Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha egyetért a klub és a kapus ebben, és mindezt jó érzéssel nyugtázzák, akkor számunkra ez miért lenne probléma? Nem a mi pénzünkről, munkánkról van szó. Mindkét fél elégedett, és emellett szerintem kockázatos is lenne egy új kapus. (Bővebben a következő bekezdésben...)JOseppe írta:A probléma az hogy irreális fizetése mellett, egy igazi potyaleső hálóőről van szó, aki azt képzeli magáról hogy ő áll a klub fölött.És az a baj, hogy valszeg a vezetőség is ezt hiszi róla..Mikaos írta:Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen.
Itt is azt tudom mondani, hogy amit a klub szakemberei -az elemzőktől kezdve a tulajdonosig- gondolnak erről a kérdésről, az a mérvadó. Az én véleményem mellesleg az, hogy Thiago Silva mellett maximum David Luiz lehetne alkalmas nálunk a poszt betöltésére, de utóbbi esetében is csak a hatalmas akarat és küzdeni vágyás segítene, mert jelen állapot szerint a játékstílusa messze áll a Barca-étól - és válaszolva a kérdésedre, sajnos akármilyen jó védők és kapusok szaladgálnak a világon, nálunk a lényeg az, hogy egy speciális játékrendszerbe illeszkedjenek.JOseppe írta:Miért D.Luiz,Subotic,Hummels pl, ők nem alkalmazkodnának könnyen a csapatba csak TS.Ezt honnan tudjuk???Ezzel arra célzok, hogy ők is minőségi igazolások lehetnének.Csak az a baj, hogy az edzőnk nem lát az orránál tovább.Mikaos írta:A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.
Bocsi, itt felröhögtem. Nem, ez az ember egy vicc, egy komédia, feltehetőleg azért nem lépett le még az idén, mert nem volt olyan infantilis edző, aki leigazolta volna. Jövőre meg ingyen biztos elviszi valemelyik közepes, vagy nagyobb csapat.Mikaos írta: 1Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen. Sokkal nagyobb kockázat lenne egy új kapus.
Ezzel tudnék vitatkozni, mert nem tudhatod előre, hogy ki hogy tud alkalmazkodni egy adott stílushoz.Mikaos írta: A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.
Ezzel meg nagyon egyetértek, a madridi kis speciális barátunk nevetséges szintre degradálta a madridi focit.Mikaos írta: Az utolsó mondatod meg...olyan, mintha egyáltalán nem is követted volna figyelemmel az utóbbi évek Barca-ját, amikor is egy korántsem IGAZI edzővel végigvertük az egész világot, és a jelenlegi, szintén NEM-IGAZI edzőnkkel 1-2 kivételtől eltekintve!! hasonlóan jártunk el. Ezzel szemben a Real Madrid az IGAZI, A LEGIGAZIBB edzőjével rettentő sovány eredményeket tudott felmutatni az utóbbi években.
Komolyan, nem értem az egész hozzászólásodat.
Ebben igazad van.De Iscot látva,van esély a beválásra.Mikaos írta: A Madridnál jó úton járnak Isco és Illarramendi kapcsán? Honnan veszed? Rengeteg fiatal igazolás megbukott a Madridnál - 50%-ot adok nekik is erre. Lehet, hogy alig fognak játszani első évükben, ami például megállíthatja őket a fejlődésben. Nem lehet tudni, csak ezt akarom jelezni.
A probléma az hogy irreális fizetése mellett, egy igazi potyaleső hálóőről van szó, aki azt képzeli magáról hogy ő áll a klub fölött.És az a baj, hogy valszeg a vezetőség is ezt hiszi róla.Ami cirkuszt levág minden évben a csapattal, biztos hogy ezt nem sok helyen türnék el.Mi a probléma a kapusunkkal? Az egyik legjobb kapus, ráadásul a Barca-stílushoz mindenképp az (egyik) legjobb, már viszonylag megjött az esze is, szóval nehogy már a maradása negatív dolog legyen. Sokkal nagyobb kockázat lenne egy új kapus.
Miért D.Luiz,Subotic,Hummels pl, ők nem alkalmazkodnának könnyen a csapatba csak TS.Ezt honnan tudjuk???Ezzel arra célzok, hogy ők is minőségi igazolások lehetnének.Csak az a baj, hogy az edzőnk nem lát az orránál tovább.A védőkérdésben teljesen egyetértek a vezetőséggel és Titoval. Csak minőségit és Barca-stílushoz könnyen alkalmazkodót, vagy akkor inkább senki se jöjjön. Padra ne igazoljunk.
És azt is felmutatta hogy hogyan kell minket megállitani, amire Tito nem volt képes reagálni.Hiszen az ő regnálása alatt, a csapat nem nagyon tudta legyőzni a RM-t. Sovány eredményei ellenére, a Tito vezette csapat nem nagyon tudott mit kezdeni velük.Ezzel szemben a Real Madrid az IGAZI, A LEGIGAZIBB edzőjével rettentő sovány eredményeket tudott felmutatni az utóbbi években.
Komolyan, nem értem az egész hozzászólásodat.
