nem tudok, tisztelték meg tisztelik is egymást a mai napig KG meg Allen ahogy Garnett el is mondja, de elment thats all.

De igazából szerintem ti csak azt az 1 mondatot ragadjátok ki hogy nincs meg a száma többé. :D Egy amolyan kimért nyilatkozat ez tőle, elmondja legjobbakat Raynek nincs itt ez van, megyünk tovább.De azért egy kicsit odaszúr.

Ha ez bunkóság akkor amiket Rondo csinál mostanában ha rákérdeznek Rayről nála, már meg se említem :D Na ő tényleg igazi tahó módon nyilatkozik, nem védve vagy támadva Rondot, ő ilyen ha egy kérdés számára derogál akkor nem finomkodik.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.30. 18:29:10

Bob_Marley írta:Haverok voltak, Allen más csapatot választott így nincs barátság, ellenfelek innentől kezdve.
Ha ez tényleg így van, az elég nagy tahóság KG részéről. Nem tudom, hogy valójában milyen kapcsolatban voltak, lehet, hogy KG nem annyira szívlelte Allen-t és most csak még egyet odaakart szúrni. Ha viszont jóba voltak, tényleg barátok voltak, akkor nem volt szép húzás. Ha valaki barátod, akkor barátod, tök mindegy, hogy hol pattogtat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.30. 18:15:17

Tocy írta:Hát Bob, nem tudom, nekem ez unszimpatikus KG-től, ez nem versenyszellem meg hú de hogy csak a győzelemre koncentrál...szimplán bunkóság. Hiába szeretem, amit a pályán csinál, ha ekkora tapló. Remélem Allen intéz el titeket Bostonban...

James és Durant meg tényleg örömteli :)
Szerintem a hangsúly azon van amit mond is, hogy ő továbblépett az Allen sztorin, s nem akar se vele se a szituációval többé foglalkozni.KG-nél mindig is fontos volt a csapat, meg hogy igazi "család" legyen, ebből Allen nem kért, így az ő olvasatában ez azt jelenti nincs szüksége a régi cimborákra.
Ismerve a habitusát tényleg olyan hogy aki nincs vele egy csapatban az "ellenség" s a pályán meg azon kívül sincs bratyizás.

De igazából ez a megfejthetetlen eset kategóriája, s igazából a valóságot csak Rondo meg Doc tudja, az szinte bizonyos Ray "megsértődött" Rondora meg a szitura hogy csak csere, Doc mérlegelt és csapat szempontból Bradley kezdőbe helyezése jó döntés volt, de így is 30 perc körül kapott Ray meg fontos labdákat, utolsó dobásokat továbbra is megkapott, ő úgy érezte háttérbe szorult, kevesebb pénzért s hasonló cseretagságért átment egy másik csapathoz.Innentől KG meg a többiek szemében ez nem volt egy cimborához méltó viselkedés.
Legalábbis ahogy ismerem KG-t meg az egész gondolkodását nekem ez jön le belőle.
Az meg hogy nincs meg Ray száma, egy ilyen költői gondolat tőle :D
Én nem éreztem hogy olyan hú de nagyon sértőt mondott volna, legjobbakat kívánja se több se kevesebb, innentől kőkemény ellenfelek a pályán, s az is biztos ha pl szembe jön vele Allen ugyanúgy lefogja ütni adott esetben mint bárki mást.Haverok voltak, Allen más csapatot választott így nincs barátság, ellenfelek innentől kezdve.

Az meg hogy elintéz minket Bostonban meglátjuk :D Van egy olyan hátsó gondolatom az alapszakasz első Bostoni-i meccsére véletlenül pont kisebb sérülése lesz. :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.30. 17:42:40

Hát Bob, nem tudom, nekem ez unszimpatikus KG-től, ez nem versenyszellem meg hú de hogy csak a győzelemre koncentrál...szimplán bunkóság. Hiába szeretem, amit a pályán csinál, ha ekkora tapló. Remélem Allen intéz el titeket Bostonban...

James és Durant meg tényleg örömteli :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.30. 17:37:52

Game90 írta:
neobarca írta:
Game90 írta:ESPN-nél rangsorolják a játékosokat, mindjárt a végére érnek, például Rondo 12., Melo 17., Irving 22., Harden 26.:
http://espn.go.com/nba/story/_/id/84231 ... ings-11-15
Westbrook itt is Rondo előtt lesz... :D
Azért most minden elfogultság nélkül de Melo 17??? Na ne vicceljünk már... Hihetetlen, hogy az ESPN mennyire egy elfogult brigád. De nem is húzom fel magam rajta...
Nálam a 10. hely környékén lenne.

Jó ezeket olvasni, hogy ennyire jóban vannak. Miközben Messi - CR...

