Pogba megítélésével inkább ez a gond. Egy magas masszív fekete francia és már automatikusan védekezőbb típusú. Pont azért lenne ideális, mert Rakitic és Ini helyén is bátran bevethető. Tud támadó stílusban is játszani, abszolut nem idegen tőle, a Juve-ban is rendre játszik ott.noname írta:Pogba... Hm...Gólerős, jól passzol, erős, sokat dolgozik. Hol kell aláírni? Egyetlen bajom vele, hogy hol játszana. Pogba inkább hasonlít Rakiticre, mint bárki másra. Az az igazság, hogy nem tudnék sok rosszat mondani rá. Nem igazán bírom a fejét, továbbá azt, ahogy lelépett az MU-tól, de szerintem legfeljebb a sebessége lehet valamivel gyengébb az átlagnál.Bár ez kb mindenkire érvényes, aki az olasz bajnokságban játszik.
Nekem sem túl szimpatikus a gyerek, de sokkal jobban illik jelenleg ide mint mondjuk Verratti. Ő jó megoldás lehetne ráadásul fiatal is (lehet, hogy pont emiatt van egy kicsit elszállva). Szerintem vele nagyon sokat erősödnénk, a kérdés hogyan lehetne megszerezni.
Amúgy nézi valaki a Serie A-t és Kovacic-ról tud valami közelebbit. Én két meccsét láttam össz-vissz, a Fiorentina meg az olaszok elleni válogatottat. Ügyes játékosnak tűnt, jól lát a pályán és technikás is. Csak ezért kérdem mert egy Interes haverom nagyon tolja és állítólag iránta is érdeklődünk viszont youtube alapján nem vonnék le sok következtetést.