Eazzy írta:[
Most nem vitaindítónak, de a RB-nél az orrnél használt gumianyag már a felni is, vagy mi a szöszért nem tört ki a kereke?
(a mostani hangulatot figyelembe véve NEM Vettel makkerolása miatt tettem be, csak érdekesség képpen, hogy úgy egyébként ezt hogyan bírta ki az RB?)
Én az ilyenek miatt mondom azokat Vettelről amit,hogy ő is ugyanannyira szerencsés,mint Alo,csak más értelemben.
Őt éri egy pech,mint itt a rajtnál,de ebből is 1000féleképpen kijöhetett volna,de a lehető legjobban jött ki. itt 100esetből 99,5ször kiesik az adott versenyző,az ő autójának meg alig lett baja. és ezt akárhogy csűrjük csavarjuk,bazi nagy mák.
Nah mindegy, jövőre megpróbálhatja Alonso megint,hátha kap egy olyan vasat,ami időmérőn is jó tud lenni,mert versenyen nem akkora a lemaradása. Csak ugye,Vettel pole,mire Alonso előreverekszi magát 4-5 emberen,már a német elment fél perccel a mezőnytől,onnantól veszett ügy. Úgyhogy van meló a holtszezonban a ferrarival, mert a RB gyengébb nem lesz,meg ők évközben is tudnak érdekes dolgokkal belenyúlni a kocsiba,ha kell,szóval okos 3 hónap kell a pirosaktól
Én amúgy istállónak szurkolok,ezért is akartam volna,hogy Hamilton jöjjön a Ferrariba 1-2 VB-t nyerni,mert ő méltó rá tudása alapján. Aztán ebből lehet majd egyszer Vettel lesz,akkor le kell nyelnem,és fogok a ferrarinak szurkolni, nem fogom miatta megutálni őket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."