recrea írta:...
- mert Apple, mert iPhone, mert egy tárgyaláson egész más ezt elővenni, mondhat nekem bárki bármit
...
Akkor én most mi vagyok?
Nekem álszentnek tűnik az, akinél nem szempont a 3. pont, egy esetben hiszem el, ha céges telefont kap, de az meg a legritkább esetben szifon! Mindannyian - és nemcsak ez esetben - a marketing áldozatai vagyunk.
Ha a Galaxy S4 jobb lenne, mint az iPhone, akkor azt vennék, nem törődve azzal, hogy minden ötödik embernek almás Nokia van a zsebében. Ha egyszer valami rossz, akkor csak azért nem fogom megvenni, mert az a divat. Utána meg szívjak vele mi?

Hát hogyne...én régen így voltam a focicipőkkel, még olyan 12-13 éves koromban. Akkoriban Nike b.zi voltam, és valljuk be, marketing téren a Nike még mindig toronymagasan jobb, mint az adidas. Szebb, és designosabb csukákat is gyártanak. Nálam a Nike-adidas olyan mint az iPhone-Samsung. Az egyik sokkal nagyobb divat, mint a másik. Csak éppen az első két Nike csukám 2 hét illetve 4 hónapig bírta a lábamon, az első adidasomat meg azért kellett 1 év után lecserélni, mert kinőttem, a másodikat 2 év után azért, mert belerúgtam az aszfaltba és felszakadt a "csavaró csíknál" a varrás, a harmadik meg még most is megvan. Ha egyszer valami rossz, akkor nem fogom megvenni azért, mert mindenki másnak olyan van. Ugyan így vagyok a telefonnal is. Volt Samsungom, fél év után mindig előjött rajta egy fajta hiba, másodjára a szervízben közölték, hogy ez ilyen, típushiba. Aztán jött az iPhone, és azóta el se tudnám képzelni, hogy más telefonom legyen. Ez annyira egyben van, annyira megbízható, szoftverileg és hardverileg is annyira rendben van, hogy nem is tudom megérteni, hogy mások hogy tudnak szenvedni az androiddal, meg főleg a windows phone-al

Ha lesz rá lehetőségem, akkor ezentúl csak iPhoneom lesz.