Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez így csalóka. görögország, é-í, románia, finn, fereör... ezek aztán nagy kihívás elé állítják a védelmet. egy közepes kaliberű válogatott (belga, lengyel) simán verne 3 gólt akármikor. láthattuk tegnap is mennyi bénázás volt hátulLG írta:A védekezés már rendben... innen lehet építkezni előrefelé.
Dárdai óta nagyon egyszerű a taktikánk: arra hajtunk, hogy lehozzuk kapott gól nélkül a meccset, elől pedig megpróbálunk találni valahogy egy gólt. Jelenleg ennél többet, vagy jobbat nem is lehet kihozni ebből a csapatból.Láttam én az akaratot, de mi volt a taktika?
Az a zsuzsi Dzsudzsákot jelenti? Mert akkor nem értek egyet. Alig volt nála a labda, ha meg igen, akkor a legkisebb kontaktus után feldobta magát, baromira nem volt szimpatikus.Nálam egyértelműen ő meg zsuzsi voltak a meccs emberei a mi részünkről.)
Hollandia?hank1ee írta: Ha nem sikerül, akkor meg pótselejtező, ki tudja ki ellen, nem kell bemutatni az oda pályázó válogatottakat.
Maradt a legjobb csoportharmadik, vagy a pótselejtező.
Viszont a fiúk azért többé kevésbé tisztában voltak a realitással és nagy ígérgetések nem történtek. Storck sem ámította a népet, teljesen korrekten kimondta, hogy az iksz is jó.hank1ee írta:
És milyen várakozás előzte meg a meccset...Kicsit óvatosabban kéne legközelebb, akinek leesett a tantusz, látta, hogy simán ez lehet a vége, hiába mondogatja itt több tízezer magyar, hogy itt mekkora románverés lesz. Röhögnöm kéne?
Nos, azt hiszem megint bejöttek a megérzéseim.Ugyanis nem tartom túl jó csapatnak Romániát. 7. hely a világranglistán? Vicc! A VB pótselejtezőköna görögök simán kipenderítették őket. Utóbbiaknak most nagyon nem megy, de összeségében most is nagyobb potenciált látok bennük, egy jó formában játszó görög csapat simán nyerte volna ezt a csoportot. Hozzáteszem, lesz még velük meccsünk idegenben, szerintem az sem lesz könnyebb, mint a mai, vagy az észak-ír túra.
A románokat kicsit erősebbnek tartom a mieinknél, de ezt a hazai pály kompenzálhatja, ezért én x-re tippelnék.
Nem volt ez rossz! Sőt végre nem kapott ki a csapat egy ilyen fontos tétmeccsen. A románok se voltak valami jók, viszont vezették a csoportot.Leon írta:Nem rossz kapott gól nélkül lehozni 1 meccset a világranglista 7. helyezettje ellen!
Nero. írta:Szerintem Storckal pont ugyanazt fogjuk játszani mint Dárdaival. Egy görögök elleni meccshez hasonlót várok. 0-0 szvsz.
A himnusz maga egy műfaj, ami tartalmazhat fohászt, dicsőitést, könyörgést Istenhez. Minden esetben vallási töltetü. Az újkortól változtattak a tartalmon és most már országot, személyt vagy eszmét is dicsőitenek vele.hank1ee írta:Így , ismerem. A himnusz műfaja egyébként Istenhez intézett fohász, amit a refrén szépen keretbe is foglal, az utolsó már nem is fohász, hanem könyörgés... A kiemelt részre pedig sajnálatosan azt tudom mondani, hogy nekem nem. (de most ez nagyon nem lényeges)
A meccsről: Eddig vegyes, a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok, a játékkal nem. Rengeteget kivesz a középpályából a védekezés mind magyar, mind román oldalon, igazi játékot ezért nem nagyon látni, ez sajnos jobban kiütközik nálunk. Elek és Tőzsér el van foglalva a területek lezárásával, egyszerűen nem jut előre a támadóinkhoz a labda, Dzsudzsák és Stieber is sokkal inkább szélsők, semmint kreatív játékosok.
Szalai bombája tetszett, így kéne csinálni. Nikolics jól mozog, csak mint mondtam, kéne valaki, aki odateszi a labdát, nem csak egyszer, mert az édeskevés.
Így van, ismerem. A himnusz műfaja egyébként Istenhez intézett fohász, amit a refrén szépen keretbe is foglal, az utolsó már nem is fohász, hanem könyörgés... A kiemelt részre pedig sajnálatosan azt tudom mondani, hogy nekem nem. (de most ez nagyon nem lényeges)Normandia írta:Azért tisztázzuk, hogy a himnuszokat nem a foci miatt találták ki.hank1ee írta: Mondjuk istenbocsá', de a Himnuszunk akkora egy hülye negatív himnusz, hogy mindennek való, csak egy labdarúgó (vagy bármilyen) összecsapást felvezető zenének nem.Nem is tudom, miért egy ilyen végletekig elkeseredett az egész, de ha körülnézek, milyen nemzeti himnuszok szólnak a vb-ken... Hát fel is spanolja a játékosokat, némelyik simán elmegy egy harci indulónak, mi meg csak fohászkodunk.
Megvan már a sok kudarc oka, közben rá is jöttem... A Himnusz...
Nyilván ismered az összes versszakot, ìgy azt is tudod miről szól. Ez nem fohász, hanem egy tökéletes himnusz. Egyébként a zene az, ami szomorúvá teszi, de azért, mert a vers hangulata is olyan. Szal nem akarok én itt verset elemezni, de az egyik legszebb himnusz. Igaz nem egy dallamos induló, mint az olaszoké, vagy szövegnélküli, mint az argentinoké, de aki énekli az tudja, hogy mit és miért. Ad ez akkora erőt, mint bármelyik másik.
Sajnos a többiek sem viszik túlzásba a passzolgatást, minden megy fel egyből előre aztán majd csak lesz valahogy. Pár passzal, zavarba lehetne hozni a vendégeket, sajnos nincs a középpályán senki aki elkérné és kicsit nyugtatná a labdát, esetleg osztogatna.visca el barca írta:ez stieber gyerek istenen. bármelyik megye 2-es csapatban lehet ilyet találni, 5 méterre nem tud passzolni. talány h ez hogy mit keres a bundesligában
Azért tisztázzuk, hogy a himnuszokat nem a foci miatt találták ki.hank1ee írta: Mondjuk istenbocsá', de a Himnuszunk akkora egy hülye negatív himnusz, hogy mindennek való, csak egy labdarúgó (vagy bármilyen) összecsapást felvezető zenének nem.Nem is tudom, miért egy ilyen végletekig elkeseredett az egész, de ha körülnézek, milyen nemzeti himnuszok szólnak a vb-ken... Hát fel is spanolja a játékosokat, némelyik simán elmegy egy harci indulónak, mi meg csak fohászkodunk.
Megvan már a sok kudarc oka, közben rá is jöttem... A Himnusz...
És akkor melyik is a csürhe? Már nem a román-magyar összevetésben, hanem a magyar-migráns összevetésben...Bob_Marley írta:Most már román szurkolók pofozkodnak a Moszkván, magyarok a szerencsétlen migránsokba kötnek bele...szép világ.