Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
ferninho
Madridista

2013.05.26. 18:56:53

gergo9 írta:
gergo9 írta:Van itt valakinek sportorvosija ? :)
Aktuális továbbra is :)
egyszerűbb lenne ha beírnád mi az, no mindegy :P
de jöhet a pü.
madridista
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.26. 18:20:43

Aktuális továbbra is :)
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.26. 15:40:30

inkább kérés ment pü
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.26. 15:19:18

Mi a kérdés? (mmint ezen kívül)
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.26. 14:51:21

Van itt valakinek sportorvosija ? :)
davi10
Llegenda del Barça

2013.05.24. 17:39:25

http://weavesilk.com/

Ez elég zsír :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Deus
Boixos Nois

2013.05.24. 08:28:43

visca el barca írta:interju a 74 éves, spanyol carlos soriaval, aki erőssékkel mászott aznap.

jol kioszt mindenkit :shock:

http://444.hu/2013/05/23/carlos-soria-a ... egitseget/
Teljesen igaza van neki...

Ő óvatosabb típusú, ezért van életben még mindig, s elérte a 74 éves kort. Ezt kellene tennie a többi hegymászóknak is, követnie kell az ő példáját.

#Respect a papának :!:

Érdemes elolvasni ezt az írást azoknak, akik még mindig nem értik, illetve hülyeségnek tartják a hegymászást...

http://index.hu/velemeny/2013/05/23/ero ... okasosnal/
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.23. 23:13:21

interju a 74 éves, spanyol carlos soriaval, aki erőssékkel mászott aznap.

jol kioszt mindenkit :shock:

http://444.hu/2013/05/23/carlos-soria-a ... egitseget/
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.23. 17:00:14

albicelesteX írta:Két kérdésem lenne.
Az egyik most köttettem be a T-Home csomagot két beltérivel,na most azt mondták,meg látom is, hogy van a beltérin USB csatlakozó amire ha rátolok pendrive-ot akkor elméletileg játszania kellene lefelé a rajta lévő filmeket,de ez nem reagál semmit van valakinek tapasztalata ilyennel?Hogy kell rácsatlakozni vagy lejátszani.
Ezt a T-Homenál mondták? Mert én esélytelennek látok bármit is lejátszani róla (nekünk is ugyanilyen van), meg ha még felvenni is csak felárért lehet rá, sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy ingyen még valami funkciót is kapok vele.
Ha a T-Homenál mondták, akkor hívd fel őket, egyébként meg vegyél inkább valami médialejátszót, nekünk is van pl. 10k-ért egy olyan, ami mp4-ig bezárólag mindent játszik.
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.23. 15:15:04

albicelesteX írta:Most voltam bent a Euronicsba venni akartam dvd lejátszót, de azt mondta a gyerek vigyek egy beltérit mert azon van USB és játsza és mondtam neki most köttettem be van kettő beltéri is rá is dugtam de semmi,azt mondta valamit próbáljak a menüjébe csinálni mert elvileg kéne,de amúgy meg akkor minek van rajta usb?
Most próbálkoztam vele én is, mert felkeltette a kíváncsiságomat, de sehol semmi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Alcantara
Director del Fútbol

2013.05.23. 14:56:30

Csongrád megyei lakosokat szeretnék kérdezni vagy bárki mást, akinek van tapasztalata, élménye a szegedi Napfényfürdő Aquapolisról!

A honlapon sok szép és jót írnak, de jobban bízom valakinek a tapasztalatában, ha megosztaná velem, -akár priviben is- köszönettel venném.

Elsősorban az érdekelne, hogy gyerekek szempontjából megfelelő a csúszdapark? Az időjárás (jelen esetben nem valami meleg várható gyereknapra) külső tényezőitől függetlenül van beltéri szórakozásra megfelelő mennyiségű és minőségű csúszda, érdemes-e nekiindulni rosszabb idő esetén?

Előre is köszönöm az informális segítséget!
albicelesteX
A Vadász

2013.05.23. 14:55:36

Most voltam bent a Euronicsba venni akartam dvd lejátszót, de azt mondta a gyerek vigyek egy beltérit mert azon van USB és játsza és mondtam neki most köttettem be van kettő beltéri is rá is dugtam de semmi,azt mondta valamit próbáljak a menüjébe csinálni mert elvileg kéne,de amúgy meg akkor minek van rajta usb?
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.23. 14:40:13

albicelesteX írta:Üdv!

Két kérdésem lenne.
Az egyik most köttettem be a T-Home csomagot két beltérivel,na most azt mondták,meg látom is, hogy van a beltérin USB csatlakozó amire ha rátolok pendrive-ot akkor elméletileg játszania kellene lefelé a rajta lévő filmeket,de ez nem reagál semmit van valakinek tapasztalata ilyennel?Hogy kell rácsatlakozni vagy lejátszani.

