Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet régen szavaztam, csak mivel sokáig nem voltam itt elfelejtettem!Slither írta:Elvileg, ha még nem szavaztál, akkor simán kéne hogy menjen.Scorpio írta: Akkor még lehet szavazni! Hogy és hol?
Akkor még lehet szavazni! Hogy és hol?Slither írta:Miért csak volna? Vagy úgy értetted, hogy az én helyemben? Nálam akkor is Johan a legnagyobb Barca játékos.Scorpio írta: Én biztos Kubalára szavaztam volna!
Hát régen a magyar focisták nem megélhetési focisták voltak.Most hogy azok már csak a pénzért játszanak,meg is látszik az eredményekenSlither írta:Miért csak volna? Vagy úgy értetted, hogy az én helyemben? Nálam akkor is Johan a legnagyobb Barca játékos.Scorpio írta: Én biztos Kubalára szavaztam volna!
Én biztos Kubalára szavaztam volna!Slither írta:Az "újabb" játékosok mindig ismertebbek.Scorpio írta:Azért a szavazás meglepő eredményt hozott! Kubalának utca hosszal nyerni kellet volna!
Ezek szerint sokak nem is tudják ki Kubala!
Tény, hogy Kubala volt a legnagyobb, de attól még én sem rá szavaztam, hanem a jó öreg Cruyffra.
Az "újabb" játékosok mindig ismertebbek.Scorpio írta:Azért a szavazás meglepő eredményt hozott! Kubalának utca hosszal nyerni kellet volna!
Ezek szerint sokak nem is tudják ki Kubala!
Kubala Lászó, a katalánoknál Ladislao Kubala. 1927. június 10. - 2002. május 17. Csehszlovák, magyar és spanyol válogatott labdarúgó, 1950-61 között volt a Barcelona játékosa - 349 fellépésen 270 gólt lőtt. Négyszeres spanyol bajnok, ötszörös Spanyol Kupa győztes, 19 válogatott meccsén 12 gólt lőtt. 1969-1980-ig a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, két alkalommal a Barcelona kispadján is ült, de sikereket itt nem ért el.Bojan Krkic írta:Világosítsatok fel lécci. A névsorból én csak 1 nevet nem ismerek:Kubala
Ő kicsoda mert én nemtoom sajna
Dehogy volt jobb.Bojan Krkic írta: Ahogy olvasom állítólag csak di Stéfánot tartották jobbnak
Elismerésem Kubala![]()
Ahogy olvasom állítólag csak di Stéfánot tartották jobbnakFrank Rijkaard írta:A Barca történelmének eddigi talán legnagyobb játékosa.Magyar származású, ám többszörös csehszlovák, illetve spanyol válogatott.
A Nou Camp-ot miatta építették, mert annyian akartak csak ő miattta meccsre menni, hogy a régi stadionba nem fértek volna be.
Magyarul nem volt egy gyenge játékos,na
Nekem minden megvolt csak a Nou Camp-ps sztori nem...ez új info nekemFrank Rijkaard írta:A Barca történelmének eddigi talán legnagyobb játékosa.Magyar származású, ám többszörös csehszlovák, illetve spanyol válogatott.
A Nou Camp-ot miatta építették, mert annyian akartak csak ő miattta meccsre menni, hogy a régi stadionba nem fértek volna be.

Úgy néz ki ez hiányzott nekem, majd még utánanézekFrank Rijkaard írta:A Barca történelmének eddigi talán legnagyobb játékosa.Magyar származású, ám többszörös csehszlovák, illetve spanyol válogatott.
Nagyon erős Barcát rakott össze. A centenáriumi évben nagyon simán haladtunk, csak akkor kezdődtek olyan dolgok (Rivaldo vs VanGaal, morgolódás a sok holland miatt), ami a végső sikereinkbe került. Pedi állítom, a 99-2000-es csapatunk majdnem olyan erős volt, mint a mostani.grecki írta:Csakhát jött Van Gaal és a csodálatos Ruud Hesp... Annak ellenére, hogy szeretem a hollandokat, akkor utáltam ezért is LVG-t, mert teljesen elhollandosította a Barcát.
Sok sikert neki!
Ja, hogy a kérdés!!!!!!!!!Scorpio írta:A kérdésre válaszolt szerintem! Ki minden idok lagnagyobb Barca csillaga?grecki írta:Azt értem, hogy mit akar mondani... De azt nem, hogy ezt kinek vagy miből kifolyólag vetette papírra...
A kérdésre válaszolt szerintem! Ki minden idok lagnagyobb Barca csillaga?grecki írta:Azt értem, hogy mit akar mondani... De azt nem, hogy ezt kinek vagy miből kifolyólag vetette papírra...
Ez a topic erre szolgálgrecki írta:Azt értem, hogy mit akar mondani... De azt nem, hogy ezt kinek vagy miből kifolyólag vetette papírra...
Pedig egyértelmű a szöveg!grecki írta:Lehet nekem nehéz a felfogásom, de nem igazán értem, hogy ezt mire írtad?Barcamiki írta:Ki más lehetne, mint Kubala. A Katalánok szerint is. Gyakorlatilag Miatta kellett felhúzni a Nou Camp-et. Annyian akarták látni, hogy nem fértek be a régi stadionba... Erről ennyit.
Lehet nekem nehéz a felfogásom, de nem igazán értem, hogy ezt mire írtad?Barcamiki írta:Ki más lehetne, mint Kubala. A Katalánok szerint is. Gyakorlatilag Miatta kellett felhúzni a Nou Camp-et. Annyian akarták látni, hogy nem fértek be a régi stadionba... Erről ennyit.
Olyan jó ilyeneket olvasni! Azt hiszem pár évtizedet várni kell, hogy legyen ismét ilyen játékosaink!Barcamiki írta:Ki más lehetne, mint Kubala. A Katalánok szerint is. Gyakorlatilag Miatta kellett felhúzni a Nou Camp-et. Annyian akarták látni, hogy nem fértek be a régi stadionba... Erről ennyit.
29 oktober 2002: Club Brugge ellen.Atesz írta:Komolyan???![]()
Akkor lemaradtam valamiről.
Pedig, akkor már jó ideje Barcás voltam...
Van Gaal, vagy Antic alatt védett??? Vagy Antic idején kiestünk a BL-ből???