Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont eleget. Pár éve volt egy hasonló huzavonája, akkor 6 milliót követelt ha jól emlékszem, nem tudom, végül beleegyezett-e a klub.shutterisland írta: mennyit is keres victor?
Ha jól tudom évi 6 milliót, de nem biztosshutterisland írta:mennyit is keres victor?
Azért ez a megbélyegezés nem minden esetben igaz gondolok itt Maschra.Chino írta:Az az igazság, hogy VV meg lett bélyegezve annak idején és ezt már sosem tudja lemosni magáról Ez olyan mintha Pepe elkezdene patyolattisztán játszani, semmi durvaság stb., akkor is mindenkinek egy hentes maradna. Regen sokat lepkézett Valdes ez teljesen igaz, de rendkívül sokat javult és lábbal talán a legjobb kapus a világon, ami, említenem sem kell, a mi játékrendszerünkben létfontosságú. Egyedül a kirohanásai tudnak felhúzni, olyankor kéne neki egy nagy kijózanító pofon.
Szerintem maradnia kellene. Jobbat nem hiszem, hogy tudunk találni, nem kell kockáztatnunk, és még pénzt is spórolunk. Ter Stegen meg Courtois jó kapusok, de hogy itt beválnának-e vagy be tudnának-e rendesen illeszkedni az elég talány. És bárki is jönne legalább 10 milla mínuszban lennénk a cserével.
lehet, de egyrészt ter stegen és courtois röpke 10 évvel fiatalabb, mint ő, így akár 15 évre is megoldhatja a posztot egyikük.Ter Stegen meg Courtois jó kapusok, de hogy itt beválnának-e vagy be tudnának-e rendesen illeszkedni az elég talány. És bárki is jönne legalább 10 milla mínuszban lennénk a cserével.
És V.Váldés fizetése az szerinted reálisChino írta: És bárki is jönne legalább 10 milla mínuszban lennénk a cserével.
ha csak a két utóbbi (válogatott )meccsét nézzük az is jellemző: a Finnek ellen (szerintem) benne volt a gólban, a Franciák ellen tegnap legalább két gólba tartót mentett! ami biztos : nem ő a Barca védelem gyenge pontja!senkialfonz40 írta:Már megbocsáss, de az átlagteljesítménye simán megközelíti a tegnapit (bár nem láttam a teljes meccset, de hiszek nektekshutterisland írta:ha csak megközelítené az átlag teljesítménye ezt a kétségkívül klasszis, magabiztos teljesítményt, amit ma lehozott, a lőtéri papírkutya sem kívánta volna soha a távozását.
a baj az, hogy egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy szezononként hányszor van ilyen jó napja.) én inkább a fordított kijelentést preferálnám, egy kezemen meg tudom számolni, hány meccsen hibázik egy szezon során. Azt ne felejtsétek el, minden kapus emberből van, minden kapusnak van rossz szériája, akármekkora nagyság is a szakmájában! Itt a fórumon sok a "lőtéri papírkutya", akik szajkózzák azt, amit a többi "hozzáértő" is, nevezetesen Valdes egy tré kapus. Dobálóznak nevekkel, de közben nem használják azt a szervüket, amit agynak hívnak.
(ne vedd magadra a kijelentés általános) Én Casillason kívül nem tudok olyan alternatívát, amiben nincs benne a bukás kockázata, ha Valdes pótlásáról beszélünk. Olyan fizikális képességekkel rendelkezik, olyan rutint szedett magára az évek során, hogy egyértelműen a legnagyobbak között van jelenleg, és Yaya fórumtárssal egyetértve "tapad hozzá a zsé".
Én még bízom benne, hogy maradásra lehet bírni, mert a helyére hozott kapuson (bárki legyen is az Casillason kívül) elmehet egy BL., egy fontosabb meccs,akár több is. A bajnokságot nem írtam, oda egy hiba talán kevés, de egy kiegyensúlyozott versenyfutás esetén, egy hiba is elég lehet.![]()
Tudom Valdes is hibázott már fontos meccseken, de jó pár címet is köszönhetünk Neki, azzal az egy-két hárítással, amit a legjobbkor produkált.
Már megbocsáss, de az átlagteljesítménye simán megközelíti a tegnapit (bár nem láttam a teljes meccset, de hiszek nektekshutterisland írta:ha csak megközelítené az átlag teljesítménye ezt a kétségkívül klasszis, magabiztos teljesítményt, amit ma lehozott, a lőtéri papírkutya sem kívánta volna soha a távozását.
a baj az, hogy egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy szezononként hányszor van ilyen jó napja.
Egy jó kapus mindenhova kell. Valdés jó kapus, az égbekiáltó hibái ellenére is. Nemcsak vesztettünk rajta pontokat anno, hanem számos esetben nyertünk is.Barcaman14 írta:Ha Valdésrt nem fognak kapkodni nyáron a topklubok, már pedig nem tartom valószínűnek, szerintem meg fogják győzni, hogy maradjon. Jobban is járna szerintem. Az más kérdés, hogy mi jobban járnánk-e.
Eléggé lutrinak tűnik egyelőre a kapusposzt megoldása. Tény, hogy Valdés nem tartozik a legjobbak közé a posztján, de én egyre inkább szeretném, ha maradna és nem kéne kidobni egy zsák pénzt még kapusra is nyáron.
hát nem kész kapusként érkezne, lenne még mit tanulnia az tény. nekem még az tűnt fel, hogy nagyon könnyen kijönnek róla a labdák, sokszor az olyan lövést is inkább kiüti (ha szerencséje van akkor jó helyre, ha meg nem, akkor...), vagy rosszabb esetben kipattan a mellkasáról, amit valdes lazán lenyelt mindig. aztán lehet izgulni, hogy előbb tud-e rávetődni, mint ahogy a csatár odaér.kristop írta:nekem ezzel a belga sráccal egyetlen egy bajom van. olyan szépen ette meg az összes céronaldo lövést eddig, ami a kapujára ment, hogy egyenes a real fizetné ki a vételára felét nekünk.
ezt a videót nézzétek. csak ezt találtam, itt messi góljai is benne vannak, de hihetetlen, hogy az összes szabadrúgást beszívja cé ellen. ezeket a jóval gyengébb képességű, de tapasztaltabb pinto lazán védte mostanában mindig.
pont ugyanez a bajom vele, főleg a tavalyi bajnokin, zsámolyként végignézte.nekem ezzel a belga sráccal egyetlen egy bajom van.
nyilvánosan árulják, 20 millio az ára, ergo nem akarják megtartani. cechben amugy is van még minimum 6-7 jó év, semmi szükség kurtoára.Fernando írta:Courtois nem az Atlético kapusa, hanem a Chelsea-é. Tudatosan vették Cech utánra, 100%, hogy nem tudjuk megszerezni.