Első észrevételem és egyben kérdésem: mi a problémád az átigazolási szezon 6 (azaz HATODIK) napján? Sietünk valahova? Van még 54 nap.csababarca írta:Elég jó úton jár a madrid igazolas terén,remek játékosokat igazolnak. Elhagyják talán ezzel ezt a khedira féle vonalat. Persze Illaramendiben es Iscoban is benne van a kockazat,hogy beválnak e, de nekem nincs kétségem afelől,hogy igen.
Sajnos nálunk meg most pont átfordul a dolog görcsös ragaszkodásba a dolog a múlthoz....jó lenne ha észbe kapna a vezetőség és elkezdenénk épitkezni, és gondolkozni az ikonok pótlásán.
Mindegy,de nekem csalódás ez az átigazolási szezon, igazából semmi konkrét hír semmiről. Pedig tavasszal szó volt új kapusról, védőről, ehhez képest se új kapus,se új védő, ráadásul hagyjuk veszni az egyik legnagyobb potenciállal bíró kp-t. Jó hoztunk egy Neymart,de ő nem megoldás mindenre.
Persze ez változhat, de nem tudom, eleve ott kezdődött az egész,hogy ők mertek egy igazi edzőt leültetni a padra, mi meg....
Elég nagy az optimizmus ezek szerint. Nacho és Morata kevés. Jesé nagyon tehetséges, de még csereként sem játszott, nem mondanék róla semmit. Carvajallal szintén várnék még, 1 meccs nincsen még a lábában. Isco és Illaramendi nagyon jók és tehetségesek, de azért nem nevezném Xabi Alonso-Özil-Modric erősségű játékosoknak egyáltalán. Mindenképpen spanyol, de erős magnak egyelőre egyáltalán nem nevezném.ericco írta:Elég erős fiatal spanyol mag van kialakulóban: Carvajal, Jesé, Morata, Nacho, Isco és Illaramendi.
Arbeloat még lehet én is ki tudnám szorítaniMár kérdeztem egyszer, de valaki látta már ezt a Carvajalt rendszeresen játszani. Úgy értem nem 1-2 meccsen, mert én igen korlátozott számú Bundesliga mérkőzést tudok nézni. Nem tűnik ügyetlennek, de, ha gyorsan fejlődik is, azért Arbeola –olyan amilyen– egy-két évig biztos előtte maradna.
Erről meg csak úgy süt a rosszmájúság. Modricot tavaly igazoltuk, mikor még teljesen másvalaki volt az edző. Jó, hogy nem hozod fel példaként Ramost vagy CR-t. Iscora pedig maga Ancelotti is rábólintott, mert már júniustól nyílt titok volt, hogy ő lesz az edzőnk. A keret tervezése, egyeztetések már jóval a hivatalos bejelentés előtt megkezdődött az olasszal és Zidanenal.Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.
Jót röhögtem rajtaNeymar7 írta:http://www.hatharom.com/2013/07/03/riha ... -foto?eb=1
Köhömm-köhömm...Ez azért kemény! Elég cinkes... No comment!
A világ legtehetségesebb játékosáról van szó. Ő és Varane az elkövetkezendő 10 évben minden meccsen lefogják radírozni Messit és Neymart.Chino írta:Csak mert odaát mindenki biztos kezdőként számol vele. Emellett egyfajta Alba-klónnak (csak jobboson) tartják a madridisták, aki bejátssza az egész oldalt. Csak én érzem túlzásnak vagy egy eddig meg nem értett zseniről van szó, aki csak a csúnya mosolya mioatt van Montoya mögött az U-21(!)-es válogatottban.
nagyon örülnék, ha Ancelottival dolgozna együtt megint, szerintem még mindig tudna finomodni a szép játéka, ha az öreg irányítja. csak az a baj, hogy épp rossz helyen történne a formajavulásBarcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2258213
Nem igazán látom, h Isco és Modric leigazolása után mi értelme lenne? Igaz, ezekbe nem volt beleszólása Ancelottinak. Először igazolnak, utána hoznak edzőt.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2258213
Vele nagyon jól járnának, úgyhogy remélem, hogy nem jön össze Ancelotti terve.![]()
Bár már 34 éves Pirlo, tehát nem rá kell építeni a jövőt, de 1-2 jó év még simán van benne és ha megtalálnák a helyét középen, akkor bizony hatalmasat erősödne a Real szvsz.
Igen, de az egyetlen egy valamire való csapatot egyszer sem tudtuk legyőzni az idén...ehhez képest mi nyertuk 100 ponttal a bajnokságot. gondold át inkább még1x.
2009:bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ak-2257915
Na, végre egy újabb szimpatikus srác Madridból!
visca el barca írta:ehhez képest mi nyertuk 100 ponttal a bajnokságot. gondold át inkább még1x.mess2009 írta:edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.
ehhez képest mi nyertuk 100 ponttal a bajnokságot. gondold át inkább még1x.mess2009 írta:edző és játékos állomány . ha eltekintünk még néhány fontos elemtől bizony ezeken eldőlhet. én azt látom, hogy a Madridnál a világ egyik (aktuálisan) legjobb edzője volt - nem jól teljesített - tehát cseréltek! egyszerű és logikus. nálunk ezzel szemben egy másodedzőt futtatnak aki beteg(?!) akkor jöjjön a "másod másodja" nos ez is egyszerű és logikus : bukta.