Köszönöm!
Most megnéztem az én boxomat is, hogy van rajta usb, de szerintem nem lehet róla filmet nézni. Ahhoz kéne saját lejátszóprogramnak lennie a boxon ami szerintem nincsen.
Vagy mondták/írták, hogy lehetséges?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
albicelesteX
A Vadász

2013.05.23. 14:30:02

Üdv!

Két kérdésem lenne.

A másik most akarok kerékpárt vásárolni Cruisert,néztem most egy Toldi-t azok jók mert én nem vagyok otthon ezekbe a márkákba.

Köszönöm!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.05.23. 12:45:05

Csak ennyit fűznék hozzá a szekelyhon.ro oldalról:

Sokan gondolják azt, nem kellett volna kísérteni a sorsot – a Himalája csúcsainak megmászása meghaladja az ember korlátait. Ha mindenki mindig így gondolkodna, soha nem indult volna hajó neki az ismeretlennek, hogy aztán felfedezze Amerikát, és számtalan ma már hétköznapinak számító, az életünket megkönnyítő találmánnyal lennénk szegényebbek. A Forma-1 is drága, fölösleges cirkusznak tűnik, de sokat köszönhetünk neki az utcai közlekedésben a strapabíró fékektől az aktív felfüggesztésig. A professzionális hegymászás is egyféle labor: az új technológiák mellett az emberi teljesítőképesség határairól és az oxigénhiányos környezetben való viselkedésünkről is többet tudunk ezeknek a sportembereknek köszönhetően. Persze mi ebből nem sokat tudunk, de örülünk annak, ha az ausztriai síelés alatt nem izzadunk bele a lélegző anyagból készült vékony, mégis megfelelően meleg síkabátba.
Kép
"And my heart will leave you never."
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.23. 12:10:04

socio66 írta:
visca el barca írta:egyébként magyarországon oriasi divat lefikázni mindent meg mindenkit, beleszolni abba h ki, mit, hogy csinál (igen, néha engem is el kap a hév). külföldön erre nagyon kevés példa van, ott az emberek kevésbé foglalkoznak a másikkal
ezt én is meg tudom erősíteni, egy rövid időre kijöttem manchester-be dolgozni, és valóban ez az egyik legszembetűnőbb különbség, pedig itt aztán van minden náció, öltözködési, viselkedési szokás, de ahogy mondod, mindenki magával van elfoglalva.
viszont továbbra is mondom, itt kizárólag a túlzások miatt alakult ki vita, maga a hír mellett elmentünk volna szó nélkül szerintem.
Azért ezekhez hozzátartozik, h mi még nem vagyunk olyan felvilágosult, nyitott, liberális ország, mint a nyugati országok, az "átkost" nem tudjuk semmisé tenni, amikor az egyéniségek helyett egy individuumot próbáltak kialakítani, a rendszer mondta meg, miképp cselekedjünk, hogyan viselkedjünk, mit vegyünk. Az átlagembernek furcsa az, ha valaki nem a tömegbe akar tartozni, akár öltözködésről, életmódról, vállalkozásról beszélünk.
socio66

2013.05.23. 11:21:06

visca el barca írta:egyébként magyarországon oriasi divat lefikázni mindent meg mindenkit, beleszolni abba h ki, mit, hogy csinál (igen, néha engem is el kap a hév). külföldön erre nagyon kevés példa van, ott az emberek kevésbé foglalkoznak a másikkal
ezt én is meg tudom erősíteni, egy rövid időre kijöttem manchester-be dolgozni, és valóban ez az egyik legszembetűnőbb különbség, pedig itt aztán van minden náció, öltözködési, viselkedési szokás, de ahogy mondod, mindenki magával van elfoglalva.
viszont továbbra is mondom, itt kizárólag a túlzások miatt alakult ki vita, maga a hír mellett elmentünk volna szó nélkül szerintem.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.23. 11:04:45

egyébként magyarországon oriasi divat lefikázni mindent meg mindenkit, beleszolni abba h ki, mit, hogy csinál (igen, néha engem is el kap a hév). külföldön erre nagyon kevés példa van, ott az emberek kevésbé foglalkoznak a másikkal... kint voltam évekkel ezelőtt XY országban, tökmind1, jött szembe az utcán egy 200 kilós nő cicanadrágba meg miegyebek mondtam a kint élő havernak h azt a nőt nézd, erre közölte h itt nem érdeklik az embereket ezek a dolgok, mindenki azt csinál amit akar, nem itelkeznek felette

elég megnézni most erőss esetét, vagy ott van példának angelina jolie. ott is mi volt? külföldi forumokon ment az ezaz angelina veled vagyunk, sok sikert, meg miegyebek, itthon rámentél egy oldalra egyből az fogadott h nah a hülye ribancnak feltűnési viszketegsége van lekapatta a cickóit...

