Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Igen ha szoros lesz a veg akkor lehet, hogy nagon nagy tetye lesz. Habar akar mi lesz ugy is nagy tetje lesz az europa rangadojanak.el fuero írta:Elég későn lesz az el clásicó.
de a 2004-2005-ös szezonba meg akkor kezdtünk a Racing ellen emlékszek Giuly első meccsén rugott is gólt de szép nap volt az iskovinho írta:A 2003-2004 -es szezonban voltunk másodikok, nem?
2004-2005 -ös szezonbanZsolti írta:egészen pontosan másodikak lettünk..kovinho írta:A "feltámadásunk" 2004-ben is a Racingnál kezdődött, akkor megnyertük a bajnokságot, remélem most is így lesz...
aynas írta:a sok fölösleges pofázás helyett itt a szezon sorsolása
http://www.lfp.es/mainlfp.htm

Szntem kis csata lesz,ill rajtunk és Madridon múlik az egész! Ha a keretünkből kihozzuk a 90%ot akkor 5-6 ponttal nyerünk,ha madrid is ezt teszi akkor simán másodikok,a többiek utána jönnek....gajeraro írta:Villiareal és Zaragoza hát nem hiszem.noname írta:Még nem vették meg.Jó kis meccs lesz.Ha most bevállnak az ATletico új játékosai, akor akár az első 4 helyre is befuthatnak.Akik most sztem a legerősebbek, azok:Barca,Real, Valencia,Villareal,Sevilla,Atletico,Zaragoza
Nem kis csata lesz.
Jó játékos kár volt eladni!

Villiareal és Zaragoza hát nem hiszem.noname írta:Még nem vették meg.Jó kis meccs lesz.Ha most bevállnak az ATletico új játékosai, akor akár az első 4 helyre is befuthatnak.Akik most sztem a legerősebbek, azok:Barca,Real, Valencia,Villareal,Sevilla,Atletico,Zaragoza
Nem kis csata lesz.
Real vereséggel kezd!barca99 írta:Srácok azt mondják odaát, hogy itt van a 07/08-as szezon első furdulója. Hivatalos, mert a forrás a realmadrid.es
Athletic Bilbao - Osasuna
Recreativo Huelva - Betis
Espanyol - Valladolid
Deportivo - Almería
Valencia - Villarreal
Real Madrid - At. Madrid
RCD Mallorca - Levante
Real Murcia - Real Zaragoza
Racing - Barcelona
Sevilla - Getafe
Ezt történetesen olvastam, na nem az NSO változatban, hanem az eredetit.
Ígyvan,de Laudrup elég jó edző sztem,nemlesz ott gond.Slither írta:Sztem nem Schuster távozzsa miatt lesz gyengébb, hanem a játékosok távozása és az új edzővel való új csapaat felépítése lesz a gond.Ádám02 írta:Szerintem Getafe nem lesz ilyen sikeres a következő szezonban mivel elment Schuster!
Sztem nem Schuster távozzsa miatt lesz gyengébb, hanem a játékosok távozása és az új edzővel való új csapaat felépítése lesz a gond.Ádám02 írta:Szerintem Getafe nem lesz ilyen sikeres a következő szezonban mivel elment Schuster!