Igazából azért írtam a témában én is, h többünk véleményét is "halld" a felvetésekről. Miután többen, többféleképpen is leírtuk a dolgokat, látható, h olyan nagy egyetnemértés nincs köztünk. Átbeszéltünk megint pár dolgot, futottunk pár kört
(, ki nem hagytam volna, h ezzel ne szaporítsam 1-2vel a hsz-eim
), de most már kimerítettük a 3 napos csodát, uh lapozzunk.Öngól lett ez a GN téma, asztá' kész

Hivatalos
írásszakértőt nem veszünk fel, de azért továbbra is engedett kijavítani a Chavi-hoz hasonló fájdalmasabb dolgokat

Pont.
Am kicsit még a jelenségre rátérve, nekem az tud nagyon fájni, amennyire elterjedt a 'j' és 'ly' helytelen használata. Fácsén meg erre-arra annyira meg tudja ütni a szemem és sajnos gyakran látni ilyet...

HA annyi 20 forintosom lenne, ahányszor ki tudnám javítani ezeket (és akkor még csak az ilyen elírásokról beszélünk...), simán főállásban moderálhatnék ...Hávájról
Borzasztóan eligénytelenedett a magyar helyesírás és sztem ez a zinternet meg a fácse miatt van nagyrészt...
Én itt írok nagybetűvel kezdve, máshol simán kisbetűzök. De azért igyekszem odafigyelni, h ölég nagy %-ban betartsam a szépkiejtési dolgokat, remélem gyakran sikerül is