Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így vagyok vele!Ráadásul még egy pofon már nem oszt nem szoroz a Barcának,sőt lehet,hogy jövőre jobban észhez téríti az ellustult fásult társaságot.Martin12 írta:Na sokat erhet a tegnap elhullajtott ket pont, nagyon sokba kerulhet!!! Utolso esely ha ma kikap a madrid otthon ( nagyon nem valoszinu) viszont ha az utolso forduloba fog eldolni h a real vagyt az atma a bajnok akkor hiaba vagyok nagy barca rajongo, dea realt nagyon nem kedvelem, nem fog erdekelni, akkor kiutazok es a stadion elol kovel fogom a jatekosainkat addig dobalni amig nem adjak oda a meccset. Ha a real triplazik iden, igy akkor en az agyam eldobom!!! -.-
Idén lehet, hogy a Real lesz a bajnok, mert jó tavaszt futnak, ráadásul ki tudják használni a két rivális botlásait. A Barcelona már jó néhány hete kiszállt a versenyfutásból, mert mentálisan ez a csapat nem képes rá. Hiába a matematikai esély, azt akaraterővel lehet kiharcolni, de a mai Barcelonának nincs akaratereje. Az Atlético és a Barcelona tálcán kínálja a Realnak a bajnokságot. Pedig szorítottam, hogy ha már nem mi, akkor az Atlético legyen a bajnok.Leon írta:Elnézve a Barca formáját egy A csapattal felálló együttest is simán verni fog az ATMA mindenféle csalás nélkül is.De ha valahogy vezetünk ellünk a végéig akkor remélem Alves rúg 2 öngólt 2 perc alatt!![]()
Elsírom magam ha Real úgy lesz bajnok ha:![]()
1 Nekünk köszönheti.
2 A Barca és az ATMA ellen 4 bajnokiból 1 pontot tudott összekaparni
Majd Puyi rúgat egy öngóltalparka23 írta:Jah és azt nee feledjétek hogy nagy sansszal egy olyan Puyol fog bucsuzni tőletek az utolsó meccsen aki a szivét lelkét a klubért adta évtizedeken keresztül.
mintha ma néznétek először la ligát. ez a levante srácok, vágjátok, idegenbe egyszerűen baromi jók, az atmának pedig elég sok meccse volt már. és sokkal szimpatikusabb, hogy normális játszanak, hogy megverjenek egy nagy csapatatot a saját közönségük előtt (mert ez a lényeg), minthogy "mivel nem számít a helyezés ezért nem érdekel minket a meccs".csababarca írta:Gratulálok a Levantének,most aztán nagy janiknak hihetik magukat. Utálom az ilyen csapatokat, holttérben,kutyát se érdekli,hogy hol végeznek, erre emberkednek az AtMa ellen...
Ennyi erővel az AMadrid-nak is jár a grat...csababarca írta:Gratulálok a Levantének,most aztán nagy janiknak hihetik magukat. Utálom az ilyen csapatokat, holttérben,kutyát se érdekli,hogy hol végeznek, erre emberkednek az AtMa ellen...
Nem, mert nincs az az Isten, hogy a Real idén már meccset bukjon és olyan sem, hogy mi megverjük az Atletico-t az utolsó fordulóban. És ha nem mi, akkor legalább ne is a Real legyen a bajnok... az Atletico építkezése klubhovatartozástól függetlenül is szimpatikusabb, mint a másik Madrid nagybevásárlásai.zsoltfree írta:Nem értem miért van ennyi At. Madrid drukker itt. Nem úgy van, hogy ha ők is és a másik Madrid is beleszaladna egy zakóba akkor újra a saját kezünkben lenne a sorsunk????