Melkor írta:De, nagyon is érthető, csak nincs igazad
Végre valami egyenes beszéd!
Melkor írta:Ha nem leszünk ott 8-10-en szombatonként a Karácsony Sándor suliban, akkor kb 6-8-an maradnak, és ebben az esetben BIZTOSAN meg fog szűnni az ottani foci

Ez kínosan igaz!
De nézd
Melkor!
Ha azzal elősegítem a Csapat előbbrejutását, hogy a Karácsony Sándor utcai foci megszűnik (mert edzést tartunk magunknak, hogy ügyesebbek, jobbak legyünk stb...),
szívfájdalom nélkül megteszem.
Ha ez nem tetszik Neked, vagy bárki másnak (amivel nincs baj hisz ahány ember, annyi vélemény...), hát... ez van,
én nem kívánom már ezt tovább ÍGY csinálni, mert nekem ez már nem okoz örömet...
Nem úgy, mint régen.
Vagy velem tartotok, vagy szerveztek magatoknak mást (akár) ebből a gárdából (lehet hogy valami jobbat...?), de ami MOST van, az nem mehet már tovább...
Tudom, a Te véleményed az: túl borúsan látom a dolgokat.
Lehet. De most nyerj bepillantást az én szemszögemből:
2004. november
Sikerült összehoznom/összehoznunk egy csapatnyi remek embert, akikből haverok - netán egyen ketten barátok - is lettek azóta. = felemelkedés
2005. március
Ez a Csapat, kiváló teljesítménnyel, jókedvvel döntőzött a Szurkolói Tornán. = szárnyalás
2005. április
Rendszeresítettük a Karácsony Sándor utcai szombatokat = munka
2005. július
Megnyertük a Szurkolói Tornát! = csúcs
2005. október (?)
Beiratkoztunk az őszi/tavaszi TippMixbe = hiba, hanyatlás kezdete...
2005. november
Csalódást jelentő negyedik hely a Tornán... = zuhanás
2005. december
Beiratkoztunk a téli TippMixbe = mélypont
2006. február
Az aktuális Szurkolói Tornán még a csoportból sem jutottunk ki... = csőd...
Lassan lemondok, mint Perez ("...új impulzus kell a Csapatnak")... ehhh...
Az eredménytelenségeink - és az ebből fakadó nézetkülönbségek - immár rendszeressé váltak (lásd: az utolsó két Torna, a Bajnoki kudarcok) de nem is ezzel van a legnagyobb baj.
A legnagyobb baj (s megint ismétlem magam):
ez már nem Csapat...
üdv
gnorbert