Barcelona don't plan to improve the renewal offer made to right back Dani Alves (32). The contract of the player expires in June. [rac1 ser]
Helyes. Közbe elolvastam a főoldalon levő cikket a nyilatkozatáról, bár ne tettem volna.. Ezek után végképp azt mondom, hogy engedjük el ha annyira menni akar, az őszt ki kell húzni nélküle is.
"Bartomeu tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy elfogadjam a klub ajánlatát."
Ez számomra még mindig rejtély, hogy mit kérhet, hiszen nem a pénz érdekli..
"A Barcelona hat hónapja még nem akart hosszabbítani velem, és csak akkor fordult meg alapvetően a kocka, amikor kiderült a FIFA átigazolási tilalma. Szerintem nem becsülnek meg úgy, ahogy kellene, ezért ha ez így marad, akkor keresek egy olyan egyesületet, ahol megbecsülnek majd."
Ez a rész viszont kimondhatatlan módon felcseszi az agyam. Ebből látszik, hogy rohadtul semmi önkritikája az ürgének, mi ez a szöveg már te atyaúristen??? Mit hisz ez az ember magáról? Hogy jól játszott fél éve, meg előtte 2 éven keresztül? Az, hogy klubon belül nincs jobb alternatíva, rohadtul nem azt jelenti, hogy ő jól játszik.. Arra a teljesítményre nem csoda, hogy nem akart a klub ajánlatot tenni neki, amit akkor tolt, az szégyen volt kb az ő képességeihez mérten. És azok után van pofája ilyet kijelenteni.. Vicc. Pique is pocsék volt tavaly, tőle érdekes, mégsem azt olvastam, hogy klubon belül senki nem jobb nála, hanem hogy érzi, hogy rossz szezonja volt, de vissza akar kerülni újra az elitbe - meg is tette.
kristop írta:elmondja, hogy nem a pénz a problémája -> mindenki azt mondja hogy a pénz a problémája
igazi bad luck brian, vagyis dani

CR meg lenyilatkozta, hogy nem érdeklik az egyéni díjak, Carlo lenyilatkozta egész évben, hogy Bale nem játszik rosszul, nálunk tavaly lenyilatkozták, hogy nem akarjuk Cescet és Alexist eladni, egy vereség után mindig azt nyilatkozzák az edzőink, hogy nem voltunk rosszak, soroljam még?
De amúgy most már kezdek hinni neked, hogy tényleg nem CSAK a pénz érdekli - de azért az első idézetem a cikkből elég sokat sejtet -, hanem szimplán olyan egyszerű Dani, hogy elhiszi magáról, hogy ő megérdemelte volna a szerződéshosszabbítást már tavaly nyáron is.. Önkritika 0.
Normandia írta:Most itt sokan lélektelenségről, klubhűség hiányáról meg az ég tudja miről értekeznek vele kapcsplatosan.
Nem, itt arról megy a felháborodás, hogy nem tudja helyén kezelni a saját teljesítményét - amit az utóbbi években nyújtott -, és még ő van felháborodva, hogy a klub azt a teljesítményt anno nem honorálta egy busásabb szerződéssel. Kicsit magába szállhatna, mert igen el van tájolva sajnos.