sok tekintetben szörnyű ez az ország, de ebben az élen járunk. mi mindig, mindenkinél, mindent jobban tudunk... a megmondó emberek országa. leírja h milyen hulye erőss meg az ilyen haljon meg (mi köze van hozzá? semmi..), közben meg félholtra issza magát, majd este megveri az asszonyt. sokszor okádni tudnék ettől a gyűlölködéstől, alattomoskodástól meg fúrástól ami itt megy... ez a szörnyű, nem az h erőss fenn maradt a kancsendzöngán... akinek meg nem inge...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2013.05.23. 10:08:59

Deus írta:aki életében nem csinált semmi extrémet vagy embert próbálót, az nem is értheti meg, mit jelent hegymászónak lenni. Semmi gond nincs azzal, ha valaki a kényelmesebb és biztonságosabb életet választja, azzal viszont már igen, ha képtelen elfogadni, hogy más meg nem.[/i]

Ennyit erről. Én is csak "gratulálni" tudok itt egyeseknek.

Mihu írta:
visca el barca írta: azért kemény ez a nő, tudta h mit vállal. de hogy semmi érzelem nem volt a hangjába az interjó közben, meg röhögcsélt... kb mintha 10 deka párizsit hagyott volna ott a boltban... :?
Hát ez engem is meghökkentett...vártam, hogy majd mikor kimondja, hogy "apu nem jön többé haza" akkor elsírja magát, de semmi...a SK-os riport is, az elején teljes hidegvérrel meséli el, hogy mi történt...semmi elcsuklás a hangjában...érdekes.
Azért mert kb "másszó" család. Beleivódik a tudatukba, hogy bármelyik napban nem jön haza többé apuci, vagy bárki más a családból. Ezt el is fogadják, mert ilyen a család életmódja. Ha pl. ez nem tetszik ez a feleségének, akkor miért nem váltak el? ;) Komolyan, nem értem a felháborodó embereket.
Mert szerinted a 180-al egy sávos bakhátas úton száguldozni az erdőben a fák között nem elég extrém? Merthogy én már azt is csináltam, többször. Úgy, hogy nem az én kezemben volt a kormány, tehát rábíztam az életemet és testi épségemet egy másik emberre. És egyébként ott van az amit mondtam az autóversenyzőkről. Schumacher is mondta hogy lassult a gyerek születése után. Csinálta csinálta, de már nem úgy ment bele egy előzésbe, mint előtte.

És az lehet, hogy a nő ilyen felfogásban él, de az a két kisgyerek, amiből az egyik még beszélni se tud? Velük mivan? Milyen jó lesz majd a két, úgy láttam kissrácnak, hogy az osztálytársaik majd virítanak az apjuk mellett a játszótéren, vagy lemennek focizni, vagy csak pusztán a beszélgetés közben feljön, hogy apával így, apával úgy, ők meg majd csak hallgatnak, és irigykednek, hogy milyen jó lenne, ha nekem is élne apukám...

Annak a két gyereknek nem kötelező hegymászónak menni, és átvenni ezt a mentalitást, hogy hát jó, van apa meg anya meg tesó, de lehet hogy soha többé nem látjuk egymást, nincs ezzel semmi gond.

Nem tudom elfogadni, hogy valaki a gyerekei születése után is még megy életet kockáztatni. Főleg úgy, hogy már egyszer a halál torkából menekült meg. Akkor azt kellett volna mondani, hogy oké, van két gyerekem akikért FELELŐSSÉGGEL TARTOZOK.........aki ezt nem tudja megérteni, hogy mit jelent egy kisgyerek, az azt se fogja megérteni, hogy mi az én, és a hozzám hasonló emberek problémája ezzel az egész helyzettel...
Kép
socio66

2013.05.23. 10:03:45

a problémánk azzal volt, hogy a te olvasatodban ők 'hősök'.
mi arra hoztunk érveket, hogy ez baromi messze van a hősiességtől, nyilván elfogadja az ember a másik szenvedélyét, a kitartása példaértékű, ez vitathatatlan, a másik oldal viszont, hogy ezzel dicsőséget magán kívül senkinek nem szerzett, ráadásul fájdalmat okozott a szeretteinek, cserbenhagyta őket, és ezzel kapcsolatban semmilyen értelmes cáfolatot nem sikerült írnod sem neked, sem a cikknek.
sokféleképpen lehet értelmezni ezt a dolgot, de szerintem a mi érveink egy kicsit racionálisabbak, mint a 'te úgysem értheted, soha nem másztál'.
tisztelem az embert az akaratereje, és kitartása miatt, de ha nemzeti hőst csinálnak belőle, nyilván jönni fognak az árnyoldalt megvilágító kommentek.
Deus
Boixos Nois

2013.05.23. 09:58:54

csababarca írta:...
Mondjuk én is hibáztam ezzel a Hős kifejezéssel, jogos hogy egyeseknek nem tetszett.

