Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Össze is jött neki. Amúgy meg ott kell lenni és be kell tudni lőni. Hétvégén is csak egy volt tizi az ötből. Lehet, hogy nekünk Barcásoknak nem a szívünk csücske de el kell ismerni, hogy Messi után még mindig ő a második legjobb játékos a világon.noname írta:Jah. Tizenegyesekből. Semmi új a nap alatt.Nero. írta:Ronaldo meg közel egy újabb mesterhármashoz.
Erre céloztam, csak kimaradt egy vessző a "nem" után.LG írta:Miért ne nyerhetnék? Kiesnek a 3. helyen, és kész.Chino írta:Sevillanak is sikerül továbbmennie, ha nem nyerhetik zsinórban az újabb EL-t.
Az A-B-C-D-F-G csoporttal egyetértünk.hank1ee írta:...
Miért ne nyerhetnék? Kiesnek a 3. helyen, és kész.Chino írta:Sevillanak is sikerül továbbmennie, ha nem nyerhetik zsinórban az újabb EL-t.
igen, ez világos, csak nem tudtam h mi alapján csinálták ezt. azóta kiderítettem, hogy tv-s közvetítések miattGali írta:4 angol csapat van. Ebből 2 kerül az A-D ágra, 2 pedig az E-H ágra.visca el barca írta:valaki továbbra is elárulhatná, hogy milyen ágakról beszéltek itt végig (amiért pl a cityt sem kaphattuk)
amugy jó csoport, sima első helynek kell lennie. 2. helyre kusennek több esélye van
A Cityt azért nem kaphattuk, mert az Arsenal és a Chelsea már a mi águnkon volt (E-H).
Ugyanez igaz a többi egy nemzetből való csapatokra is.
Félve leírom, de itt eltudom képzelni, hogy a Juve mint döntős rögtön kiesik. Szerintem a Sevilla ott lesz. Ebben a csoportban már az ikszek is sokat jelenthetnek és arra a Sevilla bárki ellen képes. Meglátjuk, de én látok itt sanszot a továbbjutásra.visca el barca írta:sevillát nagyon sajnálom. juve, city, gladbach, nem lesz egyszerű.
4 angol csapat van. Ebből 2 kerül az A-D ágra, 2 pedig az E-H ágra.visca el barca írta:valaki továbbra is elárulhatná, hogy milyen ágakról beszéltek itt végig (amiért pl a cityt sem kaphattuk)
amugy jó csoport, sima első helynek kell lennie. 2. helyre kusennek több esélye van