Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mindenkit általánosságban értettem a szurkolói közösségre, nem kimondottam a fórumra. Pl. a klub social media felületei még így három nap eltelte után is a kupáról posztol egész nap. Nekem kezdett egy kicsit sok lenni a hype,- mert azért valjuk be ez a csapat semmit nem nyert még-ezért jegyeztem meg, hogy weird ami megy a klubnál jelenleg...Messa írta: ↑2023.01.18. 21:47:49Szerintem nincs azzal semmi gond ha a szurkolók örülnek egy kupának ínségesebb időkben, de még csak nem is igaz amit írsz. Volt összesen kb 10-15 komment ami a megnyert kupáról szólt, de én nem olvastam itt semmiféle túlzott ömlengést. Bármilyen megnyert classico után lett volna ennyi "örvendő" komment, ha nem több, kupa nélkül is.
Ha a BL szereplés kapcsán voltak/vannak negatív felhangok, egy jó játékkal, a RM ellen elért kupagyőzelem után lehet (és abszolút megérdemelt) ünnepelni - főleg, ha ez az első kupa sokaknak!
Szerintem nincs azzal semmi gond ha a szurkolók örülnek egy kupának ínségesebb időkben, de még csak nem is igaz amit írsz. Volt összesen kb 10-15 komment ami a megnyert kupáról szólt, de én nem olvastam itt semmiféle túlzott ömlengést. Bármilyen megnyert classico után lett volna ennyi "örvendő" komment, ha nem több, kupa nélkül is.
Ez a leginkább örömteli - legalábbis számomra -, tehát a felsoroltak és társai....!MessiNeymarSuarez írta: ↑2023.01.18. 19:33:21Pedri Gavi, a sosemhallott Baldé, Araujo és társai már bizonyítanak és kezdenek olyan minőséget képviselni ami pl a döntő eredménye: az örök rivális lejátszás a pályáról.
Egy kupagyőzelemnek a döntőben mindig örülni kell, különösen ha előzetesen hasonló kaliber ellen sikerül győzni.
Ez egy sok összetevős dolog. Ahogy alább is írták ez nem magának a kupának szól. Sőt szerintem az 1/3 is túlzás.
Hasonlóan gondolom, ha nem a Realt győztünk volna főleg úgy hogy az utóbbi 10 meccsből szerintem 8-at nyertek annyira nem lelkesednék, de hogy így van ez egy remek eredmény.
Engem nem zavar egyáltalán
Szerintem is kicsit túlzóak, leginkább annak fényében, hogy sok játékos bőven nyújtott már hasonló teljesítményt, viszont hogy egy kupadöntő volt és a Realt mostuk le a pályáról érthető, hogy jobban lépegetnek fel a számok.zeli39 írta: ↑2023.01.18. 09:43:07Pár észrevétel az értékeléssel kapcsolatban.
Balde jól játszott láttunk tőle szép dolgokat de voltak a szezonban már jobb meccsei 8-as osztályzat túlzó .
Gavi 10-es rendben.
Busquets 8,5-ös eltudom fogadni de azt nem,hogy a gólt és extra teljesítmény nyújtó Pedri nála rosszabb osztályzatot kapjon .Az értékelő megemlíti 104 passzt jegyez Busi azt tudjuk kb mit jelent,hogy ennek 30-40% teljesen felesleges de ha már a statisztikájából idéz ,,idézhetett volna még egy adatot ő adta el a 2. legtöbb labdát .A 2. gólnál nem is értem mi volt tőle kulcsfontosságú adott egy pontatlan [auto_cenzúra] passzt amit Frenkie valami csoda folytán megmentett és gól lett
Gavi 10 -es
Pedri 9-es
De Jong 8,5-es
Busquets 8-as
szerintem ez a reális .
Tévedsz, mert én azokat is szánalmasnak tartottam, tartom a mai napig.Chino írta: ↑2023.01.17. 22:01:40Valahogy azt nem állítja be senki vércikinek, mint mikor egymás után zsinórban estünk ki a Bl-ben a negyeddöntőből egy top MSN-nel, a többi poszton is szinte mindenhol top 5, ha nem top 3 játékosokkal, akik már évek óta együtt játszottak. Az évekig minimum top 3 európai csapat volt. Ennek ellenére jött a Juve, jött az Atma és zúgtunk ki, utána Roma, Pool, 2-8 és hasonlók. Na azokat lehet szerintem égésnek nevezni.
