Na, a tegnapi meccsről:
Adama eszméletlen mennyire tud cselezni, szinte tarthatatlan. De a múltkori meccsen jobban tetszett, most nem volt nagyon játékban, és szinte csak a vonal fele tolta meg megint. Jó helyen van még a B-ben, fejlődjön csak!
Halilovic mozgását imádom komolyan, még ha tegnap nem is csinált sokat. Nem szélső támadó, szerintem ez tisztán látszott tegnap is, remélem Lucho nem fogja ott erőltetni mostantól. Fizikálisan van még mit fejlődnie, de az a tekerés..

Várom már, hogy 1-1,5 év múlva kkészen álljon a felnőtt keretre!
Gambau az új Busi, kezdőbe vele!

Amúgy színtelen-szagtalan volt nekem a játéka, nem is igen emlékszem rá, csak néhány nagyobb hentelése maradt meg bennem.
Munir meg.. Szerencsétlen srácot totál elcsesszük ezzel a jegeléssel. Anno az tetszett benne, hogy még ha nem is lőtt be mindent - finoman fogalmazva -, legalább instant gólveszélyt jelentett az ellenfélre, na hát ez mára totál eltűnt a játékából. Lucho ha így folytatja jó pár évre visszavetheti a fejlődését, vagy akár totál meg is törheti a karrierjét, szép munka, csak így tovább!
u.i.: Ja és Lucho nem tudom miért jegelte Ié-t és Diagnet, szerintem simán kaphattak volna legalább 15 percet, elég hülyeségnek tartottam ezt..