barca2010 írta:Hogy miért Pedro van a kezdőben, azt én nem tudom megmondani neked. Én csak annyit tudok, hogy mindegy ki van a kezdőben, én nagyon szurkolok nekik. De hidd el, hogy nem véletlen játszik Pedro. Mint írtam, nálunk jóval többet hozzá értők (Pep, VDB, Tito) is játszatják.
Az tuti,hogy jobban értenek hozzá,meg sokkal többet látnak is ugye! De azt akkor is a vak is látja,hogy Pedro nagyon régóta csak futkározik fel-le más semmi.
Nekem meg nem mind1,hogy kivan a kezdőben!

Legalább is addig nem amig ekkora különbség van köztük!Amit itt már leírtam,Pedro felé szerintem sokkal nagyobb a türelem,mint Alexis felé! Azért mert saját nevelés gondolom én.(vagy csak jobban nyal "valagat"??

) De nálam már elfogyott felé a türelem akkor is!!
barca2010 írta: Talán ha egy kicsit önzőbb és vagányabb lenne Alex, és többet mutatna magából. Nem kell mindig Messinek passzolni, pláne akkor nem amikor már átment rajta a támadás. Nekem ez a véleményem.
Ezt most úgy írod mintha Pedro mindig meghúzná a váratlant és az 1vs1 királya lenne!

Még ígyis többet mutat ő akkor is magából mint Pedro. Pedro-nak meg kevesebbet kéne Xavinak meg Iniestának vissza passzolni! De tényleg hadjuk ezt mostmár!

Te így látod,én így! Valamiben egyezik a véleményünk,valamiben nem!