Viszont, abban is egyetértek veled, hogy visszább kellett volna fognia magát, mert gyerekei vannak.

De hogy is mondjam... Szerintem a család olyan életmódot folytatnak, ahol természetes nekik, hogy "nincs" apjuk... Lásd pl. az interjút a feleségével... Tök normálisan kezelte a dolgot, ami számunkra baromira szokatlan. De viszont számukra normális dolog.

Én valahogy így fogom fel a dolgot.
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.23. 09:53:15

Deus írta: Ennyit erről. Én is csak "gratulálni" tudok itt egyeseknek.
Elbeszél egymás mellett a két "oldal".
Engem is vonz a hegymászás, sokszor gondolok rá,hogy bele kéne vágni egy komolyabb felkészülésbe, és megtenni ezeket a dolgokat.
De ha egyszer lejövök a hegyről, a halál torkából, plusz még gyerekeim is születnek, akkor lehet elgondolkodnék a dolgon, hogy talán ezt nem kéne már erőltetni.
De persze nincs ezzel baj, de hősnek nem kell beállítani, a hős nem ezt jelenti. nagyon nem. ha hősként cselekszik,belátja,hogy ez most nem fog menni, mert elcsúsztak az idővel, és nem megy neki a csúcsnak. de nem tudott racionálisan gondolkozni.

Családját sajnálom, tudom milyen egy gyereknek apa nélkül felnőnie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Deus
Boixos Nois

2013.05.23. 09:44:39

Tessék, itt van a szöveg amire gondolok itt egyesekről, a szájkaratés igazságosztókról itten, akik megmondják a "tutit":

http://444.hu/2013/05/22/balszerencse-e ... hegymaszo/

Alig néhány órája érkeztek meg az első tragikus hírek a Kancsendzöngáról, amikor a magyar internet már tele volt fotelből okoskodó, esetenként kifejezetten gusztustalanul kárörvendő véleményekkel. Erről csak részben tehetett a hagyományosan kegyetlen magyar kommentkultúra, és sokkal inkább az, hogy aki életében nem csinált semmi extrémet vagy embert próbálót, az nem is értheti meg, mit jelent hegymászónak lenni. Semmi gond nincs azzal, ha valaki a kényelmesebb és biztonságosabb életet választja, azzal viszont már igen, ha képtelen elfogadni, hogy más meg nem.

Ennyit erről. Én is csak "gratulálni" tudok itt egyeseknek.

Mihu írta:
visca el barca írta: azért kemény ez a nő, tudta h mit vállal. de hogy semmi érzelem nem volt a hangjába az interjó közben, meg röhögcsélt... kb mintha 10 deka párizsit hagyott volna ott a boltban... :?
Hát ez engem is meghökkentett...vártam, hogy majd mikor kimondja, hogy "apu nem jön többé haza" akkor elsírja magát, de semmi...a SK-os riport is, az elején teljes hidegvérrel meséli el, hogy mi történt...semmi elcsuklás a hangjában...érdekes.
Azért mert kb "másszó" család. Beleivódik a tudatukba, hogy bármelyik napban nem jön haza többé apuci, vagy bárki más a családból. Ezt el is fogadják, mert ilyen a család életmódja. Ha pl. ez nem tetszik ez a feleségének, akkor miért nem váltak el? ;) Komolyan, nem értem a felháborodó embereket.

Nézzétek meg a 127 óra c. drámakaland-doku filmet, amiben pl a kalandimádó hegymászós csávónak a bal keze beszorult a sziklába, és sehogy se tudott kiszabadulni. Mit csinált? fogta a bökőjét, körbe lefűrészelte a húsát, aztán letörte a csontját. Amputált kezét meg otthagyta. Ennek ellenére, vissza is tért hegyet mászni protézis kézzel :!: Valódi történet, Aaron Ralston az illető. http://www.borsonline.hu/20121103_masod ... _hegymaszo
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2013.05.23. 10:08:22-kor.
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.23. 09:34:09

Mihu írta:csak "gratulálni" tudok...
ezzel nagyon egyet értek,meg az ehhez hasonló véleményekkel.
Mi ebben a hősies? ez egyszerű felelőtlenség, nem több, kísértette a sorsot, rossz ezt kimondani, de várható volt,hogy előbb utóbb ez történik.
Nem érzek érte sajnálatot, a gyerekeit sajnálom egyedül,hogy egy idióta apától születtek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mihu
Director del Fútbol

2013.05.23. 09:32:46

Kép
Válasz küldése