Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:Ennél többre hogy lenne képes? EGy edző személye miatt szimplán nem fog lemenni 7-8kiló, és visszatérni a régi dinamika...Fernando írta:Leonardo tényleg rendbe rakta őt arra a szintre amire a csapatnak szüksége van, de én ettől még kíváncsibb lettem a mi lett volna ha örök kérdéssel. Vajon Guardiola kezei alatt mire lett volna képes?
Ennél többre hogy lenne képes? EGy edző személye miatt szimplán nem fog lemenni 7-8kiló, és visszatérni a régi dinamika...Fernando írta:Leonardo tényleg rendbe rakta őt arra a szintre amire a csapatnak szüksége van, de én ettől még kíváncsibb lettem a mi lett volna ha örök kérdéssel. Vajon Guardiola kezei alatt mire lett volna képes?
Ha már erről esett szó megemlítem, hogy Cech akkor nyilatkozta le meccs előtt, hogy neki Dinnyó nem fog gólt rúgni. Hát rúgott 2-t. Remélem nem keverem, de talán a másikat 11-esből.kanty írta:Emlékszem ahogy Cech nézte, amint a labda bemegy. Carcalho is csak sima néző volt elképesztő pillanat volt és egyben elképesztő meccs, aki látta az hamar nem felejti el.
Erről a gólról kérhetnék valakitől egy youtubeos linketRonaldinho0408 írta:Szerintem is a spicces volt a legszebb vagy ahogy írtátok az bizonyítja leginkább a zsenialitását. Az a gól szerintem az egész labdarúgás történetében egyedülálló.
Hajrá BARCA Hajrá Roni!!
Én is igy vagyok ezzel.Bányász írta:Számomra a legnagyobb gól amit tőle láttam az bizony a Chelsea elleni spicces...
Sztem az bizonyítja leginkább a zsenialitását.Biztos vagyok benne,h nincs még egy focista(nem is volt sztem) aki ott abban a szituban ezt meghúzta volna.
Ollózás van vagy 100 egy évben.Nagy bomba gól is van vagy millió...viszont olyan megoldást amit a Chelsea ellen láttunk tőle még nem igazán láttam...
Azért a sorfal alatti szabi valahol koppintás volt. Rivaldo csinálta a Milan ellen 2000 őszén. Előbb belőtt egy szabit a felugró sorfal alatt, majd még abban a félidőben majdnem ugyanonnan egyet a sorfal fölött...bali 15 írta:Hihetetlen hogy milyen találatai voltak. Pelé összesen asszem úgy kb 1286 gólt hozott össze karrierje során, de véleményem egy sem olyan szép mint R10 bármelyik találata amit a Barca színeiben szerzett.barcaME55i írta:R10-ről nekem a legemlékezetesebb gól a villareal elleni ollóféleség volt. elképesztő.
-A Werder Bremen-nek lőtt gólja, amikor a sorfal alatt lőtte át arra gondoltam hogy azt a kummamás játékosnak miért nem jut eszébe ilyesmi?
-Van még egy nagyon szép bomba gólja,amikor Valdez odadobja neki, és elkezd futni elvszi két ember mellett és úgy 25 méterről BOOOOM!!
-Vagy amikor a Milan-nak lőtt egy eszméletlen bombát, az is szép volt.
-Ott van még az is,(nekem az a kedvencem) amikor megkapta a labdát valahol közvetlenül a kapu előtt de ő még átemelte a feje fölött és aztán ilyen félollós mozdulattal bebombázta. Valaki nem tudná megmondani hogy azt kinek lőtte? Csak leírni tudom azt a meccset. A Barca ilyen drapp színű vendégmezben játszott
Hihetetlen hogy milyen találatai voltak. Pelé összesen asszem úgy kb 1286 gólt hozott össze karrierje során, de véleményem egy sem olyan szép mint R10 bármelyik találata amit a Barca színeiben szerzett.barcaME55i írta:R10-ről nekem a legemlékezetesebb gól a villareal elleni ollóféleség volt. elképesztő.
Akárki akármit mondd, nekem a Real Madrid elleni meccse felejthetetlen, mikor a Madridisták állva tapsolták meg...barcaME55i írta:R10-ről nekem a legemlékezetesebb gól a villareal elleni ollóféleség volt. elképesztő.
Szíved joga.Ronal.10 írta:Fenébe h egy időpontba van a Milan meg a Barca meccs. Sztem többet nézem ma a Milan-t.
chonggy írta:geridoss írta:Ronnie ma újra varázsol ! Isten, de jó ezt látni![]()
![]()
![]()
![]()
Átadta az utolsó tizit Beckhamnek, ő meg Huntelaarnak. Azért micsoda önzetlenség... Ilyet ritkán látni.
erről egy vidit?kerestem de nem találtam....
geridoss írta:Ronnie ma újra varázsol ! Isten, de jó ezt látni![]()
![]()
![]()
![]()
Átadta az utolsó tizit Beckhamnek, ő meg Huntelaarnak. Azért micsoda önzetlenség... Ilyet ritkán látni.