visca el barca írta:é is a nyomogombos telefonok hive vagyok, és egyszeruen hihetetlen h egyetlen cég sem lát fantáziát ilyen telefonokban. épp most néztem meg a tmobilenál, van két blackberry és annyi. pedig h a nokia kijönne vmi franko kis oldschool teloval simán beruháznék rá
Miért nem látnak fantáziát a dobozos tévékben, a centrifugás régi mosógépben, a walkmanben,stb...
elavultak, ma már kutyának sem kellenek, mint ahogy nyomógombos telefon se nagyon kell senkinek, leszámítva egy nagyon szűk réteget. Apum,anyum pl még olyat használ, nokiát, de nekik tényleg csak hívásra van,semmi másra nem használják.
Ez van sajnos. De a nyomógombos telefonok korának is megvoltak a csúcstelefonjai, elég csak a nokiára gondolni, az ő telefonjaikat aranyárban mérték (persze nem véletlen), a kor appleje volt,és akkor arra irigykedtek az emberek, akinek a legújabb nokiája volt.
Az ilyeneket inkább el kell engedni, felesleges vele foglalkozni, mert úgysem lesz olyan,hogy csak a 25 év feletti,diplomás, két nyelvet minimum beszélők vehetnek iPhone-t. Ez most a nagy brand,lesz ez még ígyse.
(mégegyszer, nem bántom az almásokat, én is vennék, ha tehetném, de nem tehetem meg.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."