palesz77 írta:
A "szarok bele" hozzáállására gondolok itt Messinek, nem a statokra. De aki egy Bl negyeddöntőben - vagy elődöntő, nem emlékszem már - alig fut többet, mint egy kapus, és láthatóan tojik magasról a dolgokra, az nálam nem érdemel Aranylabdát.. CR meg lehet, hogy a Bl döntőn sem villogott, de Bale gólja előt - ha jól emlékszem - pont ő volt az, aki a saját 16-osa körül visszasprintelve szerelte a támadót, és indította a kontrát. Hozzáállásban idén sajnos verte a Portugál Leot, és ilyen azonos mutatók mellett ezt is figyelembe veszem én.
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..
Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja. Csak vegyük az utolsó meccsünket a Cordóba ellen. "Semmit" sem csinált Leo egész meccsen, sétált meg "sz@rt bele" stb, de vágott két remek gólt, a második egy csoda, amit CR az életében jó ha egyszer meglő majd. Messitől a váratlan mindig minden meccsen, játszon akárhogyan, benne van és hogy őszinte legyek, nekem ne hátul szereljen, hanem elől varázsoljon, azt meg nagyeséllyel megteszi szinte minden meccsünkön. Két teljesen különböző játékost vetünk itt össze nap mint nap, hogy ki a jobb és ki érdemli az aranylabdát. Az egyik mindent megtesz, hogy partiba maradjon a korszak legnagyobbjával. Ezért minden dícséret megilleti, mert rengeteg energiát fektet bele. A másik meg azt teszi, amit a legjobban szeret, játszik és szórakoztat, hogy e mellé még díjazzák is az neki csak mellékes.
Egyébként
na0421-el értek egyet. Neuer-nek kellene nyerni, mert a legkiegyensúlyozottabb volt egész évben. VB-t , bajnokságot, kupát nyert. Nem volt hullámzó a teljesítménye, ugyan Ő is sétálgat

, de ez megbocsájtható neki