Azért megnyugtat, h miközben a Bayern B lazán gurítja a 6-osokat, a srácok ilyen borzalmas passzjátékkal és lötyögős focival rukkolnak elő. Fabregastól Iniestáig mindenkinek volt legalább egy hajmeresztő eladott labdája, ezt sikerült odáig mérsékelni, h csak körbeadogatjuk a Levante 16-osát, és az utolsó 10 percre lett valami játék meg pörgés is.
MoM: Valdes, ami kapura ment, azt védte
Komolyra fordítva a szót, Abidal egy nagyon tanári játékot hozott, és figyelembe véve az állapotát, tőle ez egy elképesztő teljesítmény volt.
(Persze ha most játszott, akkor a Bayern ellen nem fog, de nem járnánk vele rosszul)
Tellot amennyire megdicsértük a múltkor, most egy kezemen meg tudtam számolni, hány jó megoldása volt. Meg amikor már a 3. visszapassza ment ellenfélhez, azon kezdtem gondolkodni, h lehet h Pedro csak visszafelé tud játszani, de ő legalább azt jól csinálja. Ja és persze bejött Sanchez a helyére és 5 perc alatt adott két gólpasszt. Természetesen ettől függetlenül adjuk el. (Villával meg nem tudom mit fogunk csinálni, ha ez jellemző lesz, h sem a ziccert, sem a tizit nem rúgja be, pont a helyzetkihasználását tudnánk leginkább hasznosítani)
Játékvezetés: nem tudom h lehet a pálya közelébe engedni egy olyan embert, aki bambulja a tőle két méterre történő kezezést, és nem fúj semmit. És az sem javít a dolgon, h valószínűleg a saját kamutizijét próbálta kompenzálni ezzel, meg azzal, h Villa lerántását sem fújta be. De legalább egy szabályos gólt elvett az ellenféltől. Tragikus.