Amúgy ki? (Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel.) Mert sokszor én sem értek egyet vele, főleg Busival nem, de most tényleg tanárian játszott szerintem ő is (kivételesen). Más kérdés, hogy kellettek ehhez a többiek is, de csak ezt a meccset nézve jó volt.csababarca írta: ↑2023.01.17. 21:23:20...elolvastam a főoldali értékelőt, úgyhogy mára zárom az internetet, az megint kicsapta a biztosítékot.
Valahogy azt nem állítja be senki vércikinek, mint mikor egymás után zsinórban estünk ki a Bl-ben a negyeddöntőből egy top MSN-nel, a többi poszton is szinte mindenhol top 5, ha nem top 3 játékosokkal, akik már évek óta együtt játszottak. Az évekig minimum top 3 európai csapat volt. Ennek ellenére jött a Juve, jött az Atma és zúgtunk ki, utána Roma, Pool, 2-8 és hasonlók. Na azokat lehet szerintem égésnek nevezni. Most van egy projekt, néhány hónapja csiszolódik ez a csapat, nem évek óta egymással kel és fekszik. (arról most nem beszélek mennyi ideig volt olyan hogy az "elsődleges" 13-14 játékos 90 %-ban rendelkezésre állt volna)csababarca írta: ↑2023.01.17. 21:29:41Körülményeket ismerem, nem mentség.
A keret adott, nem randomgenerátorral dobták össze szezon előtt.
(bár néha úgy tűnik)
Körülményeket ismerem, nem mentség.
De csak ő volt. Pique és EG rém gyenge volt de azért játszottak, mert mindenki más sérült volt. Az öreg kb. októberig pályára se lépett, akkor is csak a sérülések miatt.csababarca írta: ↑2023.01.17. 20:22:05
ha nincs Piqué, csak egy bója a pályán, akkor Barella nem lő gólt, stb, stb.
Szerintem nagyságrendekkel cikibb volt kiesni a Róma ellen pár éve, a Pool ellen, vagy a BM ellen a 2-8. Azokat egy sztárokkal telerakott csapat hozta össze, ezt meg egy olyan, amelyik kb az elmúlt 30 év legnagyobb krízisén ment keresztül.
Így van, akkor nem lett volna ciki.bence0330 írta: ↑2023.01.17. 20:53:53
Most hogy a torna melyik pontján kapsz ki egy hasonló kalibertől, vagy enyhén gyengébb csapattól, az merőben a sorsolás kérdése kb. Ha kaptunk volna még egy nyomi csapatot az Inter helyett, őket meg megkapjuk a negyeddöntőben és kiesünk szoros meccsen, az akkor már nem lett volna ciki, mert 1-2 körrel előrébb történt?
A BL szereplésünk a tragikomédia, balszerencse és a (tudatos vagy véletlen) csalás ötvözete.Chino írta: ↑2023.01.17. 16:13:09Ezt tényleg sokan teljesen felületesen nézik. Nem kellene lenézni az Intert. 1 poonttal van jelenleg pl. lemaradva a 2. Milantól. Az akkori formánk/hiányzóink stb. alapján ha nm is 50-50, de 40-60 %-nál nem volt több az esélyünk.
És lehet mondani, hogy mennyire égő kiesni a csoportból, sőt lehet, hogy az EL első köréből, de bele lehetne gondolni, hogy pl. a Real továbbment egy Celtic, Shaktar, Lipcse csoportból és játszik a 16 között egy hullagyenge Liverpoollal. Nekünk eegy Inter-Bayern duó jutott. (ráadásul a németek meg is verték őket) Az El-ben pedig egy MU jön, ami jelenleg klasszisokkal jobb a Pool-nál. A jelenlegi EL mezőnyben szerintem a második legerősebb az Arsenal után, kb. velünk holtversenyben
Szóval objektíven nézve szintekkel nehezebb dolgunk van/volt a Realnál, ha velük hasonlítjuk össze magunkat, mint legfőbb rivális.
De ha azt mondjuk, hogy ők a negyyeddöntőben vannak, mi meg kiesünk az EL-ből akkor világi égés, meg vicc tárgyai vagyunk, csapat minőségét és teljesítményét viszont korrekten nem tükrözi.
Ugyanúgy ahogy a szuperkupa sem egy meghatározó dolog, bár erős csapatokon túljutva szereztük meg. Szerintem a jelentősége inkább abban van, hogy ki ellen és hogyan hóditottuk el, illetve mentálisan nagy lökéést adhat.
Ezt tényleg sokan teljesen felületesen nézik. Nem kellene lenézni az Intert. 1 poonttal van jelenleg pl. lemaradva a 2. Milantól. Az akkori formánk/hiányzóink stb. alapján ha nm is 50-50, de 40-60 %-nál nem volt több az esélyünk.