LeBron James ‏@KingJames
Happy B-Day to one of the best in the world at what he do and good friend @KDTrey5! Live it up bro.

Kép
James és Durant tavaly nyáron a lockout alatt végig együtt edzettek. Ezért is volt érdekes az egész éves versenyfutásuk, aztán a játékuk a döntőben. Az sem volt véletlen, hogy az uccsó győözelem után James ünneplés helyet azonnal ment oda Durant-hoz pacsizni, ők tényleg eléggé jóban vannak.

Odom meg konkrétan ki*szottul kövérnek tűnik nekem. Gondolkodtam rajta fantasy-ban, mert visszatért LA-be meg minden, de ha ennyi telik tőle idén nyáron akkor lehet inkább meghagyom másnak.:D
PCsabi
aka Game90

2012.09.30. 17:25:23

neobarca írta:
Game90 írta:ESPN-nél rangsorolják a játékosokat, mindjárt a végére érnek, például Rondo 12., Melo 17., Irving 22., Harden 26.:
Azért most minden elfogultság nélkül de Melo 17??? Na ne vicceljünk már... Hihetetlen, hogy az ESPN mennyire egy elfogult brigád. De nem is húzom fel magam rajta...
Nálam a 10. hely környékén lenne. De annyira egyben van a mezőny, hogy az 5-20. helyig nagyon nehéz egy sorrendet felállítani.

Jó ezeket olvasni, hogy ennyire jóban vannak. Miközben Messi - CR...

LeBron James ‏@KingJames
Happy B-Day to one of the best in the world at what he do and good friend @KDTrey5! Live it up bro.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.29. 11:05:43

:arrow:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RY-keMalNs
KG on Ray Allen:
"I don't have Ray's number anymore. I'm not trying to communicate with him. I'm just being honest with everybody in here. It's not that I wish him less than or whatever, it's just what it is...

...I choose not to [communicate with him]. That's a choice I personally made. I'm very close to Ray, I know his family, I wish nothing but the best for him and his family, I just made the choice to move on. That's all."

Kicsi fricska Allennek, kemény egy szezon lesz, s egyből Miami-Boston a nyitónapon :D

Tegnap volt a Media day nálunk, hmm nem volt rossz látni az új arcokat, Green mint régi új is ereje teljében, jó lesz ez.

Doc said the C's might try KG's 5-5-5 minutes plan with Paul Pierce this season.
Terry on Ray Allen:
“No, we’re two different players and hopefully, I’ll bring something that Ray didn’t and some of the things that he did. Obviously, Ray was a great player for this franchise for years, brought them a championship in ’08. But, again, our games are totally different. He’s 6-5 and I’m 6-2, but I am “The Jet” and I like to fly so we’ll see what happens. A lot of those comparisons will be thrown out there but we’re two totally different players. For me, my job, it doesn’t change. I’ll be thrust into the sixth-man role. But hey, I’m on one of the best. It is what it is, and I take pride in it. It’s something every team needs, that spark, that energy off the bench and that’s what I’m here to do. Anything other than that, I won’t be doing my job"
Totál igaza van 2 teljesen más játékos és ember :D Terrynek élmény lesz olvasni hallgatni a nyilatkozatait.Összeállhat egy kis Bad Boys. Garnett, Rondo s most már Terry is apríthat verbálisan és tettekkel is.

Amíg meg nincsen Bradley addig Courtney Lee lesz a kezdő, halál azokra akik üresen hagyják a sarokban :D

Kép
We're comin :D

És már edzünk-edzünk:
https://www.youtube.com/watch?v=E3NrD52 ... re=g-all-u
Lee egyből lesapkázta JET-et jó lesz ez :D

http://www.youtube.com/watch?v=pVkfwNmC ... re=g-all-u
Már most jó a hangulat, csapakémiával idén sem lesz gond :D

Howard és a tánc:
http://www.youtube.com/watch?v=qZV_u7pN ... r_embedded

Update: Rasheed Wallace will join Knicks' training camp.
Prigioni-Kidd-Sheed-Kurt Thomas-Camby
Nyilván így nem lehet felállni, de óriási lenne :D

Rasheed Wallace is the newest New York Knick, bringing their frontcourt's average age to 34.25,
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.29. 09:48:06

miihii
KHAL

2012.09.27. 19:52:41

Ha minden igaz, ma már a főbírók vezethetik az esti meccset amcsifociban 8) Ideje volt már a megállapodásnak...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
neobarca
Director del Fútbol

2012.09.27. 16:47:05

Inkább itt a nagy konkurencia stadionja:
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... ka-2177349

Meg kell hagyni, szép lett... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.26. 16:30:40

Válasz küldése